Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 27.793
.. a koji je to retard, hoćem reći ministar, smislio???
Ne sjecam se dal je Sutanovac, bilo je to po novinama prije par mjeseci.. Mozda ima po godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. a koji je to retard, hoćem reći ministar, smislio???
Svaki Srbin sebe gleda kroz nekog sportistu od koga pravi idola, tako stvaramo kolektivni lažni ego i lažnu sliku o sebi
http://www.kurir-info.rs/sport/kosarka/marko-jaric-srbi-zive-u-zabludi-196382.php
Evo Marko lepo reče gde je Srbija i KO JU JE TU DOVEO !!!
SVI ovi što sada hoće na vlast su manje-više već bili na vlasti(kao i oni koji su do sada glasali.......manje više , isti su i glasači) i sada treba da se glasa..........za koga????
Baš me interesuje kako ocenjujete ovo što je Marko rekao (ja se APSOLUTNO slažem sa njim) i kako to pokušavate oceniti kroz političke partije i njihove "zasluge" ???
Hahahaha, ma fudbaler neki.a ko je marko jaric?
ko danas dirne u djokovica, nahebao je.. ne smes bre ni da kazes da ne gledas tenis, odmah te neko popreko pogleda.. kazete da jaric lupeta, a ustvari zmo zglajznuli do dna..
Наздравље куме.Zato sam "otreznjen" od te zablude, inace da dodam danas sam doruckovao masti i hleba, rucao hleba i masti, a to cu i vecerati, ali nema veze jer ja jedva cekam da gledam Djokovica da osvoji neki pehar da bacam petarde i sednem u kola koja usput imaju toliko benzina samo za Noletova slavlja provozam se uz sirenu i trobojku par ulica.
Svaki Srbin sebe gleda kroz nekog sportistu od koga pravi idola, tako stvaramo kolektivni lažni ego i lažnu sliku o sebi
http://www.kurir-info.rs/sport/kosarka/marko-jaric-srbi-zive-u-zabludi-196382.php
Evo Marko lepo reče gde je Srbija i KO JU JE TU DOVEO !!!
SVI ovi što sada hoće na vlast su manje-više već bili na vlasti(kao i oni koji su do sada glasali.......manje više , isti su i glasači) i sada treba da se glasa..........za koga????
Baš me interesuje kako ocenjujete ovo što je Marko rekao (ja se APSOLUTNO slažem sa njim) i kako to pokušavate oceniti kroz političke partije i njihove "zasluge" ???
Ne ovde se radi da je Marko jedan primitivac i neobrazovan covek koji pljuje nas "sveti" narod.
Alo bre, mi smo bre SRBI, SRBI........ nebeski narod.![]()
A taj Marko je verovatno vrbovan od CIA, da provocira, dobija gomile novca od "zaverenika" koji zele da uniste nas "nebeski narod"
Ja sam svojim postovima na ovoj temi rekao da je Marko u pravu, ali medjutim meni "slepcu" su braca sa ovog foruma sa svojim postovima otvorila oci ko je Marko i kakve su mu namere? Zato sam im vecno zahvalan, sta bi mi bez "realnih" ljudi.
Zato sam "otreznjen" od te zablude, inace da dodam danas sam doruckovao masti i hleba, rucao hleba i masti, a to cu i vecerati, ali nema veze jer ja jedva cekam da gledam Djokovica da osvoji neki pehar da bacam petarde i sednem u kola koja usput imaju toliko benzina samo za Noletova slavlja provozam se uz sirenu i trobojku par ulica. Dodjem kuci i sutra se spremam na posao cija je mesecna plata 200 eu , (idem bajsom na posao nemam za gorivo). Zivot je sjajan , Nole samo napred.
pogrešno se izrazio o nama koji sve njihove uspehe doživljvamao kao svoje;ne zato što tako zaboravljamo ružnu sadašnjost i bezperspektivnu budućnost,nego jednostavno se radujemo uspesima svojih....ali je pogodio "tricu"kad je prepoznao krivca-korumpirane političare i prodane duše koje im jedu iz ruku tj.prodaju se za siću dok oni opleviše sve okolo....
SVAKO IMA SVOJA OGRANIČENJA
Ima ih i...MARKO
SPORT...nije onaj ..ŽIVOT KOJI NAS OKRUŽUJE...i koji ...ŽIVIMO
SPORT...sem sportista...NIKO NE MAŽE NA HLEBA
To je...ZABAVA...slična...MUZICI....TRENUTAK BEŽANJA OD STVARNOSTI
za tebe je to mozda trenutak bezanja od stvarnosti, za njega ne.
nije opterecen egzistencijalnim problemima ili dnevno-politickim.
govori iz srca
Kada...VOLIŠ...onda treba ...GOVORITI IZ SRCA...a kada ...RADIŠ....iz....GLAVE...
A...ti si...SPORTISTA...![]()
Čovjek te lijepo pitao...--- obrisano ---
Znaš li koga će biti briga? Svakoga ko ima iole pameti i bar mali osećaj pripadnosti svome narodu. Zbog takvih i napisa. Da ne dozvole sebi da budu ponovo obmanuti.
daj iskljuci caps lock i bold krvavi...i bez toga te razumem