MARKO JARIĆ: SRBI ŽIVE U ZABLUDI

Svaki Srbin sebe gleda kroz nekog sportistu od koga pravi idola, tako stvaramo kolektivni lažni ego i lažnu sliku o sebi

http://www.kurir-info.rs/sport/kosarka/marko-jaric-srbi-zive-u-zabludi-196382.php

Evo Marko lepo reče gde je Srbija i KO JU JE TU DOVEO !!!
SVI ovi što sada hoće na vlast su manje-više već bili na vlasti(kao i oni koji su do sada glasali.......manje više , isti su i glasači) i sada treba da se glasa..........za koga????
Baš me interesuje kako ocenjujete ovo što je Marko rekao (ja se APSOLUTNO slažem sa njim) i kako to pokušavate oceniti kroz političke partije i njihove "zasluge" ???

marko wannabe oprah :dash:

Ovo sto pisete ne odgovara istini.I Markov otac Srecko je svojevremeno setao najlepse ribe u Beogradu,pa i Marko samo se on preselio i to radi na svetskom nivou.;Uopste kosarkasi su uvek dobro prolazili kod zenskog sveta ,malo inteligencija malo elokvencija plus zgodni su. Nasmejao sam se na komentar Rebecce Bg da je Lima prosecna cigancura, to je tipicna zenska reakcija na lepsu od sebe a Adrijana je san svakog muskarca na planeti ,veruj mi.

ko danas dirne u djokovica, nahebao je.. ne smes bre ni da kazes da ne gledas tenis, odmah te neko popreko pogleda.. kazete da jaric lupeta, a ustvari zmo zglajznuli do dna..

Ne ovde se radi da je Marko jedan primitivac i neobrazovan covek koji pljuje nas "sveti" narod.:lol:
Alo bre, mi smo bre SRBI, SRBI........ nebeski narod.:lol:
A taj Marko je verovatno vrbovan od CIA, da provocira, dobija gomile novca od "zaverenika" koji zele da uniste nas "nebeski narod" :lol:

Ja sam svojim postovima na ovoj temi rekao da je Marko u pravu, ali medjutim meni "slepcu" su braca sa ovog foruma sa svojim postovima otvorila oci ko je Marko i kakve su mu namere? Zato sam im vecno zahvalan, sta bi mi bez "realnih" ljudi. :worth:

Zato sam "otreznjen" od te zablude, inace da dodam danas sam doruckovao masti i hleba, rucao hleba i masti, a to cu i vecerati, ali nema veze jer ja jedva cekam da gledam Djokovica da osvoji neki pehar da bacam petarde i sednem u kola koja usput imaju toliko benzina samo za Noletova slavlja provozam se uz sirenu i trobojku par ulica. Dodjem kuci i sutra se spremam na posao cija je mesecna plata 200 eu , (idem bajsom na posao nemam za gorivo). Zivot je sjajan , Nole samo napred.

Zato sam "otreznjen" od te zablude, inace da dodam danas sam doruckovao masti i hleba, rucao hleba i masti, a to cu i vecerati, ali nema veze jer ja jedva cekam da gledam Djokovica da osvoji neki pehar da bacam petarde i sednem u kola koja usput imaju toliko benzina samo za Noletova slavlja provozam se uz sirenu i trobojku par ulica.
Наздравље куме.

Svaki Srbin sebe gleda kroz nekog sportistu od koga pravi idola, tako stvaramo kolektivni lažni ego i lažnu sliku o sebi

http://www.kurir-info.rs/sport/kosarka/marko-jaric-srbi-zive-u-zabludi-196382.php

Evo Marko lepo reče gde je Srbija i KO JU JE TU DOVEO !!!
SVI ovi što sada hoće na vlast su manje-više već bili na vlasti(kao i oni koji su do sada glasali.......manje više , isti su i glasači) i sada treba da se glasa..........za koga????
Baš me interesuje kako ocenjujete ovo što je Marko rekao (ja se APSOLUTNO slažem sa njim) i kako to pokušavate oceniti kroz političke partije i njihove "zasluge" ???

https://www.facebook.com/note.php?sa...70500126317695

to da su politicari krivi, je samo delimicno tacno... oni sami sebe tu nisu postavili, braco Srbi, ali su krivi za sistem u kome cirkulisu isti ljudi, ciklican sistem sa membranom spolja u koji se tesko probija, pa kao takav donosi sve povoljnosti onima koji su vec dugo u njemu. a tako je inace svugde, ako se realno sagleda, zar ne?! ti kad se probijes, uzecu banalan primer, kao barmen na freestyler-u gde za vece uzmes baksisa 100-200e, neces dati drugom da dodje na to tvoje mesto, ucices lepo u semu sa ostalima tu, napravicete sistem po kome i kako cete funkcionisati, i mesto ce vam biti zacementirano, zasticeni kao beli medvedi, i koristiti sve pogodnosti koje to pruza, kao sto to i politicari rade. a i ko ne bi to radio, iskreno??? podrzavam Jaricev stav, nazalost je u pravu... narod kao da nece da dodje do svesti, svima je lose, svi se zale, a niko ne bi nista konkretno da preuzme. nervira me to sto smo mnogo kriticki nastrojen narod, sve cemo da pobijemo, da oborimo, opovrgnemo, al' kad nema izvesti neki model za resavanje problema, sta onda ide moji Srbi??? pa sto bih to morao biti ja, a?! uglavnom to!!! ne valja nam to braco Srbi, ne valja...

Ne ovde se radi da je Marko jedan primitivac i neobrazovan covek koji pljuje nas "sveti" narod.:lol:
Alo bre, mi smo bre SRBI, SRBI........ nebeski narod.:lol:
A taj Marko je verovatno vrbovan od CIA, da provocira, dobija gomile novca od "zaverenika" koji zele da uniste nas "nebeski narod" :lol:

Ja sam svojim postovima na ovoj temi rekao da je Marko u pravu, ali medjutim meni "slepcu" su braca sa ovog foruma sa svojim postovima otvorila oci ko je Marko i kakve su mu namere? Zato sam im vecno zahvalan, sta bi mi bez "realnih" ljudi. :worth:

Zato sam "otreznjen" od te zablude, inace da dodam danas sam doruckovao masti i hleba, rucao hleba i masti, a to cu i vecerati, ali nema veze jer ja jedva cekam da gledam Djokovica da osvoji neki pehar da bacam petarde i sednem u kola koja usput imaju toliko benzina samo za Noletova slavlja provozam se uz sirenu i trobojku par ulica. Dodjem kuci i sutra se spremam na posao cija je mesecna plata 200 eu , (idem bajsom na posao nemam za gorivo). Zivot je sjajan , Nole samo napred.

.. ima se, može se!!!
.. ali to, ipak, ne znači da se svi mi poistovećujemo sa sportistima, glumcima pevačima i normalno da se radujemo, svim, uspesima naših sportista kao što to rade i svi ljudi na svetu, e sad' na stranu što smo bili pod sankcijama, par godina i što je to radovanje, kod naše mladeži malo jače izraženo, ali Bože moj... to ipak nije razlog da jedan primitivac pljuje po sopstvenom narodu......

Poslednja izmena:
pogrešno se izrazio o nama koji sve njihove uspehe doživljvamao kao svoje;ne zato što tako zaboravljamo ružnu sadašnjost i bezperspektivnu budućnost,nego jednostavno se radujemo uspesima svojih....ali je pogodio "tricu"kad je prepoznao krivca-korumpirane političare i prodane duše koje im jedu iz ruku tj.prodaju se za siću dok oni opleviše sve okolo....

ma daj, da nema djokovica,vaterpolista,ane,rukometasa i inih vec bi narod pola beograda zbog neimastine zapalio...
zasto se organizuju grandiozno doceci sportasima???
da se paznja javnosti makne sa gorucih tema.
u pravu je jaric

SVAKO IMA SVOJA OGRANIČENJA :think:

Ima ih i...MARKO

SPORT...nije onaj ..ŽIVOT KOJI NAS OKRUŽUJE...i koji ...ŽIVIMO

SPORT...sem sportista...NIKO NE MAŽE NA HLEBA

To je...ZABAVA...slična...MUZICI....TRENUTAK BEŽANJA OD STVARNOSTI

za tebe je to mozda trenutak bezanja od stvarnosti, za njega ne.
nije opterecen egzistencijalnim problemima ili dnevno-politickim.
govori iz srca

Hahahaha, ma fudbaler neki. :lol:

Kosarkas i uspesan Srbin.

Marko Jaric porodica.jpg
Marko Jaric.jpg

Back