Мариника вади длаку из уста (16:15)

Pali pajseru, do 90-te nisi ni telefon imao
Nudi svoju familiju po internetu seljačino sa jeftinim internetom
Iebe mi se za ovu lopužu iz SSP-a ali si ti našo kakvu ćeš temu da pokreneš o dotičnoj
Šta bi sa rodnim bacanjem kamenja sa ramenja protiv onih komljutera?
Vola seljo sladko i šareno kad je svatio čemu služi?

Мало сте клали по Србији ?
Завуци се и буди невидљив, мој ти је савет.

Увек има неки кретен који скрене тему !

Овде је требало да се палимо на Марине гузове,
а не да пребројавамо жртве бугарске "љубави" према нама,
али је би га ... :ljutko:
Kako skrenuti kretensku temu?
Pazi o čemu se ovde radi:
"E prijatelju, vidi ovu, da ti kažem u poverenju a ja bi to iebo znaš"

Bravo seljačimo, konačno si muško!
Ako skrećem primitivne teme to je onda imperativ.

@Обилић
i još nešto, ovde važi agenda da sam Rumun, nebitno kako smo došli do toga jer objašnjavati tebi zaludan posao.
Dokaz iznete tvrdnje je što tebi Rumun i Bugarin isto.
Istina je zapravo tu negde - Grčko poreklo, predratni veleposednici a dosta smo visokih činova i za srpsku vojsku iznedrili. Sposobni u normalnim tržiśnim uslovima i naši vojnici su do Generalštaba stigli. Sad je sasvim drugo okruženje pa uživajte sa svojim kvalitetima koje nam nudite na ovoj temi. Daleko će da dogurate "braćo Srb i sestre SrBkinje, Mariničini tajni iebači".

@Обилић
i još nešto, ovde važi agenda da sam Rumun, nebitno kako smo došli do toga jer objašnjavati tebi zaludan posao.
Dokaz iznete tvrdnje je što tebi Rumun i Bugarin isto.
Istina je zapravo tu negde - Grčko poreklo, predratni veleposednici a dosta smo visokih činova i za srpsku vojsku iznedrili. Sposobni u normalnim tržiśnim uslovima i naši vojnici su do Generalštaba stigli. Sad je sasvim drugo okruženje pa uživajte sa svojim kvalitetima koje nam nudite na ovoj temi. Daleko će da dogurate "braćo Srb i sestre SrBkinje, Mariničini tajni iebači".

Где си ти, беше на Звездари негде ?

Back