Обилић
Elita
- Poruka
- 15.646
Лепушкаста је она, има и стила док вади длаку са три прста,
познато је да се тако длака одмах ухвати !
Да ли вам је секси?
Да ли вам је секси?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kosa bzvz
Kad te čuje Rumunjkin Repub'koSrbin pa te nategne pozadi.... mmmm....Мммм, кад зањишти и забаци гриву позади ... ммм
Kad te čuje Rumunjkin Repub'koSrbin pa te nategne pozadi.... mmmm....
Znaš kako...Позадинац неки ?![]()
Znaš kako...
Bosanac...
Bilo čudno austrijancima kako se to Bosanci masovno sva tri entiteta izjašnjavaju kao LGBT a povjeli ženu i tri deteta (za treće bude para)
i pošalju ih iz emigracionog na sistematski...
i imaju šta da vide...
zato ti ja kažem...
oni mudro šute...
samo im J važno...
Iako je prilično anoing meni jeste seksi priznajem recimo da je gledam negde na nekom zločestom sajtu tačno bi mi zapala za oko.Лепушкаста је она, има и стила док вади длаку са три прста,
Да ли вам је секси?
Pa ti oćeš da trtiš Bosancu ženu ne jaЧувај се ти Босанаца, не воле Бугаре баш нарочито.![]()
Iako je prilično anoing meni jeste seksi priznajem recimo da je gledam negde na nekom zločestom sajtu tačno bi mi zapala za oko.
Pa ti oćeš da trtiš Bosancu ženu ne ja
A i znaš šta sam razmišljao?Распуштаљка.
Ne razumem ali nema veze ne moraš mi objašnjavati nebitno mi je, a i nije upućeno meni tako da stvarno ..do mene je..A i znaš šta sam razmišljao?
Da te njen muž i dobro naguzi a dok se ne budeš hvalio niko ni neće znati na forumu
ZATO ZVEKNI ZVEKULJU!
Htela kod Palme na žurku ali ne prima matore pa ne organizuje, zamisli babe da mu dolaze....Ne razumem ali nema veze ne moraš mi objašnjavati nebitno mi je, a i nije upućeno meni tako da stvarno ..do mene je..
Dobro svako ima pravo da misli šta hoće.. meni ona nije baba.. možda zato što sam stariji od nje , inače ne podržavam njene stavove ali što se tiče izgleda opet kažem meni je sasvim ok... Samo malo više da se potrudi i da pronađe moj broj u imeniku mogla bi me imati u krevetu kad hoće..Htela kod Palme na žurku ali ne prima matore pa ne organizuje, zamisli babe da mu dolaze....
Znači njen Bosnac ima da se ofajdi samo tako....Dobro svako ima pravo da misli šta hoće.. meni ona nije baba.. možda zato što sam stariji od nje , inače ne podržavam njene stavove ali što se tiče izgleda opet kažem meni je sasvim ok... Samo malo više da se potrudi i da pronađe moj broj u imeniku mogla bi me imati u krevetu kad hoće..
Ja u stvari ne znam ko je taj Bosanac o kom ti pričaš nemoj mi zameriti.. pretpostavljam da je to njen muž zar ne?Znači njen Bosnac ima da se ofajdi samo tako....
Ako ti ne znaš, evo ja znam još manje...Ja u stvari ne znam ko je taj Bosanac o kom ti pričaš nemoj mi zameriti.. pretpostavljam da je to njen muž zar ne?
Htela kod Palme na žurku ali ne prima matore pa ne organizuje, zamisli babe da mu dolaze....
Ako ti ne znaš, evo ja znam još manje...
i napisao je dlaku, nije nepisao karuMa kosa bzvz
Ja samo kažem šta može tebi da se desi a ti smatraś da "nema veze"...Hmmm ... o guženju ništa loše nisi rekao, ali o ženki željnoj kuraca mnogo ružno pričaš.
I upamti mlađano bugarče
BOLJE U BAKICU NEGO U ŠAKICU.
Ja samo kažem šta može tebi da se desi a ti smatraś da "nema veze"...
Pali pajseru, do 90-te nisi ni telefon imaoНе волим то педерисање,
свугде видиш неку киту у дупету ...
Заобиђи тему бугарски педерашу,
кад већ не умеш да се зезаш на Марин рачун !