Мариника вади длаку из уста (16:15)

Позадинац неки ? :huh:
Znaš kako...
Bosanac...

Bilo čudno austrijancima kako se to Bosanci masovno sva tri entiteta izjašnjavaju kao LGBT a povjeli ženu i tri deteta (za treće bude para)
i pošalju ih iz emigracionog na sistematski...
i imaju šta da vide...

zato ti ja kažem...
oni mudro šute...
samo im J važno...

Znaš kako...
Bosanac...

Bilo čudno austrijancima kako se to Bosanci masovno sva tri entiteta izjašnjavaju kao LGBT a povjeli ženu i tri deteta (za treće bude para)
i pošalju ih iz emigracionog na sistematski...
i imaju šta da vide...

zato ti ja kažem...
oni mudro šute...
samo im J važno...

Чувај се ти Босанаца, не воле Бугаре баш нарочито. 🫣

Лепушкаста је она, има и стила док вади длаку са три прста,
познато је да се тако длака одмах ухвати !

Да ли вам је секси?

Iako je prilično anoing meni jeste seksi priznajem recimo da je gledam negde na nekom zločestom sajtu tačno bi mi zapala za oko.

Htela kod Palme na žurku ali ne prima matore pa ne organizuje, zamisli babe da mu dolaze....
Dobro svako ima pravo da misli šta hoće.. meni ona nije baba.. možda zato što sam stariji od nje , inače ne podržavam njene stavove ali što se tiče izgleda opet kažem meni je sasvim ok... Samo malo više da se potrudi i da pronađe moj broj u imeniku mogla bi me imati u krevetu kad hoće..

Dobro svako ima pravo da misli šta hoće.. meni ona nije baba.. možda zato što sam stariji od nje , inače ne podržavam njene stavove ali što se tiče izgleda opet kažem meni je sasvim ok... Samo malo više da se potrudi i da pronađe moj broj u imeniku mogla bi me imati u krevetu kad hoće..
Znači njen Bosnac ima da se ofajdi samo tako....

Не волим то педерисање,
свугде видиш неку киту у дупету ...

Заобиђи тему бугарски педерашу,
кад већ не умеш да се зезаш на Марин рачун !
Pali pajseru, do 90-te nisi ni telefon imao
Nudi svoju familiju po internetu seljačino sa jeftinim internetom
Iebe mi se za ovu lopužu iz SSP-a ali si ti našo kakvu ćeš temu da pokreneš o dotičnoj
Šta bi sa rodnim bacanjem kamenja sa ramenja protiv onih komljutera?
Vola seljo sladko i šareno kad je svatio čemu služi?

Back