Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je neka nova tema o njemu?Volim njegove pesme,cool su... Ali on je ruzan.
![]()
Ovo je sve sem nove teme,nastala je 23.06.2003., 18:56 .A on nije ruzan,on je nakaza.POZZ
Ma da!! Vidis onakve glumice i manekenke je covek imao tako da ruzan nikad ne moze biti,mozda tebi jeste ali njima je valjao!! Lik je car,izuzetno ga cenim muzika i imidz su mu ekstra a cuo sam da sledece godine dolazi na EXIT!!![]()
Ma da!! Vidis onakve glumice i manekenke je covek imao tako da ruzan nikad ne moze biti,mozda tebi jeste ali njima je valjao!! Lik je car,izuzetno ga cenim muzika i imidz su mu ekstra a cuo sam da sledece godine dolazi na EXIT!!![]()
Nesto od ovoga cu ja da uradim sledece godine.
![]()
![]()
![]()
Jesi ti odgledao spot za pesmu Personal Jesus gde mu riba pokazuje sisu (i sta sad svaka bi sponzorusa to kao uradila??) a i za spot Heart Shaped Glasses i tu mu riba pokazuje intimne delove svog tela,znaci da mora da ima ljubavi makar malo!! Mozda je coveg druga osoba van javnog zivota sto da se neka riba ne zaljubi u njega??
transvestit,satanista,nakaza,bolesnik...jednostavno-ANTIHRISTNervira me strašno... Kao i svi ostali transvestiti... A cepanje Biblije neću ni da komentarišem...
Takodje pesma je do jaja,ali to su maznuli od Depeche Mode!!