Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
je l' znash mozda u kojim je sve gradovima tada bio?
nisam mogla naci nigdje na netu ikakvih informacija o toj turneji, te zato i pitah, misleci da je nije ni bilo... :neutral:

kakav je bio u Sofiji? svirao pretezno stvari sa novog albuma ili je bilo i starijih?

je l' znash mozda u kojim je sve gradovima tada bio?
nisam mogla naci nigdje na netu ikakvih informacija o toj turneji, te zato i pitah, misleci da je nije ni bilo... :neutral:

kakav je bio u Sofiji? svirao pretezno stvari sa novog albuma ili je bilo i starijih?

Ne znam gde je sve bio. Znam da je trebalo da dolazi u Hrvatsku, u Split. Ne znam da li je bio tamo jer su ispali neki problemi oko toga shto je papa bacio anatemu (kletvu) na Mensona proglasivshi ga Antihristom, pa je hrvatska crkva bila protiv njegovog koncerta tamo i pitala je papu da li je Mensonu dozvoljeno da nastupi u Hrvatskoj, ali ne znam kakav je bio papin odgovor. Inache, Manson je u Sofiji pevao If i was your vampire (s njom je pocheo)., Eat me, drink me i Heart shaped glasses sa poslednjeg albuma, a od ostalih je pevao Tainted love, Another brick in the wall, Sweat dreams, Personal Jeasus, Disposable tean, Coma Black, Coma White, ako dobro pamtim, Dope show i josh neke kojih sad ne mogu da se setim.

ja nisam obozavatelj mmensona.
ja sam obozavateljica likovne umetnosti.

ja nisam rekla da je ovde iko ljubomoran.
samo jeste odredjenim ljudima krivo zasto se nisu ranije setili.
ako neko slusa merlina mensona jer nosi retardirana sociva ,onda je idiJot.
sa sve J.
+sada se gomila emosa pali na njegovu muziku jer je on shvatio koliko su ti pozeri pateticni i koliko je lako izmanipulisati njima.
covek je otkrio novo trziste.

meni je to gotivno.
britni uvek cilja na isto.

Pa zar je to bitno? Meni se recimo ne svidja njegovo ponasanje na sceni, mislim nije to moj stil...ali ima dobru muziku i sta onda...

ja ga "veoma volim" ma covek je odvratan
evo vam 5 sajtova za njegove fanove i 5 za njegove protivnike
1 www.marliynmanson.com
2 www.mansonusa.com
3 www.marliyn-manson.net
4 www.wickendland.com/manson/
5 www.marliyn-manson.com
i sad onih boljih 5
1 www.mansonsucks.8k.com
2 http://ubergoth.net/manson/
3 http://members.tripod.com/~antimanson/
4 www.angelfire.com/in/paracho/antimanson.html
5 http://members.tripod.com/~i_hate_marilnmanson/

i njegovo ime tj pseudonim nastao je od pevacice marlin monroe i charles manson(carls je seriski ubica)
i cela njegova ekipa kao i on uzimaju pseudonime od americkih seks-bombi i najozlogasenijih seriskih ubica.

covek mentol jednostavno/

Koliko je ovo bajato nijedan link neradi kako treba. Ajde da ozivimo temu!

Moj idol,cak sam citao u stranim novinama da je kupio od nekog Africkog plemena maske od ljudske koze i to od para benda i da su se posvadjali nesto jer je preterao!! Sta je novo izbacio??Zadnje sto sam cuo je Heart shaped glasses!!

Yah, iz Philadelphie.

Inace... secam se 2004 & koosoor kad su na MTVju poostali This Is The New Shit...

Babble babble bitch bitch
Rebel rebel party party
Sex sex sex and don't forget the "violence"
Blah blah blah got your lovey-dovey sad-and-lonely

2heitqp.gif

P.S. pocinje era 4vorki ^^
4.000 postovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back