Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
marilynmanson.jpg

Rekoh ruzan...to se najbolje vidi na ovoj slici...:neutral:

Ma da!! Vidis onakve glumice i manekenke je covek imao tako da ruzan nikad ne moze biti,mozda tebi jeste ali njima je valjao!! Lik je car,izuzetno ga cenim muzika i imidz su mu ekstra a cuo sam da sledece godine dolazi na EXIT!!:)

Izvini ali ja nisamrekao da negotivim njega,njegovu muziku i imidz. I on sam zeli da izgleda kao nakaza.A da je ruzan nije sto dokazuje ova slika sa ribom.
dita-marilyn.jpg

i jos jednom
Evan+Rachel+Wood+and+Marilyn+Manson+hand+in+hand+picture%5B2%5D

Jesi ti odgledao spot za pesmu Personal Jesus gde mu riba pokazuje sisu (i sta sad svaka bi sponzorusa to kao uradila??) a i za spot Heart Shaped Glasses i tu mu riba pokazuje intimne delove svog tela,znaci da mora da ima ljubavi makar malo!! Mozda je coveg druga osoba van javnog zivota sto da se neka riba ne zaljubi u njega??

Jesi ti odgledao spot za pesmu Personal Jesus gde mu riba pokazuje sisu (i sta sad svaka bi sponzorusa to kao uradila??) a i za spot Heart Shaped Glasses i tu mu riba pokazuje intimne delove svog tela,znaci da mora da ima ljubavi makar malo!! Mozda je coveg druga osoba van javnog zivota sto da se neka riba ne zaljubi u njega??

Obozavam tu pesmu. Spot je do bola :):p

Takodje pesma je do jaja,ali to su maznuli od Depeche Mode!!

Ja, ja, znam...
Meni se obrade svidjaju :mrgreen:
Sweet Dreams je mloooogo dobra, Annie Lenox inace...
Uh, Halloween, The Nightmare Before Christmas :lol:

Eat me, drink me
Eat me, drink me
This is only a game,
this is only a game

Ox, yeeeah, ox, yeeeah :P

Inace, lik je emotivan do bola.
Tako bar on kaze.
Nije roozan, lepo mu stoji karmin :)

Back