goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
E,Bruce kad izlazi novi album, jel bilo promena u bendu?!!!!!!!11 :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lik je stvarno udaren u glavu, ali muzika mu nije losa.Nenad_KV:Marylin Manson je covek ozbiljno poremecenog uma, sa izvitoperenim pogledom na svet. Zapitajmo se samo da li cu da slusam coveka koji nije siguran da li je musko ili zensko, koji izvodi felacio sa basistom svog benda i hiruskim putem skida rebra da bi sam sebi mogao da priusti oralno zadovoljstvo?
Ne postajem li ja kao on koji tezi da svojom muzikom i meni postavi takva nacela?![]()
![]()
![]()
Nenad_KV:Marylin Manson je covek ozbiljno poremecenog uma, sa izvitoperenim pogledom na svet. Zapitajmo se samo da li cu da slusam coveka koji nije siguran da li je musko ili zensko, koji izvodi felacio sa basistom svog benda i hiruskim putem skida rebra da bi sam sebi mogao da priusti oralno zadovoljstvo?
Ne postajem li ja kao on koji tezi da svojom muzikom i meni postavi takva nacela?![]()
![]()
![]()
AntunTun:pitanje za tog nekog : el bi da ti se dete sutra lozhi na eminema i ekipu il na mensona i ekipu?...
IvAnA:):Ma on provocira sa tim svojim imidzom i izjavama, mora nekako da se razlikuje i da privuce paznju...Ja mislim da je on samo jos jedan MTV produkt, ali nije los za slusanje usput...