ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Осим на додели награда??? Па то је довољан знак да је комерцијала...
Ne moze to da bude nikakav znak. Ljudi se pojavljuju svuda gde im se dele nagrade. Shta je, po tebi, komercijala? Daj definiciju, please...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Осим на додели награда??? Па то је довољан знак да је комерцијала...
Sta drugo moze da se pomisli nego da je bolesnik....
manson se dosta ofucao vremenom
pre svega mislim na muziku, dabome
iako poslednji albumi nisu losi, daleko su od kvaliteta jednog 'antichrist superstar"-a ili 'mechanical animals"-a.
moje misljenje je da bi trebalo da se okrene filmu (kao sto je i imao nameru)
nevertheless, jos uveh bih itekako voleo da ga vidim (tj cujem) uzivo
Manson je sazreo vremenom.Pre bi to moglo da se kaze.Iskreno,ocekivao sam da ce se sa godinama vise baciti na umetnost nego na muziku,oduvek je stremio ka tome u odredjenoj meri.Nekako mi ne ide da on sada sa 41. godinom napravi Antichrist Superstar 2 ili nesto slicno kada je bio u punom sjaju.
tu su kratki filmovi koje je snimao uz albume (npr "doppelherz"), njegove filmske uloge ("party monster", "rise"), ali ono na sta ciljah je njegov rediteljski debi "phantasmagoria: the visions of lewis carroll", koji je pompezno najavljivao ali nikako da snimi do krajaPanamaman:Koje filmove ima?
isto sam i ja mislio pa se pojavio relativno skoro ovaj trailer
sto opet nista ne mora da znaci, ali mogu da se nadam![]()
rece tamyca94 sa majklom dzeksonom na avataru
slazem se da estetski nije privlacan mnogima, ali nekima se svidja
ipak treba da komentarisemo njegov rad a ne (prvenstveno) izgled, zar ne?
Sta bre Majklu fali...
Idi pogledaj Majklove ranije slike...mnogo je lep...
A Mansonove slike ne smem ni da gledam od ranije mozda je bio isti frik kao i sad..
A i muziku nema sta da komentarisem,cudnu muziku on stvara...
nemam nameru da diskutujem sa tobom dok ne odrastes
no hard feelings
za razliku "king of pop"-a koji je underground neshvaceni glazbenik koji je plesne korake vezbao samo da bi animirao ukucaneManson je komercijala.
za razliku "king of pop"-a koji je underground neshvaceni glazbenik koji je plesne korake vezbao samo da bi animirao ukucane
a za mansona...
sta znam.
zavisi sta podrazumevas pod komercijalom
svakako da je od ranih dana na muzickoj sceni zeleo da se proslavi
a ko to pa ne zeli?
ali mi reci da su albumi "antichrist superstar" ili "portrait of american family" komercijala?
P.S sve mi se cini da ovde ima nekih duplih naloga XD
tamyca94:Kakvi dupli nalozi...
Msl da smo ja i Alysse jedna osoba...
QQ...
I da KING OF POP ne ide pod znacima navoda vec bez njih on jeste Kralj popa...
Cega je Manson kralj...
Ovo ne pitam ironicno...
tu su kratki filmovi koje je snimao uz albume (npr "doppelherz"), njegove filmske uloge ("party monster", "rise"), ali ono na sta ciljah je njegov rediteljski debi "phantasmagoria: the visions of lewis carroll", koji je pompezno najavljivao ali nikako da snimi do kraja
mracna verzije alise u zemlji cuda!
http://en.wikipedia.org/wiki/Phantasmagoria:_The_Visions_of_Lewis_Carroll