Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.357
skinuo sam novi album,traje sat i 45 minuta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na prvi pogled-bolesnik.Sta mislite o MM?
jednom recju(tj dve reci) "bolesni mtv"
sta vi ljudi vidite u ovome ja pojma nemam, lik bi se **** za mtv
mtv je zasluzan za taj "novi rock", jos kada dodamo bendove poput boys like girls, panic at the disco, my chemical romance... muka mi je,a da nepricam kolko su dobrih bendova upropastili
elem ako Marilyn Manson moze da prodrma uspavale to moze da radi samo svojim izgledom a ne muzikom jer je ona bolesno dosadna
mwah, on je samo osoba koja sebe ne moze natjerati da drzi usta zatvorenimNeću da budem lako varljivo, prijatno đubre. Ovo je rokenrol. Rokenrol je zemljotres... mora prodrmati uspavale i naterati ih da reaguju. Ljudi žive u totalnoj anesteziji, zahvaljujući toj monstruoznoj tvorevini koja se zove američka kultura. Jedino ih šok ili udarac u lice mogu podsetiti da su još uvek ljudska bića i da nešto još uvek osećaju. Eto, to je posao Merlina Mensona i njegovih nesvetih svirača".
Evo i ovo je izjavio:
"Vi vaspitavate svoju decu u ovoj kulturi! Nemojte se iznenaditi ako vam vaša deca sutra raznesu glavu, jer im je TV Bog rekao da to učine! Smatram da je moj posao iznervirati ljude do maksimuma. Ja ne ubijam mačke, ne tučem pse i ne služim crnu misu u svojoj dnevnoj sobi. Ali moram da iritiram ljude, jer mi se gade sva ta nasmejana lica na TV-u, svi ti 'obični momci' koji, eto, malo sviraju i redovno idu u fitnes centre.
А зашто је он онда једно од главних лица МТВ? Зашто се не скида са телезивије? Слажем се да треба нервирати глупе Амере, али онда не треба да се појављује на МТВ који је једно од главних оружја глобализације...
Gde si ti njega video na MTV-ju osim na dodeli nagrada?
Sta mislite o MM?
covjek ima dobr pjesme extra izgleda u svakom slucaju mi je extra .........a vi sto pricate lose o njemu hmm pa vama odmah ne valje cim je neko drugaciji ........![]()
Na prvi pogled-bolesnik.
Mada mi se sviđa njegova obrada pesme Soft Cell-a
Tainted love. Bolja je od orginala
Ali to je to što se tiče Mansona...![]()