Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neću da budem lako varljivo, prijatno đubre. Ovo je rokenrol. Rokenrol je zemljotres... mora prodrmati uspavale i naterati ih da reaguju. Ljudi žive u totalnoj anesteziji, zahvaljujući toj monstruoznoj tvorevini koja se zove američka kultura. Jedino ih šok ili udarac u lice mogu podsetiti da su još uvek ljudska bića i da nešto još uvek osećaju. Eto, to je posao Merlina Mensona i njegovih nesvetih svirača".

jednom recju(tj dve reci) "bolesni mtv"
sta vi ljudi vidite u ovome ja pojma nemam, lik bi se **** za mtv
mtv je zasluzan za taj "novi rock", jos kada dodamo bendove poput boys like girls, panic at the disco, my chemical romance... muka mi je,a da nepricam kolko su dobrih bendova upropastili
elem ako Marilyn Manson moze da prodrma uspavale to moze da radi samo svojim izgledom a ne muzikom jer je ona bolesno dosadna

jednom recju(tj dve reci) "bolesni mtv"
sta vi ljudi vidite u ovome ja pojma nemam, lik bi se **** za mtv
mtv je zasluzan za taj "novi rock", jos kada dodamo bendove poput boys like girls, panic at the disco, my chemical romance... muka mi je,a da nepricam kolko su dobrih bendova upropastili
elem ako Marilyn Manson moze da prodrma uspavale to moze da radi samo svojim izgledom a ne muzikom jer je ona bolesno dosadna

Svako ima pravo na svoje misljenje,
Ali ja mislim da se ti proseravas samo zato sto ti se ne svidja njegov izgled,a pritom neznas nista o njemu.

Neću da budem lako varljivo, prijatno đubre. Ovo je rokenrol. Rokenrol je zemljotres... mora prodrmati uspavale i naterati ih da reaguju. Ljudi žive u totalnoj anesteziji, zahvaljujući toj monstruoznoj tvorevini koja se zove američka kultura. Jedino ih šok ili udarac u lice mogu podsetiti da su još uvek ljudska bića i da nešto još uvek osećaju. Eto, to je posao Merlina Mensona i njegovih nesvetih svirača".
mwah, on je samo osoba koja sebe ne moze natjerati da drzi usta zatvorenim
i dobro sto je tako
zubo.gif

nema tu nikakve dublje pobude za djelovanje na druge

Evo i ovo je izjavio:
"Vi vaspitavate svoju decu u ovoj kulturi! Nemojte se iznenaditi ako vam vaša deca sutra raznesu glavu, jer im je TV Bog rekao da to učine! Smatram da je moj posao iznervirati ljude do maksimuma. Ja ne ubijam mačke, ne tučem pse i ne služim crnu misu u svojoj dnevnoj sobi. Ali moram da iritiram ljude, jer mi se gade sva ta nasmejana lica na TV-u, svi ti 'obični momci' koji, eto, malo sviraju i redovno idu u fitnes centre.

Evo i ovo je izjavio:
"Vi vaspitavate svoju decu u ovoj kulturi! Nemojte se iznenaditi ako vam vaša deca sutra raznesu glavu, jer im je TV Bog rekao da to učine! Smatram da je moj posao iznervirati ljude do maksimuma. Ja ne ubijam mačke, ne tučem pse i ne služim crnu misu u svojoj dnevnoj sobi. Ali moram da iritiram ljude, jer mi se gade sva ta nasmejana lica na TV-u, svi ti 'obični momci' koji, eto, malo sviraju i redovno idu u fitnes centre.

А зашто је он онда једно од главних лица МТВ? Зашто се не скида са телезивије? Слажем се да треба нервирати глупе Амере, али онда не треба да се појављује на МТВ који је једно од главних оружја глобализације...

А зашто је он онда једно од главних лица МТВ? Зашто се не скида са телезивије? Слажем се да треба нервирати глупе Амере, али онда не треба да се појављује на МТВ који је једно од главних оружја глобализације...

Gde si ti njega video na MTV-ju osim na dodeli nagrada?

Ne nije on ni bolestan ni blago retardiran ,on je jedan od retkih bolje obavestenih amerikanaca, i zna tacno sta radi.
Ali ja posle Eat me,drink me 2007. dokazao sta je komercijala,ma je.be.s sve menjam avatar i sliku. Vracam ako bude valjao sledeci album. :)

Ona zrela Dita ga zalomi, ona mala Evan Wood ga ispi. (a bilo mu je krivo i zbog optuzbi da je muzikom doprineo skolskoj pucnjavi onoj)
Ostade mu samo sminka, i godine i ona mala. Valjda ga voli.
Kod Dite je spavao u hodniku, dok se ona izvinjavala ljudima sto je on takav, a Evan je opaka mlada, njene dimenzije zavaraju. Valjda ga voli.
Vise nije najcudnija stvar na tv-u. Nije vise cudniji ni od nekih reklama.
Njegov talenat je neosporiv, ali mislim da mu nije mnogo ostalo unutra.

Back