Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve što radi,radi da bi privukao pažnju-naravno,i ostavio jak utisak na ljude. Mislim da on nije ništa posebno do blago iskompleksirani,razočarani hrišćanin( jer je kao mali išao u hrišćansku školu,i,je l' te,razočarao se). Lady Gaga i on dođu na isto :) Meni je nekako smešan ali i interesantan. Ne podržavam ga,ali gotivim par pesama... Takođe mislim da deci treba zabraniti,ako je to ikako moguće,da ga slušaju,mada klinci vole takve stvari.

Upravo je u ranoj, sto bi ti rek'o- "underground" fazi, stvarao najbolju muziku, sa Trentom kao producentom i sa odlicnim muzicarima.
Kasnije je dosla popularnost, jos vise droge, absinta, dakle mozgoprsa... a sa tim i kojekakve pesame ki porucene za MTV slusaoce, slazem se.
No, ne valja imati predrasude, cesto se desava da prva impresija prevari. Nekad je potrebno nesto vise saznati da bi se dobila realna slika o nekome-necemu.

Upravo je u ranoj, sto bi ti rek'o- "underground" fazi, stvarao najbolju muziku, sa Trentom kao producentom i sa odlicnim muzicarima.
Kasnije je dosla popularnost, jos vise droge, absinta, dakle mozgoprsa... a sa tim i kojekakve pesame ki porucene za MTV slusaoce, slazem se.
No, ne valja imati predrasude, cesto se desava da prva impresija prevari. Nekad je potrebno nesto vise saznati da bi se dobila realna slika o nekome-necemu.

Slazem se, ali niko se nece ozbiljno zainteresovati za neki (danasnji) MTV plasman i onda ce, kao i ja, suditi po prvim impresijama. :ok:

Novi album u jesen 2011

Godinu dana nakon što je etiketa Interscope raskinula ugovor sa njim, Marilyn Manson je potpisao za britansku nezavisnu etiketu Cooking Vinyl. Manson je napravio ugovor po kome će album izdati za svoju izdavačku kuću Hell, etc., a Cooking Vinyl će se baviti distribucijom, marketingom i promocijom.

Manson je odabrao Cooking Vinyl, pošto mu se dopalo kako je etiketa promovisala album Prodigya iz 2009. "Invaders Must Die". Ovakav aranžman će muzičaru dati veću kreativnu kontrolu, a etiketa će izdati album u više od 45 zemalja.

Mogao je da uradi nesto slicno kao Trent Reznor sa Ghosts I-IV ili The Slip-om.
Dakle, free verzija preko neta, placa se FLAC i ostali formati sa velikim kvalitetom, a fizicko izdanje da bude za fanove, kao npr.
41CX251T3XL._SS500_.jpg

Ogromne pare je ovako uz'o Trent, smanjio je troskove vezane za marketing/promociju na minimum, vecinu stvari je obavljao preko neta, pesme su doprele do najsirih masa (sto je dzabe...), a ni tvrdokorni fanovi nisu ostali kratkih rukava.
A i pitanje da li bi mogao da izda cetvorostruki CD sa 36 instrumentala bez naziva da je imao ugovor sa nekom velikom izdavackom kucom :lol:
Uf, malo previse o NIN-u.
Svejedno, svidja mi se sto vise nije pod "Interscope" etiketom.
Poslednji albumi su bili razocaravajuci u odnosu na "veliku triologiju", ocekivao sam big comeback benda kada se Twiggy vratio, ali mislim da je to izostalo :/
Pocinje da iritira sto svaki album najavljuju kao najsavrseniji, najbolji, najtvrdji...
Al' videcemo, nada poslednja umire :)

Marilyn Manson's eighth studio album

The eighth studio album by Marilyn Manson entered the writing phase during The High End of Low Tour in 2009. Bassist Twiggy has projected a release date of 2011, when the album will be released through Cooking Vinyl Records and Marilyn Manson's own label Hell, etc.. The album will be Marilyn Manson's first since their contract with Interscope Records expired in late 2009. Marilyn Manson attests that the lyrical content of the album will be "more romantic" yet "self-abusive," and describes the sonic elements of the record as "suicide death metal." In November of 2010,Twiggy Ramirez is quoted as saying "We've got a new album [that we're working on]. It's almost done. It'll probably be out next year. It's fantastic. It's our best record yet, I think. I mean, everyone always says that, but I think this is our best work so far. . . It's kind of like a little more of a punk rock 'Mechanical Animals' without sounding too pretentious."

Nova Slika
450px-Demons_in_my_bed.jpg

Moje mishljenje o njemu nije bash visoko!!! Neki kazu pozer, a ja ne kapiram kome on to pozira????

pa publici kao i svi poznati :D

ne volim ga, pesme su mu po meni, glupave. lik mi je, antipatican.

- - - - - - - - - -

MM je stvarno poremecen zbog uklanjanja svojih rebara i samo-kuro-pusenja. Sminka i ostale gluposti i nisu bitne... ja bih verovao da samo stvara imidz da nije sebi uklonio rebra. Muzicki meni je njegova muzika losa.

cula sam i da siluje publiku na koncertima, svasta nesto morbidno, moras biti bas lud da ga slusas ili da ti bude idol :D

Back