Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta bre Majklu fali...
Idi pogledaj Majklove ranije slike...mnogo je lep...
A Mansonove slike ne smem ni da gledam od ranije mozda je bio isti frik kao i sad..
A i muziku nema sta da komentarisem,cudnu muziku on stvara...

Ne znas dal je crn ili beo, evo ti pa poredi:
mm2.preview.jpg

michael-jackson-1.jpg

A i vi sto volite vanzemaljca niko vam ne brani da ga volite,al terajte se u tri pizd e materine sa Mensonove teme....
Ako vas nesto zanima pitajte , ovde ce uvek imati neko da vam odgovori sve vezano za mensona.
Ako ste dosli da ga pljujete,terajte se... Ili se bojite konkurencije,drugo logicno objasnjenje nema..

@Panamaman

nista se ne zna
ja nisam siguran ni da je snimanje uopste poodmaklo, tako da...
wikipedija kaze 2010. ali kapiram da nema nista od toga.

i pazi se, na ovom forumu je bilo kakav negativan stav o majklu "the king" djeksonu jednak hibrisu xD
vec su mi brisali poruke kada ga spomenem

@Panamaman

nista se ne zna
ja nisam siguran ni da je snimanje uopste poodmaklo, tako da...
wikipedija kaze 2010. ali kapiram da nema nista od toga.

i pazi se, na ovom forumu je bilo kakav negativan stav o majklu "the king" djeksonu jednak hibrisu xD
vec su mi brisali poruke kada ga spomenem

Ma daj,vecito njegovi fanovi,pljuju po mensonu na MENSONOVOJ TEMI! a brisu postove koje cak ni ne govore protiv Majkla. A najjaci su kad se uvrede kad neko stavi Majklovu sliku poput:
michael-jackson.jpg

milion puta sam pisao slicne postove na ovoj temi tako da ovaj izgleda bzvz,***. nadam se da cas ga razumeti :)

A za phantasmagoria film sam cuo jos pre 4 godine da se snima,i pre dve je pustena prica da je zavrsen... nadam se samo da ce ga stvarno zavrsiti pa nebitno kada , inace do sada je u fil ulozeno oko 4.200.000 evra po necijoj prici...

Back