Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
asteria2:
Zezas da je to on?! Ali lici...stvarno, kad malo bolje pogledas...da, to je on... :)
Polomila sam se dok sam nasla ovu sliku na google-u :shock: .A lepo je izgledao dok nije poceo da se sminka...Sada lici na nekog lika sto plasi malu decu(moju sestricinu je i uplasio kad je videla njegov poster ;) ).No to je gotivno! :twisted:

Verujem ti za sestricinu :)

Da, ranije, dok se nije sminkao je izgledao sasvim ok... Ali on je excentrik... Inace, ja postujem tu njegovu istrajnost u pogledu njegovog imidza- bez obzira sta drugi misle i govore o tome... Mislim da upravo to i cini pravog umetnika... Da budes ono sto jesi bez obzira na sve ostalo.

A sta mislite o tome sto u Hrvatskoj nisu zeleli da dodje i odrzi koncert? Pa je on dosao bez obzira na to sto su mu nudili dva puta vise da ne dodje. A onda su tokom koncerta demonstrirali moleci se ''za spas dusa onih koji se nalaze na tom koncertu''?! Mislim da je to bilo preterivanje...gluposti... :evil:

Ja bih bila MNOOOGO srecna kada bi on dosao u Bg... :)

Znam procitala sam u metal hammeru da ga je crkva molila da nedodje i nudila mu pare.To je bez veze sto te pare ne daju onima kojima su potrbne?I ako misle da jedan covek koji misli suprotno od njih moze da srusi njihovu veru onda su prave budale...Trebala sam da idem na koncert u Hrvatsku ali mi je pasos istekao!!!SVE BIH DALA DA DODJE U BG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asteria2:
Verujem ti za sestricinu :)

Da, ranije, dok se nije sminkao je izgledao sasvim ok... Ali on je excentrik... Inace, ja postujem tu njegovu istrajnost u pogledu njegovog imidza- bez obzira sta drugi misle i govore o tome... Mislim da upravo to i cini pravog umetnika... Da budes ono sto jesi bez obzira na sve ostalo.

A sta mislite o tome sto u Hrvatskoj nisu zeleli da dodje i odrzi koncert? Pa je on dosao bez obzira na to sto su mu nudili dva puta vise da ne dodje. A onda su tokom koncerta demonstrirali moleci se ''za spas dusa onih koji se nalaze na tom koncertu''?! Mislim da je to bilo preterivanje...gluposti... :evil:

Ja bih bila MNOOOGO srecna kada bi on dosao u Bg... :)

boze i ti hrvati....uzas...svaka mu cast sto je na kraju dosao

Evo i Mensica kada bejase malen (malo veci no u toj avatarcini)...
Bio je pegav, odvratno.... dakle... sada je jasno zasto se sminka. ;)

1123534801_i_9600_full.jpg

I ja sam par puta videla na tv-u kako je izgledao ranije...
Ako imas neki njegov stariji disk, videces slike koje ga priblizno prikazuju onakvim kakav je i bio pre nego sto je mnooogo poceo da se sminka...

Back