Marilyn Manson koncert u Beogradu

Dali da dodje?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sad zato sto je ovaj narod retardiran i ja treba da budem retardiran? Srbin skoci s mosta i ja sad treba zato sto sam Srbin da skocim s mosta? Ko je odredio da je Srbija drzava koja veruje u Boga? Da te obavestim,bice Gej parada negde za mesec dana ili vise pa ti vidi.U Srbiji,pogodi.Jes da se nece gejovi dobro provesti ali ce biti to ipak organizovano.Zato ne baljezgaj.75 % ljudi koje poznajem su ateisti zajedno sa mnom.I boli me kara za ovu raspalu zemlju i ko shta misli.Ae nek me isele,bas da vidim.

A Menson neka dodje,podrzavam njegov dolazak,i neka ga slusa ko god hoce,ima on svoju publiku,ali ja se tamo necu pojaviti.

PA i ja cu tebe morati da razocaram devojko...zivis u Srbiji,pravoslavnoj drzavi...koja veruje u Boga,koja ne prihvata pedere,sataniste,i ostale bolesne stvari sa zapada...ako ti se ne svidja pa ti se iseli,al *** u Srbiji si

ne prihvata pedere... MA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... pa mogu da se kladim da 50% drzavljana Srbije ne veruje u Boga... ja verujem... valjda... :roll:

Sad zato sto je ovaj narod retardiran i ja treba da budem retardiran? Srbin skoci s mosta i ja sad treba zato sto sam Srbin da skocim s mosta? Ko je odredio da je Srbija drzava koja veruje u Boga? Da te obavestim,bice Gej parada negde za mesec dana ili vise pa ti vidi.U Srbiji,pogodi.Jes da se nece gejovi dobro provesti ali ce biti to ipak organizovano.Zato ne baljezgaj.75 % ljudi koje poznajem su ateisti zajedno sa mnom.I boli me kara za ovu raspalu zemlju i ko shta misli.Ae nek me isele,bas da vidim.

A Menson neka dodje,podrzavam njegov dolazak,i neka ga slusa ko god hoce,ima on svoju publiku,ali ja se tamo necu pojaviti.
Pa sta onda radis ovde u ovoj "raspaloj" drzavi kako kazes? mi smo retardiran narod?na cemu si ti covece?da mi nisu amerikanci pametniji?ne vredjaj molim te,ipak ovde zivis...ni ja nemam nista protiv da dodje,ali me nervira sto ste jaki na netu i pljujete po sopstvenom narodu

PA i ja cu tebe morati da razocaram devojko...zivis u Srbiji,pravoslavnoj drzavi...koja veruje u Boga,koja ne prihvata pedere,sataniste,i ostale bolesne stvari sa zapada...ako ti se ne svidja pa ti se iseli,al *** u Srbiji si
Da. . . Postujem ja ljude koji veruju u Boga, al' verske fanatike ne podnosim.
U redu je sve, veruj u sta god zelis..
I ne slazem se da CELA Srbija veruje u Boga. Znam mnoooogo ateista.. I ja sam. Blah. Gej ljudi su okej. Satanisti.. Ne obracam paznju.. Pa i satanizam mu je neka vera, je l.. xD
@Chessmaster:
Bravo.:worth:

Svima sam odgovorio ima za svakoga po nesto
nisam nikad isla ovde u skolu tako da slabo pisem :)
neznam dal ima dobre pesme, jer jos nisam nasla jednu dobru pesmu
samo znam da nije dobar i da je lud :)
Prsla si
A odakle ti to da je lud? Odakle znas da nije dobar? Rekli su ti mama i tata? Komsije? Drugarice? :/
'Ajde kad vec ne znas nista o njemu, nemoj ni da se proseravas.
Protiv Boga? Ahaha.. Ti si verski fanatik.. xD
Ista si k'o jedna devojka koju sam poznavala.. ' To je protiv Boga, Bog to mrzi - mrzim i ja ' xDD
I zao mi je sto cu morati da te razocaram - Bog NE POSTOJI.
A ne postoji ni Deda Mraz.
Toliko od mene.
Tebi se klanjam, konacno neko normalan o hvala BOGU(koj ne postoji) I boga i djavola su izmislili jevreji.
Pa sta ako je u Srbiji, nije u njoj problem nego u tebi. Jer ona zivi u srbiji iz 21. veka a ti jos zivis u vremenu cetnika.

:worth: svaka cast .

Pa sta onda radis ovde u ovoj "raspaloj" drzavi kako kazes? mi smo retardiran narod?na cemu si ti covece?da mi nisu amerikanci pametniji?ne vredjaj molim te,ipak ovde zivis...ni ja nemam nista protiv da dodje,ali me nervira sto ste jaki na netu i pljujete po sopstvenom narodu
Ma ti si prso.Takodje
kako si mi ti chessmaster-e jak lik...pa kazi to javno boli me kara za vas ljudi,i za ovu raspalu zemlju...pa da vidimo dokle ces dogurati...i dobro u pravu si,retardiran narod...nebi te nezno ubili,*** verovatno bi te nabili na kolac

Veruj mi da ce daleko dogurati,dalje od mnogih veruj mi.

kako si mi ti chessmaster-e jak lik...pa kazi to javno boli me kara za vas ljudi,i za ovu raspalu zemlju...pa da vidimo dokle ces dogurati...i dobro u pravu si,retardiran narod...nebi te nezno ubili,*** verovatno bi te nabili na kolac

Mislim da ne znam osobu koja ce da mi kaze da nismo raspali narod.Ovom narodu je mozak ispran i raspao se odavno.I boli me kara za ovu zemlju naravno,ponovo cu to da kazem.Ne bi mi palo na pamet da poginem za nju i da izigravam kvazi patriotu.Uzalud bachen dragoceni zivot.Sto se mene tice,svejedno mi je.

O kom ti kolcu pricas sine,jel tebi dobro? :confused:
Da nismo mozda sveti narod ako nismo raspali? :roll:

Bog i Djavo su izmishljeni pojmovi.Ko to ne shvati,njemu nije ocigledno dobro.Pojmovi stvoreni da bi se coveku isprao mozak.

Mislim da ne znam osobu koja ce da mi kaze da nismo raspali narod.Ovom narodu je mozak ispran i raspao se odavno.I boli me kara za ovu zemlju naravno,ponovo cu to da kazem.Ne bi mi palo na pamet da poginem za nju i da izigravam kvazi patriotu.Uzalud bachen dragoceni zivot.Sto se mene tice,svejedno mi je.

O kom ti kolcu pricas sine,jel tebi dobro? :confused:
Da nismo mozda sveti narod ako nismo raspali? :roll:

Bog i Djavo su izmishljeni pojmovi.Ko to ne shvati,njemu nije ocigledno dobro.Pojmovi stvoreni da bi se coveku isprao mozak.

Upravo.
Btw, primetila sam nesto.. Te velike 'patriote' ovo-ono.. Svi do jednog vole Srbiju, jedino su Srbi normalni, bre, najbolji narod.. Svi toliko vole Srbiju.. A niko srpski ne zna.. Tuga.
Da, kolac.. Vidis da covek zhivi u sedamnaestom veku.. Neka, neka..

EJ BRE OVO JE TEMA O VELIKOM UMETNIKU,NEMOJTE DA SPAMUJETE.

Ti spamujes kako krocis na forum tako da ne tupi.Mnogo se spamuje na ovom forumu pa cu i ja malo,iako se trudim da to ne radim ali se prilagodjavam chinjenici da moderatori ne rade svoj posao :)

@ Slavo - pa da li si ti covece normalan? Kad su bili protesti 2000-te ako na to mislis sam imao fazon 10 godina.Samo mi fali da odem u masu i da poginem.....nemam pametnija posla nego da protestujem :roll:

Back