Marilyn Manson koncert u Beogradu

Dali da dodje?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma vi glupi fenseri sta znate o Mnsonu. Koliko ste zaludjeni Erom i Cecom. Bolesnik je postigao nesto sto vi nemozete da shvatite jer niste culi za dalje od Grand i Zam produkcije. Sad mi je krivo sto sam istrosio par reci na vas! vi ste prsli, u bedaku ste jer Bora Drljaca odlozio turneju po Backim selima.

Panamaman,ne odvaljuj gluposti...kakav Bora Drljaca? pola ljudi tu sto prica su rokeri,koji slusaju domacu muziku(narodnu) i ne dolaze ovde..i nemoj se folirati ovde molim te,idi i javno nekom u facu kazi da taj menson supak ima bolje pesme od cece...svako slusa sta oce,al brate pretera ga vala...

nisam nikad isla ovde u skolu tako da slabo pisem :)
neznam dal ima dobre pesme, jer jos nisam nasla jednu dobru pesmu
samo znam da nije dobar i da je lud :)

A odakle ti to da je lud? Odakle znas da nije dobar? Rekli su ti mama i tata? Komsije? Drugarice? :/
'Ajde kad vec ne znas nista o njemu, nemoj ni da se proseravas.
Protiv Boga? Ahaha.. Ti si verski fanatik.. xD
Ista si k'o jedna devojka koju sam poznavala.. ' To je protiv Boga, Bog to mrzi - mrzim i ja ' xDD
I zao mi je sto cu morati da te razocaram - Bog NE POSTOJI.
A ne postoji ni Deda Mraz.
Toliko od mene.

A odakle ti to da je lud? Odakle znas da nije dobar? Rekli su ti mama i tata? Komsije? Drugarice? :/
Ista si k'o jedna devojka koju sam poznavala.. ' To je protiv Boga, Bog to mrzi - mrzim i ja ' xDD
Toliko od mene.

Nepostoji Djeda Mraz,pa kako cu sad sa ovim saznanjem da zivim!!

Toliko od mene.
PA i ja cu tebe morati da razocaram devojko...zivis u Srbiji,pravoslavnoj drzavi...koja veruje u Boga,koja ne prihvata pedere,sataniste,i ostale bolesne stvari sa zapada...ako ti se ne svidja pa ti se iseli,al *** u Srbiji si

Back