Marilyn Manson koncert u Beogradu

Dali da dodje?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jeste svi smo kivni na tebe...ne dam ti da uspes,pa radi sta zelis ko ti brani :)

hahaha da da kako da ne, zato se pojavi neki magarac koji prepozna potencijal koji moze da postane veci od njega i shta se desi? umesto da postanemo saradnici on me opstruira na svakom koraku i sjebava sve shto hocu da uradim putem svojih veza i vezica! A oni obichni smrtnici koji su nesposobni da urade bilo shta osim da obrishu sami svoje dupe (mada vecina ni za to nije sposobna) opet zele da me svuku dole na svoj nivo, po pricnipu ZASHTO ON DA BUDE PROGLASHEN SPOSOBNIM A JA NESPOSOBNIM, BOLJE DA OBOJICA BUDEMO NESPOSOBNI! Hahahaha kako mrzim ovu parodiju na narod

hahaha da da kako da ne, zato se pojavi neki magarac koji prepozna potencijal koji moze da postane veci od njega i shta se desi? umesto da postanemo saradnici on me opstruira na svakom koraku i sjebava sve shto hocu da uradim putem svojih veza i vezica! A oni obichni smrtnici koji su nesposobni da urade bilo shta osim da obrishu sami svoje dupe (mada vecina ni za to nije sposobna) opet zele da me svuku dole na svoj nivo, po pricnipu ZASHTO ON DA BUDE PROGLASHEN SPOSOBNIM A JA NESPOSOBNIM, BOLJE DA OBOJICA BUDEMO NESPOSOBNI! Hahahaha kako mrzim ovu parodiju na narod
Pa sta da ti kazem druze...pokusaj da odes iz drzave sto pre,i nemoj toliko da nas mrzis :(

Isuse Hriste!
Ne želim da budem ironičan, ili slično.. pošto verujem da ti tako nećeš ukapirati poentu. ;)

Da li ti znaš koliko je ovo ružno što si napisala? To je strašno.
Ne znam kako se usuđuješ prosipati pamet ovde oko toga ko je poželjan,a ko ne u zemlji Srbiji,kad se nisi našla pametna i osnovne stvari iz pravopisa srpskog jezika nisi naučila. :sad2:

Ružno bi možda bilo reći da si nepismena,ali ovakve stvari... :dontunderstand:
Uzmi malo čitaj nešto,i spusti se na zemlju.
Kada budeš dovoljno vešta da osnovne stvari napišeš kako treba,iznesi svoje mišljenje na forumu.

hehehe ****** samo sam zavrsla prvu godinu od srednje skole

Znaci nemogu da verujem...Jaooo....Ako Manson dodje u Bg..mogu da garantujem da ce koncert da bude rasdprodat u roku od pola sata...Znaci ne mozete da zamislite koliko Mansonovih fanofa ima u bd.!!! Svi ga obozavamo (a niko od nas nije satanista) Ako neko uspije da ga dovede u Bg bicu zahvalna...MOOOLIM VAS da ga dovedete u BG.....Msm ubila bi se samo da on dodje i poznajem mnogo ljudi koji ga obozavaju kao ja....

Zar mi ne bejasmo gostroprimljiv narod,koji je protestovao protiv dolaska čoveka sa belim zubima?!

Aj,nek dođe,mada,sad se nešto nećkam,ne zato što sam protiv njegove muzike,već zato što mislim da ću izvući loše utiske iz Srbije,zbog nekih ultra-orthodox fanatika koji će ga verovatno gađati nekim glupostima,i onda odma' ide s bine,i ***...onda smo kao gostoprimljivi...

Nije loš lik,mada mi se ne sviđa što izgleda morbidno,a još manje što je sam to želeo i što je svesno sebe upropašćavao...Ja sam slušao samo "This is Halloween",imate li još nešto da preporučite?

sve sem zadnja dva albuma...

a što se Mensonovog dolaska tiče, ima moj blagoslov.

Patrijarh_Pavle.jpg

Back