Marilyn Manson koncert u Beogradu

Dali da dodje?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
da pojasnim maruk je mali underground bm bend i ide na svirke i ne trazi mnogo love,mm je mnogo komrecijalniji i ne bi sviro u skc vec bi trazio ogromnu arenu a to mnogo vise kosta,a i nema puno fanova,a organizatori nemaju love da organizuju i ne bi bilo isplatljivo jer samo mejdeni i metallica mogu da imaju preko 20 000 ljudi sto se tice metal koncerata u Srbiji....jasno svima

da pojasnim maruk je mali underground bm bend i ide na svirke i ne trazi mnogo love,mm je mnogo komrecijalniji i ne bi sviro u skc vec bi trazio ogromnu arenu a to mnogo vise kosta,a i nema puno fanova,a organizatori nemaju love da organizuju i ne bi bilo isplatljivo jer samo mejdeni i metallica mogu da imaju preko 20 000 ljudi sto se tice metal koncerata u Srbiji....jasno svima
Skroz si u pravu

Volim MM-a, ali nisam bas sigurna da bi bio veliki broj zainteresovanih da dodju. Mislim, ipak on vazi za jako kontroverznog lika, vecina ga smatra nekim cudakom, satanistom i ko zna cime jos, a oni koji zaista slusaju i cene njegovu muziku su u manjini.. :(
Neznam koliko ljudi treba da dodje da nebi bilo otkazano,ali bilo bi valjda za pristojan koncert.
pa kad je Marduk dosao sto ne bi i MM mogao
:think:

Ovde si u pravu,ali pusti ti organizatore sada,uglavnom mislis da nismo spremni za koncert zbog malo fanova?

Ma bre to sam rekla jer mnogi misle da Srbja nije spremna za MM,prdrasude itd.
MM ima dosta fanova a stvarno bi trebao da dodje
e sad organizatori su druga prica

Samo se budale mogu plasiti merlin mensona :D.
Sto se njega samog tice, smatram da je imao mnogo vise potencijala, ali je izabrao da bude k'o kiss i alice cooper 70tih - da sokira svojom pojavom i nastupom - a muzika teska glupost. Dobro...nije glupost, ali sto se same muzike tice, ne zasluzuje ni 1000ti delic paznje koja joj je posvecena. Covek nije doprineo nista savremenoj metal/rock/industrial muzici. Mensonu je bitno da ga mrze ili vole, dok mu je muzika u sasvim desetom planu.

Sto se njega samog tice, smatram da je imao mnogo vise potencijala, ali je izabrao da bude k'o kiss i alice cooper 70tih - da sokira svojom pojavom i nastupom - a muzika teska glupost. Dobro...nije glupost, ali sto se same muzike tice, ne zasluzuje ni 1000ti delic paznje koja joj je posvecena. Covek nije doprineo nista savremenoj metal/rock/industrial muzici. Mensonu je bitno da ga mrze ili vole, dok mu je muzika u sasvim desetom planu.

Sa ovim se ne slazem uopste, volim da slusam Mansona a nisam neka glupa napaljena klinka da secem vene na njegovu sminku i zubalo :roll:, mislim da su mu textovi manje vise ok, svidja mi se kako pljuje po tim degenericima Amerima.

To nije pitanje,a sta mislis dali je Srbija spremna za concert?

zavisi,vise bi zaokupio medijsku paznju jer je poznat.a kad je dolazio marduk,gorgoroth i ti kvazi satanisti niko rec nije rekao.opet menson bi mogao da dovuce najmanje 5000 ljudi.al mislim da se to ne uklapa u njegovu racunicu...da je castle ili exit pa bi se to i pokrilo,ovako kao solo koncert malo teze.

on nikad nije ni isao u tom smeru da mu muzika bude revolucionarna.njegovo primarno zanimanje je slikarstvo.a takvih bendova imas mnogo,kao sto je recimo slipknot.koji je toliko precenjen da mi je muka kad ih neko spominje.
a opet neki ug bend koji jede malu decu nema sredstava da dopre do sire mase.

on nikad nije ni isao u tom smeru da mu muzika bude revolucionarna.njegovo primarno zanimanje je slikarstvo.a takvih bendova imas mnogo,kao sto je recimo slipknot.koji je toliko precenjen da mi je muka kad ih neko spominje.
a opet neki ug bend koji jede malu decu nema sredstava da dopre do sire mase.

Mislim da se nijedan bend danas ne moze vaditi na to da nema sredstava za promociju, da ga ebem ako nema para mesecno da placa net i da stavi ziku na MySpace ili gde god, ukoliko stvarno jede malu decu nece mu biti problem da se probije

Pa ne znam sta da kazem,a ja ga inace ne slusam,cula sam neke pesme i nisu lose.U mom mestu koje se nalazi na Kosovu i jako je malo, ima dosta velikih fanova MM,znam jednu curu koja ludi za njim,a on po svom izgledu i vrsti muzike neverujem da bi privukao mnogo paznje,a za neke obozavatelje kao sto je panamaman bilo bo super da dodje...Drzim vam palceve da uspete!!!!!!!!!!!!!!!!Jer ja znam kako je to kad volite nekog,koga skoro mrzi cela Srbija,NAZALOSTz:cry:.......................................z:poz:

kakva opasnost? sta mu oni mogu z:D

Ukradu M79 Osu i raznesu ga u milion delica!:mrgreen:
m79-3.jpg

Izvini Panamaman, ali ne volim Mansona...
Ja slusam metal, ali lik mi se jednostavno ne dopada...
PS: Srecan Bozic svima!
Hristos se rodi!

Ни ја га не волим... Комерцијала тешка, а и изгледа дегенерично... А и није Метал, већ нека електроника, индустријал, ђаво ће га знати...

Back