Marchelo

ja delim mishljenje da vecjina zhenskih, slushaju marchela a slushaju ga zato shto je ~kul~
naravno ima i mushkih
ali zhenske su u vecjem broju
i naravno da vecjina zhena vozi loshije od mushkaraca.
to su neke chinjenice sa kojima morate da se pomirite xD

Ja mislim da je uvreda za zenski rod kad neko kaze da zenski rod nije u stanju da ukapira najobicniju rep glupost. Poenta njegovog posta je bila u tome da su samo tipovi u stanju da razumeju rep a da devojke slusaju muziku samo da bi bile kul.E to jeste uvredljivo!

Da je u postu bila rec o jednoj zeni, to bi bila uvreda za 1 zenu.Ovako jeste uvreda za ceo zenski rod.
Sta nije jasno?!?!?

Generalizacije sto se tice zena vozaca jos i mogu da razumem zarad mira u kuci, ali kakve veze za kapiranje Marcela i njemu slicnih ima to sto se za nekog kaze da je losiji vozac???

Ja na takve klisee mogu samo da dodam:
Plavuse su isto toliko glupe koliko su Marsovci zeleni!

Ja mislim da je uvreda za zenski rod kad neko kaze da zenski rod nije u stanju da ukapira najobicniju rep glupost. Poenta njegovog posta je bila u tome da su samo tipovi u stanju da razumeju rep a da devojke slusaju muziku samo da bi bile kul.E to jeste uvredljivo!

Da je u postu bila rec o jednoj zeni, to bi bila uvreda za 1 zenu.Ovako jeste uvreda za ceo zenski rod.
Sta nije jasno?!?!?

Generalizacije sto se tice zena vozaca jos i mogu da razumem zarad mira u kuci, ali kakve veze za kapiranje Marcela i njemu slicnih ima to sto se za nekog kaze da je losiji vozac???

omg..pazhljivo prochitaj...:D
da vecjina zhenskih, slushaju marchela a slushaju ga zato shto je ~kul~
naravno ima i mushkih
ali zhenske su u vecjem broju

Sta nije jasno?!?!?

E pa ovako, dame i gospodo! Pogrešnu ste konstataciju izvukli iz mojeg posta, ali da opet ne bi došlo do ataka na moju, ionako već izranavljenu ličnost, reći ću da sam se ja u gore navedenom postu pogrešno izrazio! Izvinjavam se svim ženama, devojkama i devojčicama!

Ovako... Marčelo je mnogo jak emsi! Njegovi tok i dostava rima su verovatno nenadjebivi na prostoru ex-Ju! ALi lirički on nikako nije toliko moćan koliko ljudi pričaju i misle! Iskreno, Marčelov prvi album se vrteo u mom plejeru i vinampu... hm... oko 2 godine! Konstantno - Marčelo, Marčelo, Marčelo! Sve dok mi ortak nije turio na hard disk "Atmosphere" (američki dvojac iz Minesote)... I tako, mic po mic, počeo sam da preslušavam razne rep albume, počevši od Etmosfira, preko Nasa, pa sve do Paka! Naravno, ne hvalim se da sam nešto preterano naslušan, jer u odnosu na broj rep ploča koje su izdate od nastanka hip-hopa do danas, suma onih koje sam ja preslušao je stvarno minimalna! A tek suma onih koje sam od početka do kraja doktorirao... još ih je manje takvih! Ali, i taj mali broj je dovoljan da za sebe mogu da kažem da sam veći poznavalac repa od vas ovde!

E sad - moj post se odnosio na ljude koji ne slušaju, pored Marčela, ništa od repa, a govore da je Marčelo najbolji! Da budem iskren - i ja sam bio takav! Ali odrastao sam, i trčim te rep ulice već par godina u nazad, i ja se osećam ekstremno uvređeno kad neko govori stvari bez argumenata, u vezi hip-hopa u koji se apsolutno ne razume! Ne planiram da se stavljam sad u ulogu nekog mesije (hip-hopa), ali jednostavno... Čovek je po prirodi takav - nagonski grize za svoje (da vam citiram Marčela)! Osećam se uvređeno kad Marčelu ljudi stavljaju epitet najboljeg, jer on to nije (čak ni na prostoru ex-Ju)!

Da nastavimo, neko je tražio da mu preporučim šta da posluša:

Atmosphere
- Lucy Ford
- God loves ugly

Vakill
- The darkest cloud

Juice
- 100% Juice
- Tip of the Iceberg

Aesop Rock
- Labor Days

A što se tiče domaćih izvođača, preslušajte Dječake iz Splita, oni rade mamojebni rep!

E pa ovako, dame i gospodo! Pogrešnu ste konstataciju izvukli iz mojeg posta, ali da opet ne bi došlo do ataka na moju, ionako već izranavljenu ličnost, reći ću da sam se ja u gore navedenom postu pogrešno izrazio! Izvinjavam se svim ženama, devojkama i devojčicama!
E sad - moj post se odnosio na ljude koji ne slušaju, pored Marčela, ništa od repa, a govore da je Marčelo najbolji! Da budem iskren - i ja sam bio takav! Ali odrastao sam, i trčim te rep ulice već par godina u nazad, i ja se osećam ekstremno uvređeno kad neko govori stvari bez argumenata, u vezi hip-hopa u koji se apsolutno ne razume!

Hvala! To je taj odziv koji sam htela da dobijem.

Znas, ja uopste ne slusam rep,Marcela sam videla par puta mozda na TVu- Poligraf, Utisak nedelje,tako nesto.Nekako mi nije bio bas zanimljiv po svojim stavovima pa ih nisam ni upamtila,al to u stvari nije ni bitno posto stvarno necu da pricam o necemu u sto me ne dotice...:)

Skapirala sam da tebe nerviraju fenseri ustvari. Sta ces, takvih je uvek bilo... Kurt Kobejn se ubio zbog njih. Mislim da Marcelo nece.

Izvini,ali prvi put kad sam procitala tvoj post, delovao je tako shovinisticki... Lepo sto ipak nisi jedan od njih!;)

Hvala! To je taj odziv koji sam htela da dobijem.

Znas, ja uopste ne slusam rep,Marcela sam videla par puta mozda na TVu- Poligraf, Utisak nedelje,tako nesto.Nekako mi nije bio bas zanimljiv po svojim stavovima pa ih nisam ni upamtila,al to u stvari nije ni bitno posto stvarno necu da pricam o necemu u sto me ne dotice...:)

Skapirala sam da tebe nerviraju fenseri ustvari. Sta ces, takvih je uvek bilo... Kurt Kobejn se ubio zbog njih. Mislim da Marcelo nece.

Izvini,ali prvi put kad sam procitala tvoj post, delovao je tako shovinisticki... Lepo sto ipak nisi jedan od njih!;)

Ja obožavam ženski pol (:

Da nastavimo, neko je tražio da mu preporučim šta da posluša:

Atmosphere
- Lucy Ford
- God loves ugly

Vakill
- The darkest cloud

Juice
- 100% Juice
- Tip of the Iceberg

Aesop Rock
- Labor Days

A što se tiče domaćih izvođača, preslušajte Dječake iz Splita, oni rade mamojebni rep!

Cuo sam sve od gore navedenog, a daj reci nesto od domacih izvodjaca (ali domacih, domacih, srpskih). Marcelo jeste mnogo dobar, ali sada koga bi ti naveo kao boljeg?

Back