Ja mislim da je uvreda za zenski rod kad neko kaze da zenski rod nije u stanju da ukapira najobicniju rep glupost. Poenta njegovog posta je bila u tome da su samo tipovi u stanju da razumeju rep a da devojke slusaju muziku samo da bi bile kul.E to jeste uvredljivo!
Da je u postu bila rec o jednoj zeni, to bi bila uvreda za 1 zenu.Ovako jeste uvreda za ceo zenski rod.
Sta nije jasno?!?!?
Generalizacije sto se tice zena vozaca jos i mogu da razumem zarad mira u kuci, ali kakve veze za kapiranje Marcela i njemu slicnih ima to sto se za nekog kaze da je losiji vozac???
Ja na takve klisee mogu samo da dodam:
Plavuse su isto toliko glupe koliko su Marsovci zeleni!
E pa ovako, dame i gospodo! Pogrešnu ste konstataciju izvukli iz mojeg posta, ali da opet ne bi došlo do ataka na moju, ionako već izranavljenu ličnost, reći ću da sam se ja u gore navedenom postu pogrešno izrazio! Izvinjavam se svim ženama, devojkama i devojčicama!
Ovako... Marčelo je mnogo jak emsi! Njegovi tok i dostava rima su verovatno nenadjebivi na prostoru ex-Ju! ALi lirički on nikako nije toliko moćan koliko ljudi pričaju i misle! Iskreno, Marčelov prvi album se vrteo u mom plejeru i vinampu... hm... oko 2 godine! Konstantno - Marčelo, Marčelo, Marčelo! Sve dok mi ortak nije turio na hard disk "Atmosphere" (američki dvojac iz Minesote)... I tako, mic po mic, počeo sam da preslušavam razne rep albume, počevši od Etmosfira, preko Nasa, pa sve do Paka! Naravno, ne hvalim se da sam nešto preterano naslušan, jer u odnosu na broj rep ploča koje su izdate od nastanka hip-hopa do danas, suma onih koje sam ja preslušao je stvarno minimalna! A tek suma onih koje sam od početka do kraja doktorirao... još ih je manje takvih! Ali, i taj mali broj je dovoljan da za sebe mogu da kažem da sam veći poznavalac repa od vas ovde!
E sad - moj post se odnosio na ljude koji ne slušaju, pored Marčela, ništa od repa, a govore da je Marčelo najbolji! Da budem iskren - i ja sam bio takav! Ali odrastao sam, i trčim te rep ulice već par godina u nazad, i ja se osećam ekstremno uvređeno kad neko govori stvari bez argumenata, u vezi hip-hopa u koji se apsolutno ne razume! Ne planiram da se stavljam sad u ulogu nekog mesije (hip-hopa), ali jednostavno... Čovek je po prirodi takav - nagonski grize za svoje (da vam citiram Marčela)! Osećam se uvređeno kad Marčelu ljudi stavljaju epitet najboljeg, jer on to nije (čak ni na prostoru ex-Ju)!
Da nastavimo, neko je tražio da mu preporučim šta da posluša:
Atmosphere
- Lucy Ford
- God loves ugly
Vakill
- The darkest cloud
Juice
- 100% Juice
- Tip of the Iceberg
Aesop Rock
- Labor Days
A što se tiče domaćih izvođača, preslušajte Dječake iz Splita, oni rade mamojebni rep!