Marchelo

marchelo je super lik,bila sam na njegovom koncertu,kad je bio kod nas,jeste nizak,ali jbt pametan je,zato i studira knjizevnost
meni su suze,pozeriste,novi vavilon i pismo bratu najbolje pesme,obozavam ih..
ali volim i ostale :)

@natasha
i kako je bilo? Ja sam bila kada je bio u subotici i somboru. Dobre su sve te pesme,i jos bih dodala Sveti bes,Uskurativna,Otkucaje i naravno JEDAN,kao naj pesmu (((:

@pajper
Pa kako mislis da je bilo??Bilo je ssssuperrrr,naravno..Kako je tebi bilo? ;)
I da, na tu pesmu sam i mislila kad sam napisala suze-jedan zivot, nisam znala pre kako se zove i mislila sam da je to pesma suze, obozavam je...i otkucaje i sve, bre sve pesme su mu super ((:
Jedino me nervira ono Kola, i Filter ..kola,kola,kola..bla bla..

Boze Natasa...koliko imas godina!?:D ' Jeste nizak, ali je pametan jbt...pa zato i studira knjizevnost' :D
Filter je jedna od najboljih pesama. A sto se tice 'Kola' valjda si skapirala koja je poruka te pesme, or not?

Sky Wikluh rulz!A i Marchelo je do J...Bila sam na par nastupa,i mogu reci da im je zadnji nastup u NS-u najbolji do sada,aaaa bilo je bolesno dobro.Upoznala sam obojicu,mogu reci da je Sky mnogo opusteniji,a Marchelo je malchice uobrazen...Ali dobro...njemu se sve prashta:)

bash sam danas slushao marchela iz dosade, nimalo mi se ne svidja to shto radi. medjutim naspram ovih nashih domacjih utripovanih reperskih shabana marchelo je suvo zlato. no to ipak nije dovoljno. ima neshto u textovima, ali za nekog ko se bavi knjizhevnoshcju trebao bi ipak bolje pisati. i nema uopshte svoj identitet, ni u izgledu ni u muzici. neshto kao vlado georgijev, koji radi neshto shto je odlichno za nashu estradnu kaljugu, ali opet objektivno gledano, bezbojno i preslabo.

Back