Marchelo

Puzzle shock je odlican,de facto nisam slusao jer ga nemam.Cuo sam par pesama
(Kuca na promaji,Bekstvo,Podzemlje,Kafanska spika,Suze),i najvise mi se svidja Suze.Zaista tera suze na oci.Slazem se sa vecinom da ima najbolje lirike,mada to nije cudno jer sdudira knjizevnost.U petak(25.7.06.) je bio u mojoj varosi,Vrscu.Bilo je strava.
Sto se tice puzzle shock-a tu mi je nekako najistinitija pesma Ziljave *****.
Video sam da neki pricaju koa kome se svidja taj nije pravi hoper.Koliko sam primetio Marchela i neslusaju samo hoperi.Na koncertu je bilo metalaca ko blata...

Jack-THE-Ripper:
Mislim da je Marchelo najbolji hip-hoper.Ima najbolje tekstove,ali to nije ni cudo jer covek studira knjizevnost.Ne sere koa vecina njegovih "koolega".Najbolje pesme su mu (po meni): Kafanska spika,Ziljave,Gola vera,Suze,Sarada.Pesma suze zaista tera suze na oci,sta vi mislite?
marchelo je za mene beli mos def,to su likovi ciji su tekstovi jednostavno neverovatni,nesto sto obicni smrtnici nikad ne bi mogli da napisu,a inace video marcela mali milion puta u bg-u skroz opusten lik,visok nekih 1,65,u 3xl odeci stalno.....

Na prvom albumu stvarno fenomenalne SUZE, najbolja pesma, mada malo edo smori sa onim naglaskom;) A na drugom Nedodjija BB i Filter, mada ima stvarno odlicnih pesama...tekstovi super+odlicne matrice, mada i brdo ljudi mu je radilo na albumu...tako da...

Ne seri da si ga video? I sta kao on prosao pored tebe i tako sve normalno!?:) I ja mislim da su mu fenomenalni tekstovi ali je malo od tog silnog prokenjavao osinuo malo i po sebi...bas taj deo oko oblacenja, pozerisanja itd..

Tankian:
marchelo je za mene beli mos def,to su likovi ciji su tekstovi jednostavno neverovatni,nesto sto obicni smrtnici nikad ne bi mogli da napisu,a inace video marcela mali milion puta u bg-u skroz opusten lik,visok nekih 1,65,u 3xl odeci stalno.....
jel njihova ona stvar "I against I" (mislim na mos def)

MarilynManson:
Upoznao sam Marcela odawno, kao i Ajzaka :)...malo je smesan jer je bash nizak a i smeshno wari :)
e, iako nisam u rep fazonu, lik ima ubedljiwo najbolje rime...u hip hopu, barem :)

Ne seri da si ih upoznao? Pa ja po ceo dan slusam samo njih dvojicu. I ja sam razmenio par reci sa Marchelom posle koncerta

Hehe.. garant se osetili posebnim jer je specijalno za njih napisao pesmu :)
Jednom je na nastupu onako ladno reko nesto u fazonu; vidim ovde ima mnogo fensera, aj sad nesto za njih.. i onda krene klosh vs ljah. I glupa masa kojoj je to upuceno se opet pali
..kakvi kromanjonci... :roll:

HeartOfTheOceane:
Ma ok je on. Slusali smo ga svo vreme na ekskurziji samo pesme su po mom misljenju malo depresivne. Mislim da u nasoj zemlji i nije sve tako crno.
Pa pesme jesu malo depresivne,ali narano,ne sve! Pazi,npr. "Otkucaju","Ziljave *****","Kafanska spika"...itd.

*zivnula tema...wooohooo*

Alice:
Hehe.. garant se osetili posebnim jer je specijalno za njih napisao pesmu :)
Jednom je na nastupu onako ladno reko nesto u fazonu; vidim ovde ima mnogo fensera, aj sad nesto za njih.. i onda krene klosh vs ljah. I glupa masa kojoj je to upuceno se opet pali
..kakvi kromanjonci... :roll:
Ma ta glupa masa ne konta sa je to upuceno njima...:roll: ;)

*Sad mi palo n apamet kada je u Somboru rekao "Juce sam imao koncert i doslo mi je 150 ljudi koji nisu otisli da gledaju srpsku kraljicu sa velikim....sisama" (bio cecin koncert taj dan... :lol:*

Tankian:
E Tinkian,mnogo te volim! :D
Da bar...mislim da ima 1,50... :D

Inace,ima tema... :D

Back