vladimirr
Primećen član
- Poruka
- 700
mada mi se svidja gola vera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, više je roze.HeartOfTheOceane:Ma ok je on. Slusali smo ga svo vreme na ekskurziji samo pesme su po mom misljenju malo depresivne. Mislim da u nasoj zemlji i nije sve tako crno.
marchelo je za mene beli mos def,to su likovi ciji su tekstovi jednostavno neverovatni,nesto sto obicni smrtnici nikad ne bi mogli da napisu,a inace video marcela mali milion puta u bg-u skroz opusten lik,visok nekih 1,65,u 3xl odeci stalno.....Jack-THE-Ripper:Mislim da je Marchelo najbolji hip-hoper.Ima najbolje tekstove,ali to nije ni cudo jer covek studira knjizevnost.Ne sere koa vecina njegovih "koolega".Najbolje pesme su mu (po meni): Kafanska spika,Ziljave,Gola vera,Suze,Sarada.Pesma suze zaista tera suze na oci,sta vi mislite?
jel njihova ona stvar "I against I" (mislim na mos def)Tankian:marchelo je za mene beli mos def,to su likovi ciji su tekstovi jednostavno neverovatni,nesto sto obicni smrtnici nikad ne bi mogli da napisu,a inace video marcela mali milion puta u bg-u skroz opusten lik,visok nekih 1,65,u 3xl odeci stalno.....
da da,muzika iz ``blade`` ja mislim....fantasticne lirikevladimirr:jel njihova ona stvar "I against I" (mislim na mos def)
MarilynManson:Upoznao sam Marcela odawno, kao i Ajzaka...malo je smesan jer je bash nizak a i smeshno wari
e, iako nisam u rep fazonu, lik ima ubedljiwo najbolje rime...u hip hopu, barem![]()
ma ne bre.... :wink: nego mi palo na pamet kad sam to jednom rekla na srpskom, pa rek'o dobra prilika da to iskoristim...HeartOfTheOceane:Ti to mene malo zaje*avas? :-D
Alice:Da mi je neko pre godinu-dve rekao kakav ce ga sve fenseraj slusati i na kakvim ce ga stanicama pustati ne bih verovala...
Pa pesme jesu malo depresivne,ali narano,ne sve! Pazi,npr. "Otkucaju","Ziljave *****","Kafanska spika"...itd.HeartOfTheOceane:Ma ok je on. Slusali smo ga svo vreme na ekskurziji samo pesme su po mom misljenju malo depresivne. Mislim da u nasoj zemlji i nije sve tako crno.
Ma ta glupa masa ne konta sa je to upuceno njima...Alice:Hehe.. garant se osetili posebnim jer je specijalno za njih napisao pesmu
Jednom je na nastupu onako ladno reko nesto u fazonu; vidim ovde ima mnogo fensera, aj sad nesto za njih.. i onda krene klosh vs ljah. I glupa masa kojoj je to upuceno se opet pali
..kakvi kromanjonci...![]()
E Tinkian,mnogo te volim!Tankian:marchelo je za mene beli mos def,to su likovi ciji su tekstovi jednostavno neverovatni,nesto sto obicni smrtnici nikad ne bi mogli da napisu,a inace video marcela mali milion puta u bg-u skroz opusten lik,visok nekih 1,65,u 3xl odeci stalno.....
Meni je Wikluh Sky liiiiiiiik!MarilynManson:Upoznao sam Marcela odawno, kao i Ajzaka...malo je smesan jer je bash nizak a i smeshno wari
e, iako nisam u rep fazonu, lik ima ubedljiwo najbolje rime...u hip hopu, barem![]()