Hot_Mama:)
Početnik
- Poruka
- 50
Milica trance:Glupi ste... A ti HOT MAMA gresis, Marcelo je najmanje uobrazen od svih ljudi koje poznajem
REKLA SAM:NJEMU SE SVE PRASHTA!A ti kazes da ga poznajes...Pa kakav je??? 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milica trance:Glupi ste... A ti HOT MAMA gresis, Marcelo je najmanje uobrazen od svih ljudi koje poznajem
zoranpetrovic84:Ima veliki *****, to smo culi! Marchelo je toliko hteo da sve zive isproziva da je malo i sebe osinuo...tako da...previse je hteo da se nakenja!
Al je bio naduvan u Subotici! Tacnije,uvek je!Hot_Mama:):Sky Wikluh rulz!A i Marchelo je do J...Bila sam na par nastupa,i mogu reci da im je zadnji nastup u NS-u najbolji do sada,aaaa bilo je bolesno dobro.Upoznala sam obojicu,mogu reci da je Sky mnogo opusteniji,a Marchelo je malchice uobrazen...Ali dobro...njemu se sve prashta![]()
Supeeer,naravno...stavila sam slike,na neku od tema o njemu...natasha`:@pajper
Pa kako mislis da je bilo??Bilo je ssssuperrrr,naravno..Kako je tebi bilo?![]()
I da, na tu pesmu sam i mislila kad sam napisala suze-jedan zivot, nisam znala pre kako se zove i mislila sam da je to pesma suze, obozavam je...i otkucaje i sve, bre sve pesme su mu super ((:
Jedino me nervira ono Kola, i Filter ..kola,kola,kola..bla bla..
Tankian:marchelo je za mene beli mos def,to su likovi ciji su tekstovi jednostavno neverovatni,nesto sto obicni smrtnici nikad ne bi mogli da napisu,a inace video marcela mali milion puta u bg-u skroz opusten lik,visok nekih 1,65,u 3xl odeci stalno.....
Pajper:@Vision
npr?
Pajper:Inace,Marko ima kolumnu u Huperu...![]()
natasha`:Marchelo je zakon!!!! Nije prost kao neki drugi reperi, nacitan decko... Tekstovi su mu neponovljivi....
Ma, on mi je uzor, odusevljava me sto sve predstavlja onako kako jeste...
Poslala sam mu mail i svideo mi se odgovor koji mi je dao. Bila sam na nastupu (u Sapcu) ali volela bih da odem na ostale....
Marina (Natashina sestra) ;-)
pozZ za sve koji ga gotive!!!!
Da znas da sam se i ja to pitala!DaNa_Pa:A jel' neko zna gde dal' moze negde da se nabavi onakva ogrlica, kakvu on nosi, simbol Puzzle Shock, onako crvena slagalica, uvijena...???!!! Ako neko zna neka kaze, gde moze da se kupi.
Pa ima onaj iz Hupera...huper.marcelo@politika.co.yuDaNa_Pa:Aj kazi e-mail adresu, na pp! PLEEEAAASSSEEE!!!!
cccccccc! Ocu da znamnatasha`:to ce (marina) zadrzati za sebe ... ;-)
Dozvoli meni da navedem. Nemam ništa protiv Machela, ali lično mislim (pazite lično i to nije predmet diskusije) da su momci iz BG Sindikata puno bolji. Možda zato što sam ja malo više desničarski nastrojenVisionOfDisorder:Ako navedem bilo koga, doci ce do prepucavanja, so no thanks.