Marchelo

Prvi album mi je dosta bolji jer je u sebi imao taj bes,njegovo detinjstvo,Paracin...ono sto je mislio bacio je na papir,pravo iz srca,bez stida...i zato su ga svi zgotivili,posebno provincija........e da Shady da si josh samo 1 rekao peace lovio bi te i onda odrao kao divlju svinju :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

UUU Shady, sad si naj*bo
Ghana.gif

Peace
Jamaica.gif

Pa da... Za one koji prate domaci hiphop ova tema ce biti interesantna.
Naime, radi se o tome da se 23. 06. u Leskovcu organizuje hip hop festival Budjenje 016 na kome ce iste veceri i na istom stejdzu nastupiti Marchello sa svojom ekipom
i grupa Gospoda. S obzirom da su ove dve ekipe u beefu bice interesantno videti ovaj
dogadjaj. E da jos jedna bitna stvar... sve ce se odrzati na otvorenom, tako da se ulaz
nece naplacivati. Pa, svi ste pozvani

:twisted: :twisted: :twisted:

E stvarno sam svasta procitala... necu komentarisati...
044.gif

peace
azzangel.gif

p.s. e da... respect Marchelu al bolji mu je prvi album nekako je... snazniji... nem pojma... moje misljenje...nebitno...bla...forget!!!

Evo da digne ovu temu iz mrtvih..dakle juce je Marchelo gostovao u Somboru u klubu Kundalini...naravno,bila sam. Pocelo je oko 10-10.30 (verovatno kada je zavrsila utakmica :D).
Bilo je loodo. Prvo je pavao "Kuca na promaji" kako su svi vristali...e onda se jedna riba onesvestila (od cega,ne znam). Alim mislim da je bilo najbolje kada je pevao "Gola vera" sve je odzvanjalo. Samo mi je zao sto nije imao zansku pratnju,pa nije mogao da peva "Bekstvo" i tako to...:(
I n akraju,mislim da nikad necu oprostiti sebi sto nisam ponela digitalni...isidora glupaco :evil:

Blago teeebi! Ja sam ga uzivo slusala samo na exitu prosle godine. Dobro, tada jos nije bio "poznat" pa nije bilo mase, ali meni je bilo extra.
E bas ti zavidim (stvarno) :)

Alice:
Blago teeebi! Ja sam ga uzivo slusala samo na exitu prosle godine. Dobro, tada jos nije bio "poznat" pa nije bilo mase, ali meni je bilo extra.
E bas ti zavidim (stvarno) :)
na karaju je delio autograme,ali ije bilo sanse da mu se pridje od guzve,uzas!
A tamo negde na sredini koncerta kaze "Ajmo sad,kad ja kazem jeee vi kazete njiiii i obrnuto" i tako se smao culo jeeee njiiii jeeee njiiii njiii jeee! :lol:

Doktor nauka se maskirao u taksistu - tako je doš'o,
mada on zaista vozi taksi jer ne mož' da nađe pos'o;
Bogat se kune da nema svoj krov, dok Siroma viče turu;
Feget glumi da samo želi druga dok suptilno češe bulju.
Rulju animira pevačica, glumi da zna da peva, i glumi da je deva, dok leva sisurina seva...
Bankrot deli šakom i kapom, Alkos pije sok za šankom,
dok Narkos sav drhti gadno - ko fol, jer je hladno.
...a ona tamo s naočarima, što se pravi pametna,
zna sve od latinskih citata pa do bračnih saveta
- a zna vala i muža da vara i svakog dana jaše komšiju!
I Komša je tu - njih dvoje glume ljude što se ne znaju.
Političar priča o poštenju, ***** klima glavom
- dok u uglu tamo, neki lopovi hvale pravo.
Lekar glumi da neće mito, a Pop da mu je sve Hristos,
dok se pod mantijom igra kitom i merka s klinkom...

najbolje pesme - sve :) sawim se... iako shvatam poentu pesme ghetto i kola, uzasno su retardirane. A matrice su mu :smileykojipovraca: bar u vecini pesama na novom albumu. Sa starog mi se svidja kuca na promaji i suze!

@MinM_4Life slazem se da su mu matrice i da mu je prosli album bolji od ovog ali coek ne moze samo da uradi copy/paste sa proslog albuma.Mozda se vecini cini da je bolji prosli tj. "Kuca na promaji" zato sto smo navikli.Ma koliko mislili "Puzzle shock" je isto toliko kvalitetana kao prosli ali to je makar moje misljenje.
Peace

na Puzzle-u su textovi jaci, tj. nekako su zreliji. Cak sam ga citirala na polaganju mature iz srpskog, tema je bas odgovarala onome sto govori u triptihu
i pololzila peticom :D :lol:

@Alice -> ***** ti skolu:), salim se :)
Na prvom albumu mi se jedino svidja 'Suze' - stvarno odlicna, na drugom albumu je radilo milion ljudi i ipak mislim da je bolji, narocito matrice - kao horsko pevanje, instrumenti...

Back