- Poruka
- 9.317
a sta su mislili da se moze dobiti rat protiv Rusije? Zapad ih je izmajmunisao samo tako, zrtve da ne pominjemo, a zelenaki od koksa nije svestan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ide im solidno. Vi Rusi svaki dan urličete "Propade Njemačka, Trampe mijenjaj neštA izgibosmo."a sta su mislili da se moze dobiti rat protiv Rusije? Zapad ih je izmajmunisao samo tako, zrtve da ne pominjemo, a zelenaki od koksa nije svestan
To je Jaguarka, lupa ona gluposti već x godina.Плакаћеш.
Svi moji napisi su zaživeliTo je Jaguarka, lupa ona gluposti već x godina.
ocigledno je da nisi upucen u desavanjaIde im solidno. Vi Rusi svaki dan urličete "Propade Njemačka, Trampe mijenjaj neštA izgibosmo."
Zato se ne kacis sa prvim bratom koji je mnogostruko veci, jaci i pametniji; jer ces dobiti po picki.Po Sputnjiku su Ukrajinci davno trebali da se predaju.
Jesam, čitam vaša zapomaganja da vam Deda Tramp pomogne nekim dilomocigledno je da nisi upucen u desavanja
Cifre pokazuju da vi crvenoarmejci imate više žrtavaZato se ne kacis sa prvim bratom koji je mnogostruko veci, jaci i pametniji; jer ces dobiti po picki.
ocigledno je da nisi upuIde im solidno. Vi Rusi svaki dan urličete "Propade Njemačka, Trampe mijenjaj neštA izgibosmo."
nije realno da Rusi imaju vise zrtava, kao prvo imaju totalno nadmoc u artiljeriji, dronovima, vazduhu, gde vecina strada, kao trece cuvaju vojsku i idu polako, svako mesto i utvrdjenje prvo izbombarduju. A i sam vidis da Ukrajinci nemaju vise vojske, a Rusi u ounom naletuCifre pokazuju da vi crvenoarmejci imate više žrtava
Ma to je dežurna trolovka Jaguarka. Vratila se na forum.ocigledno je da nisi upu
nije realno da Rusi imaju vise zrtava, kao prvo imaju totalno nadmoc u artiljeriji, dronovima, vazduhu, gde vecina strada, kao trece cuvaju vojsku i idu polako, svako mesto i utvrdjenje prvo izbombarduju. A i sam vidis da Ukrajinci nemaju vise vojske, a Rusi u ounom naletu
Cifre pokazuju da vi homici fafateCifre pokazuju da vi crvenoarmejci imate više žrtava
Po Sputnjiku su Ukrajinci davno trebali da se predaju.
Ne čuvaju vojsku, naprotiv. Kao za vreme Staljina šalju "ljudske talase" na rafale.nije realno da Rusi imaju vise zrtava, kao prvo imaju totalno nadmoc u artiljeriji, dronovima, vazduhu, gde vecina strada, kao trece cuvaju vojsku i idu polako, svako mesto i utvrdjenje prvo izbombarduju. A i sam vidis da Ukrajinci nemaju vise vojske, a Rusi u ounom naletu
Историјски је доказано да су ти таласи победили, Џег.Ne čuvaju vojsku, naprotiv. Kao za vreme Staljina šalju "ljudske talase" na rafale.
Zato i imate Stravične žrtve, a napredovali ste kao astmatični mrav s teškim kesama iz kupovine
a ti si mi pa vojni ekspert. Jedno su puste zelje drugo realnost, a da salju vojsku tako vec bi bili na granici Poljske. Kao sto je Skot Riter rekao ovo je 4ta Armija Ukrajine, 3 su vec unistene.Ne čuvaju vojsku, naprotiv. Kao za vreme Staljina šalju "ljudske talase" na rafale.
Zato i imate Stravične žrtve, a napredovali ste kao astmatični mrav s teškim kesama iz kupovine
Izuzetno odvratan narod ,prljavi i bučni i nezajazljivi,Askenazi
Jesam, čitam vaša zapomaganja da vam Deda Tramp pomogne nekim dilom
A na B92 svaki dan: "Još jedna Njemačka fabrika zatvorena."
U prevodu: "Ma dajte opozovite rat, ne ide nam"
Ne čuvaju vojsku, naprotiv. Kao za vreme Staljina šalju "ljudske talase" na rafale.