Марченко: Наш фронт се урушио

Марченко: Наш фронт се урушио

Генералштаб Оружаних снага Украјине је 24. октобра саопштио о тешкој ситуацији за украјинску војску дуж целе линије раздвајања
EPA-EFE/ROMAN RIOS
Фронт Оружаних снага Украјине се урушио под налетом руских снага због умора људства и недостатка резерви, изјавио је генерал-пуковник украјинске војске Дмитриј Марченко, преноси Спутњик.

„Нећу открити војну тајну ако кажем да се наш фронт урушио“, рекао је он у интервјуу са бившим послаником Врховне раде Бориславом Березом.

Светска метеоролошка организација: ниво емисије штетних гасова…

Према речима Марченка, такав развој догађаја постао је могућ због одређених околности. Прво, због дефицита муниције и оружја, друго, нема људи, нема појачања. Људи су јако уморни.

Генералштаб Оружаних снага Украјине је 24. октобра саопштио о тешкој ситуацији за украјинску војску дуж целе линије раздвајања.
Из чисто економских побуда, желим да Украјина што пре капитулира, без обзира што сматрам да су они наша православна браћа, што ни једној украјинској избеглици не фали ни длака са главе у нашој земљи и без обзира што сматрам да је Путин морао да буде мудрији, да избегне рат или ако мора да ратује да то буде блицкриг.

Као што су европски интереси 90их били важнији од српских, тако и данас наши европски интереси морају бити важнији од украјинских.

Из чисто економских побуда, желим да Украјина што пре капитулира, без обзира што сматрам да су они наша православна браћа, што ни једној украјинској избеглици не фали ни длака са главе у нашој земљи и без обзира што сматрам да је Путин морао да буде мудрији, да избегне рат или ако мора да ратује да то буде блицкриг.

Као што су европски интереси 90их били важнији од српских, тако и данас наши европски интереси морају бити важнији од украјинских.
A evo ga i ovaj zbunjeni. "Ja sam veliki Jevrejin, zato živela Nemačka, hajmo Putine."

Po Sputnjiku su Ukrajinci davno trebali da se predaju.
Citiraj tekst Sputnjika, jer ja imam meanwhile ovo.
1730225349292.png

Politika, B92 i drugi sns portali danas u velikom naletu kremljobotije. Sutra ce biti druga prica. :hahaha:
Politiku ne diraj

Politika je od samog početka glasilo vlasti, umiljato janje...

Recimo treba uzeti Politiku od 4-og oktobra 2000-te gde piše: "Peta kolona dobila pare od Zapada"
i Politiku od 6-og oktobra 2000-te "Srbija nikad bliža Zapadu, rokaj Madlen, usitni ga"

a svi ostali mediji su sa svojom svrhom manje više promenljivom

Politiku ne diraj

Politika je od samog početka glasilo vlasti, umiljato janje...

Recimo treba uzeti Politiku od 4-og oktobra 2000-te gde piše: "Peta kolona dobila pare od Zapada"
i Politiku od 6-og oktobra 2000-te "Srbija nikad bliža Zapadu, rokaj Madlen, usitni ga"

a svi ostali mediji su sa svojom svrhom manje više promenljivom
Devedesetih milina

Oni su Vulina angažovali kao gubernatora za Srbiju, to valjda sve govori ;)
To je ta FSB finta G6, ne razumes ti to :mrgreen: :mrgreen:
Citiraj tekst Sputnjika, jer ja imam meanwhile ovo.
Pogledajte prilog 1634024
Da, krajem 2022-e, jer su videli da im je sve, pa i ekonomija pukla, FSB je resio da to resi tako sto ce da stampa pare.

To ce naravno da upropasti drustvo i gradjana Rusije u bliskoj buducnosti, ali makar imaju trenutni rast BDP-a i resen problem!!!

Putin genije!!!

Da, krajem 2022-e, jer su videli da im je sve, pa i ekonomija pukla, FSB je resio da to resi tako sto ce da stampa pare.

To ce naravno da upropasti drustvo i gradjana Rusije u bliskoj buducnosti, ali makar imaju trenutni rast BDP-a i resen problem!!!

Putin genije!!!
Idi na vebsajt US Bureau of Statistics i idi na kako se broji BDP Amerike.

You'll thank me later, coping homo

Back