Марченко: Наш фронт се урушио

Ide im solidno. Vi Rusi svaki dan urličete "Propade Njemačka, Trampe mijenjaj neštA izgibosmo."
ocigledno je da nisi upu
Cifre pokazuju da vi crvenoarmejci imate više žrtava
nije realno da Rusi imaju vise zrtava, kao prvo imaju totalno nadmoc u artiljeriji, dronovima, vazduhu, gde vecina strada, kao trece cuvaju vojsku i idu polako, svako mesto i utvrdjenje prvo izbombarduju. A i sam vidis da Ukrajinci nemaju vise vojske, a Rusi u ounom naletu

ocigledno je da nisi upu

nije realno da Rusi imaju vise zrtava, kao prvo imaju totalno nadmoc u artiljeriji, dronovima, vazduhu, gde vecina strada, kao trece cuvaju vojsku i idu polako, svako mesto i utvrdjenje prvo izbombarduju. A i sam vidis da Ukrajinci nemaju vise vojske, a Rusi u ounom naletu
Ma to je dežurna trolovka Jaguarka. Vratila se na forum.

Ne čuvaju vojsku, naprotiv. Kao za vreme Staljina šalju "ljudske talase" na rafale.

Zato i imate Stravične žrtve, a napredovali ste kao astmatični mrav s teškim kesama iz kupovine

Ne čuvaju vojsku, naprotiv. Kao za vreme Staljina šalju "ljudske talase" na rafale.

Zato i imate Stravične žrtve, a napredovali ste kao astmatični mrav s teškim kesama iz kupovine
a ti si mi pa vojni ekspert. Jedno su puste zelje drugo realnost, a da salju vojsku tako vec bi bili na granici Poljske. Kao sto je Skot Riter rekao ovo je 4ta Armija Ukrajine, 3 su vec unistene.

Back