Manijaci ili brizni muskarci?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

It's cloudy

Zainteresovan član
Poruka
407
Na osnovu toga sto sam bila par puta isprepadana kad su me dok sam bila sama zaustavljali i iz kola dovikivali 'jel yreba prevoz' a pre neki dan se i drugarici desilo isto, a desavalo mi se i kad sam s drugaricom bila, tad je manje traumaticno, moje pitanje glasi
Zasto ne pitaju dal treba prevoz kad se vracam sa pijace usred bela dana s kolicima na kojima je puko jedan tocak?
Sto ne pitaju jel treba prevoz kad sneg veje ili kiss pada, a vetar nosi moje krhko telo i kisobran?
I konacno
Da li je to poziv na silovanje jer ako udjes unutra automatski kazes da?

Na osnovu toga sto sam bila par puta isprepadana kad su me dok sam bila sama zaustavljali i iz kola dovikivali 'jel yreba prevoz' a pre neki dan se i drugarici desilo isto, a desavalo mi se i kad sam s drugaricom bila, tad je manje traumaticno, moje pitanje glasi
Zasto ne pitaju dal treba prevoz kad se vracam sa pijace usred bela dana s kolicima na kojima je puko jedan tocak?
Sto ne pitaju jel treba prevoz kad sneg veje ili kiss pada, a vetar nosi moje krhko telo i kisobran?
I konacno
Paćenici devojčice.

I konacno

Meni su tako par puta nudili prevoz kada sam isao iz sela pesice, jedva ih otkacio.

Mozes li malo da rasiris temu?
Gde se to desava i u koje doba dana...

A sto se tice pijace i kolica, niko ne zeli da vuce nesto ako ne mora.

Zamisljam njeg..pocne neku pricu.A ima i silovanja..neki dan na youtube gledam cura ga pitala mozes me odbaciti i usla u auto..on lafo cekaj da uzmem nesto.Odvuko i silovo i posuo benzinom.

Сад га и ти претера. То је редак злочин, тамо из деведестих. Кривац је добио смртну казну. Да нисмо јурили да испунимо услове за зланство у ЕУ, тај би одавно био стрељан.

Poenta teksta je jasna cini mi se JEL SU NAMERE TIH LJUDI SILOVANJE ukoliko iko udje a najverovatnije nece ni jedna boze pa znam i ja da se ne ulazi u tudja kola ali nisam pitala DA LI DA UDJEM gospode

Noc, pustos... silovanje ti dodje kao i bolja opcija u odnosu na ostale.

Kao narod smo se iskvarili, previse je prevaranata i kriminalaca koji setaju slobodni.

Trazim obrazlozenje a ne odgovor od jedne reci jel ti jasno sad?
Pitala si da li je poziv na silovanje ako ti neko ponudi voznju, odgovor je ne posto u uvodnom postu nisi navela ni pod kojim okolnostima se to desilo. Moze to da im bude namera ali naravno da nije svaka ponuda automatski zelja za silovanjem iako su sanse za to jos vece nocu.

Inace poziv na silovanje ne postoji, kad se neko siluje uglavnom ga niko ne poziva na to.

Pitala si da li je poziv na silovanje ako ti neko ponudi voznju, odgovor je ne posto u uvodnom postu nisi navela ni pod kojim okolnostima se to desilo. Moze to da im bude namera ali naravno da nije svaka ponuda automatski zelja za silovanjem iako su sanse za to jos vece nocu.

Inace poziv na silovanje ne postoji, kad se neko siluje uglavnom ga niko ne poziva na to.
Ok, poziv na prisilan sex nazovi ga kako god hoces, nocu se desavaju ponude i naravno da je ta namera iza, nema cak ni koja druga da bude pa da se kao dvoumimo

Nema deset minuta vozimo se po kraju i drugar kog lupa u mozak cinjenica da mu je audi besan usporava kada smo naisli na babu. I ja reko automatski nemoj stara je jer on ima obicaj da trubi... Inace nigde ni zive duse, hladno kao u zamrzivacu.

Ako devojka udje u automobil sa nepoznatim ljudima - sama odgovara za posledice. Jer mi smo kao ljudska vrsta pobacili skroz.

Ali ako u drustvu ima normalnih likova nema bojazni. Npr ja ne dozvoljavam nikome ko je sa mnom da uvredi ili povredi slabijeg od sebe. Zene su postovane, stari ljudi takodje a deci ispratim svaki korak da ne padnu.
Sve zavisi kakvu licnost ste izgradili, zivot nekog mazi nekog gazi i svi smo drugaciji profili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back