crni lepotan
Elita
- Poruka
 - 21.393

cestitam na tituli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa sta je tu novo? On je oduvek bio prljav. Zato ga i ne podnosim.I jesi li primjetio jos jedan u nizu prljavih startova Vidica...Laktom u grkljan je udario Rodaljegu...
Kakav nesoj od igraca...
Mogao je da ga ubije..
@peti ligament Sjajna utakmica danas...da igrate svaku ovako, rekao bih da zasluzujete titulu...
Ako je ono bio faul nad Vidicem...onda slobodno mogu da kazem da zasluzujete zadnje mjesto na tabeli...

Meni je djelovao kao faul...Vidić je udario loptu glavom iako se ovaj naslonio na njega u skoku...kasnije se Vidić okliznuo, valjda zbog toga nije ništa ni suđeno...
Što se tiče Vidića kao prljavog igrača, mislim da pretjerujete, jer se ne može ni porediti sa prljavim igračima kakvih danas ima...
Mada nisam vidio taj lakat, nisam ispratio cijelu utakmicu jer sam je gledao preko neta...

Sto se tice Vidica u Celziju...ni slucajno...
Djelovalo mi je kao faul zbog naslanjanja wiganovog napadača na Vidića...Da, da...djelovalo ti je kao faul jer se on bunio...
Ne bih znao, nisam vidio...A da vidis kako se pravio lud kada je udario Rodaljegu...
![]()
Pa da, baš bi vam dali jednog od najboljih defanzivaca na svijetuSto se tice Vidica u Celziju...ni slucajno...

Pobedili ste,ali ipak je Liverpool bolji.Na enfildu pobeda 2:1,a na old trafordu 1:1

Cemu sad ovo? Zar nije Vidic zbog ovog poteza covek, igrac kome je stalo i koji je emotivan? Ili su opet na snazi dvostruka merila, pa ono sto vazi za Pepea i sto se opravdava, to ne vazi za Vidica ...I jesi li primjetio jos jedan u nizu prljavih startova Vidica...Laktom u grkljan je udario Rodaljegu...
Kakav nesoj od igraca...
Mogao je da ga ubije...