Manchester United

Mijat je legenda i jedan od najboljih napadaca 90-ih ... Drugi u izboru za najboljeg igraca godine u Evropi (iza Ronalda), a bio bi prvi da nije godinu il dve pre toga uvedeno pravilo da mogu i ne-evropljani da konkurisu ... Izjaviti da je Mijat dobar i poznat samo zbog jednog gola je glupost nevidjenih razmera, posto je od njega zavisila igra Reala i reprezentacije tada ...

Svasta se moze procitati ovde ...

I da, on je tu nagradu za drugog najboljeg igraca dobio pre tog famnoznog gola, a sigurno je nije dobio na lepe oci ... Igracina i po je bio, i doslovce je zario i palio Primerom i Evropom sredinom 90-ih ...

Mijat je legenda i jedan od najboljih napadaca 90-ih ... Drugi u izboru za najboljeg igraca godine u Evropi (iza Ronalda), a bio bi prvi da nije godinu il dve pre toga uvedeno pravilo da mogu i ne-evropljani da konkurisu ... Izjaviti da je Mijat dobar i poznat samo zbog jednog gola je glupost nevidjenih razmera, posto je od njega zavisila igra Reala i reprezentacije tada ...

Svasta se moze procitati ovde ...

I da, on je tu nagradu za drugog najboljeg igraca dobio pre tog famnoznog gola, a sigurno je nije dobio na lepe oci ... Igracina i po je bio, i doslovce je zario i palio Primerom i Evropom sredinom 90-ih ...

ja sve ove dane cekam da mi svane da vidim tvoj dragi lik
ja sve ove dane tjesim jarane a bolan vise sam od njih
batistutin prosek 0.58 a mijatov 0.45 gola po utakmici

Kao prvo, prosek golova nikad ne mozes uzeti kao glavni argument u odredjivanju kvaliteta napadaca ...

Kao drugo, Mijat je za jeb.enih 0.11 slabiji od Batistute, ali to ga ne sprecava da bude igrac koji je samo dao gol Juventusu i nista vise ...

Kao trece, vidi se da nisi gledao ni jednog ni drugog, jer Mijat je uglavnom igrao nekog polunapadaca, i nikad nije bio klasican centarfor kao Batigol ...

Kao cetvrto i najbitnije, koje uopste poredio Mijata i Batistutu??? Ko je i gde rekao da je Mijat bolji igrac od Batistute??? Kakve veze ima Batistuta sa tim sto je Mijat zario i palio Sapnijom i Evropom??? Zar ne mogu i jedan i drugi biti sjajni igraci, ili je samo jedan merilo kvaliteta???

Ja jesam naucio ovu lekciju, ali ne mogu da odolim kad procitam neke gluposti ...

Back