Jelena MUFC
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
Manchestere vooolimo te..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cemu sad ovo? Zar nije Vidic zbog ovog poteza covek, igrac kome je stalo i koji je emotivan? Ili su opet na snazi dvostruka merila, pa ono sto vazi za Pepea i sto se opravdava, to ne vazi za Vidica ...
Vidis zasto niko ne veruje u tvoju objektivnost ...

Taj prekrsaj za tebe ne predstavlja prepreku kada krunises Drogbu u najboljeg spica a blazi zlocin Vidica (koji je stoper i kome su prekrsaji sastavni deo igre samim tim mu se lakse prastaju nego jednom spicu) je dovoljan razlog za osporavanje titule najboljeg koja mu uz to nije dodeljenja pristrasno vec objektivno...sa svih strana. Cak i iz suparnickog tabora, Adebayor i Dzerard su puni usta hvale za naseg zmaja@Johnny
Vic je vic...a u stvarnosti Vidic trazi zube po terenu...

I pusti to sto je Srbin...to apsolutno nije bitno...
To je isto kao kada mi kazu da je Novak Djokovic najbolji na svijetu...
Taj prekrsaj za tebe ne predstavlja prepreku kada krunises Drogbu u najboljeg spica a blazi zlocin Vidica (koji je stoper i kome su prekrsaji sastavni deo igre samim tim mu se lakse prastaju nego jednom spicu) je dovoljan razlog za osporavanje titule najboljeg koja mu uz to nije dodeljenja pristrasno vec objektivno...sa svih strana. Cak i iz suparnickog tabora, Adebayor i Dzerard su puni usta hvale za naseg zmaja
Naravno da nisu ravni, zato što je u pitanju igrač kojeg ne voliš ... Da je u pitanju Teri, ovo bi bio sasvim normalan start ... Vidić je igračina i bez toga, kao što je Zidan igračina i bez onih ispada protiv Arabije, Hamburga i Italije ... I Leonardo je bio igračina bez obzira na onaj lakat Ameru ...Svi faulovi svih defanzivaca zajedno(ukljucujuci i Pepea) nijesu ravni tome sto je uradio...
Ocigledno je trebalo da ga ubije da bi onda bila druga prica...ovako i dalje pricajte o igracini Vidicu...
Onda moraš i reći da je Teri sam kriv kad je popio onaj nokaut od Diabija čini mi se, kad je pao u nesvest ...Ne predstavlja...zato sto je Vidic stavio glavu tamo gdje je Drogba Koljeno...sam je kriv...
Niti je lošiji od njega ... Obojca su vanserijski štoperi, tu nema dileme ... Meni su obojca bolja od Ria, i bili bi idealan tandem ...A Vidic nije bolji od Terija, pa i da je stvarno zmaj....
Pa ne vidi se zato što je dobro čuvan, a za to je zaslužna odbrana na čelu sa Vidićem ... Protiv Čelsija ga je Bane odlično čuvao ... Tog logikom se onda Romario nije video u finalu 1994-te, a ne da je Barezi odigrao utakmicu života ...Adebajor se nije vidio protiv Mancestera...lako je onda hvaliti Vidica...
Taj isti Adebajor se ne vidi nikad ni protiv Celzija...
Izgleda da Stiven onda nema motiv protiv malih klubovaA Dzerarda je ocigledno Vidic dobro stisnuo za onu stvar pa je rijesio da mu udijeli komplimente...
Ne moram da napomenem da tog Dzerarda takodje nikad ne primjetim protiv Celzija a kada igra protiv Mancestera, plete li plete...
 ... Svašta i ti brate napišeš, a uopšte se ne šališ ...
 ... Svašta i ti brate napišeš, a uopšte se ne šališ ...Izgleda da Stiven onda nema motiv protiv malih klubova... Svašta i ti brate napišeš, a uopšte se ne šališ ...

Po ko je imao nameru da ubije?@Walken
Kada si frustriran...ne treba da ubijes covjeka...
Ja stvarno ne znam šta ima dopadljivo u tom startu ... Jel bi bilo normalno da ja kažem da mi se dopalo nešto kod onog Vidićevog lakta?I Pepeov start nijesam opravdavao...samo sam rekao da su mi se neke stvari u njegovom potezu dopale...
Po ko je imao nameru da ubije?
Ja stvarno ne znam šta ima dopadljivo u tom startu ... Jel bi bilo normalno da ja kažem da mi se dopalo nešto kod onog Vidićevog lakta?
Pa onda je Karl Meloun imao nameru da poubija pola NBA lige ... Start jeste opasan, ali nije za ubistvo ... Moj brat je sad na utakmici dobio po grkljanu, pa mu je bilo OK posle nekoliko minuta ...
Pepeov je tužan start, jer on je nekoliko puta udario igrača na zemlji (kukavičluk) ... Start je prilično ozbiljan, jer je mogao kramponima da mu nanese teške povrede na kičmi ...

A ovo boldovano je tvoja pikanterija...
 A ovo boldovano je tvoja pikanterija...

) ...
) ...  

A on za 3 godine nije mogao da nauci da govori engleski kako treba. Zasto bi se onda oni mucili sa njegovim imenom...Неманџа Виџит! !
Ооо брате ...... мого је бар име да му изговори, глупи Енглези