Manchester United

Cemu sad ovo? Zar nije Vidic zbog ovog poteza covek, igrac kome je stalo i koji je emotivan? Ili su opet na snazi dvostruka merila, pa ono sto vazi za Pepea i sto se opravdava, to ne vazi za Vidica ...

Vidis zasto niko ne veruje u tvoju objektivnost ...

Svi faulovi svih defanzivaca zajedno(ukljucujuci i Pepea) nijesu ravni tome sto je uradio...
Ocigledno je trebalo da ga ubije da bi onda bila druga prica...ovako i dalje pricajte o igracini Vidicu...

Vidic je vec sada najbolji defanzivac ikada sa ovih prostora, po svim kriterijumima najbolji je igrac tima za koji je Alex Ferguson rekao da je najbolji u istoriji MUTD. Vidic nije igracina, on je vise od toga. Ranije sam govorio da spada u najbolje stopere, drustvo su mu pravili Teri, Ferdinand, nekada Nesta i Puyol...medjutim sada je sam na vrhu.

Taj poraz me nije ni malo zaboleo, to je bila samo jedna u nizu od ne toliko bitnih utakmica. Sve sto sam rekao za Vidica stoji.

P.S. Jednom je Drogba predriblao Vidica i postigao pogodak...onda se probudio i srbin mu je opalio sljagu. Niko ne sme da dribla Vidica, cak ni u snu :lol:

@Johnny
Vic je vic...a u stvarnosti Vidic trazi zube po terenu...:rotf:
Taj prekrsaj za tebe ne predstavlja prepreku kada krunises Drogbu u najboljeg spica a blazi zlocin Vidica (koji je stoper i kome su prekrsaji sastavni deo igre samim tim mu se lakse prastaju nego jednom spicu) je dovoljan razlog za osporavanje titule najboljeg koja mu uz to nije dodeljenja pristrasno vec objektivno...sa svih strana. Cak i iz suparnickog tabora, Adebayor i Dzerard su puni usta hvale za naseg zmaja :)
I pusti to sto je Srbin...to apsolutno nije bitno...
To je isto kao kada mi kazu da je Novak Djokovic najbolji na svijetu...

Srbin sam ubacio onako, cisto da ne ponavljam jednu te istu rec 10 puta u jednoj recenici.

Taj prekrsaj za tebe ne predstavlja prepreku kada krunises Drogbu u najboljeg spica a blazi zlocin Vidica (koji je stoper i kome su prekrsaji sastavni deo igre samim tim mu se lakse prastaju nego jednom spicu) je dovoljan razlog za osporavanje titule najboljeg koja mu uz to nije dodeljenja pristrasno vec objektivno...sa svih strana. Cak i iz suparnickog tabora, Adebayor i Dzerard su puni usta hvale za naseg zmaja :)

Ne predstavlja...zato sto je Vidic stavio glavu tamo gdje je Drogba Koljeno...sam je kriv...

A Vidic nije bolji od Terija, pa i da je stvarno zmaj...

Adebajor se nije vidio protiv Mancestera...lako je onda hvaliti Vidica...
Taj isti Adebajor se ne vidi nikad ni protiv Celzija...

A Dzerarda je ocigledno Vidic dobro stisnuo za onu stvar pa je rijesio da mu udijeli komplimente...
Ne moram da napomenem da tog Dzerarda takodje nikad ne primjetim protiv Celzija a kada igra protiv Mancestera, plete li plete...

Poslednja izmena:
Svi faulovi svih defanzivaca zajedno(ukljucujuci i Pepea) nijesu ravni tome sto je uradio...
Ocigledno je trebalo da ga ubije da bi onda bila druga prica...ovako i dalje pricajte o igracini Vidicu...
Naravno da nisu ravni, zato što je u pitanju igrač kojeg ne voliš ... Da je u pitanju Teri, ovo bi bio sasvim normalan start ... Vidić je igračina i bez toga, kao što je Zidan igračina i bez onih ispada protiv Arabije, Hamburga i Italije ... I Leonardo je bio igračina bez obzira na onaj lakat Ameru ...

Ko zna koji put si dokazao da imaš dvostruka merila, prvenstveno kad je Čelsi u pitanju, a onda i pojedinačno igrači koje voliš/ne voliš ...

Pepeov start treba nagraditi nobelovom nagradom za mir naravno, dok Vidića treba ubiti ... Možda je i on bio frustriran i uradio je to zato što je čovek, kao onda kad si to pričao za Bosingvu i Drogbu ...

Ne predstavlja...zato sto je Vidic stavio glavu tamo gdje je Drogba Koljeno...sam je kriv...
Onda moraš i reći da je Teri sam kriv kad je popio onaj nokaut od Diabija čini mi se, kad je pao u nesvest ...

A Vidic nije bolji od Terija, pa i da je stvarno zmaj....
Niti je lošiji od njega ... Obojca su vanserijski štoperi, tu nema dileme ... Meni su obojca bolja od Ria, i bili bi idealan tandem ...

Adebajor se nije vidio protiv Mancestera...lako je onda hvaliti Vidica...
Taj isti Adebajor se ne vidi nikad ni protiv Celzija...
Pa ne vidi se zato što je dobro čuvan, a za to je zaslužna odbrana na čelu sa Vidićem ... Protiv Čelsija ga je Bane odlično čuvao ... Tog logikom se onda Romario nije video u finalu 1994-te, a ne da je Barezi odigrao utakmicu života ...

A Dzerarda je ocigledno Vidic dobro stisnuo za onu stvar pa je rijesio da mu udijeli komplimente...
Ne moram da napomenem da tog Dzerarda takodje nikad ne primjetim protiv Celzija a kada igra protiv Mancestera, plete li plete...
Izgleda da Stiven onda nema motiv protiv malih klubova :D ... Svašta i ti brate napišeš, a uopšte se ne šališ ...

Po ko je imao nameru da ubije?

Ja stvarno ne znam šta ima dopadljivo u tom startu ... Jel bi bilo normalno da ja kažem da mi se dopalo nešto kod onog Vidićevog lakta?

Onaj koji je udario laktom igraca u jabucicu...

Ta dva starta su razlicita...jer imaju razlicite posljedice...

Od Pepeovog mozes da se nasmijes...i izgleda ozbiljniji nego sto stvarno jeste...i sankcionisan je...

A Vidicev dovodi do ubistva, izuzetno je ozbiljan...i nije sankcionisan ni zutim kartonom...
A zbog takvog starta Rodaljega nije mogao da se poveze cijelu utakmicu(ali to nije ni bitno, ja sam samo navijao da mu ne bude lose)...

Pa onda je Karl Meloun imao nameru da poubija pola NBA lige ... Start jeste opasan, ali nije za ubistvo ... Moj brat je sad na utakmici dobio po grkljanu, pa mu je bilo OK posle nekoliko minuta ...

Pepeov je tužan start, jer on je nekoliko puta udario igrača na zemlji (kukavičluk) ... Start je prilično ozbiljan, jer je mogao kramponima da mu nanese teške povrede na kičmi ...

Pa onda je Karl Meloun imao nameru da poubija pola NBA lige ... Start jeste opasan, ali nije za ubistvo ... Moj brat je sad na utakmici dobio po grkljanu, pa mu je bilo OK posle nekoliko minuta ...

Pepeov je tužan start, jer on je nekoliko puta udario igrača na zemlji (kukavičluk) ... Start je prilično ozbiljan, jer je mogao kramponima da mu nanese teške povrede na kičmi ...

@Walken
:hahaha::hahaha::hahaha: A ovo boldovano je tvoja pikanterija...:D
Kukavicki jeste...ali 10 sekundi nakon toga je pokazao da nije kukavica jer je imao 2 igraca ispred sebe, jednog je udario sakom a drugog odgurnuo...1 na 2 je uvijek bilo hrabro...
I nije to boks...to je bio afekat...a ne ispoljavanje kukavicluka i hrabrosti...

Ja sam jednom dobio udarac u tom predjelu jabucice...i osjecao sam se smrtno lose...a mislim da sam imao srece...i da je cak bilo i prilicno daleko...i jos nije bio lakat...

P.S. Karl Meloun je samo volio da radi sa bucicama...;)

Veruj mi da znam likove koji su za lakše startove od Pepea trpeli teške povrede kičme ... Pepe je imao sreće jer ga nije potrefio "kako treba" inače ga je mogao koštati karijere ... Meni je i sada žao što se Van Basten povukao zbog nekog drugog "Pepea" (skino sam neki dokumentarac o njemu, pa mi pukle emocije :D) ...

Ne može afekat da traje toliko ... Jedino ako je Pepe glup kao tocilo, pa malo slabije konta ... Peljavština i bezobrazluk ... Afekat je kad Zidan dobije crveni, pa mirno ode u svlačionicu, a ne kad Pepe divlja par minuta ...

Start jeste opasan, ali nije to namera da ubiješ nekoga ... Prljav start nema šta, ali daleko od namere da se ubije igrač ... Mislim da ni Materaci čak nema nameru da ubije igrača, iako ima 10x gore startove ...

Karl Meloun je voleo da se lakta, i nije mu bilo strano da udeli lakat u facu/grlo da bi lakše dao koš ... Previše sam ga gledao i jedan mi je od dražih košarkaša, i znam kakav je bio igrač ...

ma pusti grizzlyja sa njim se ne treba raspravljati njemu je vidic krs igrac i prljav
mozes da pricas sta oces on tera svoje samo kada je pepe u afektu ja ocekujem sledecu utakmicu kada se vrati da unese palicu pa da bije ipak je to afekat

Честитам на титули, 3. пут за редом сте најјачи у Енглеској, а близу сте и да запечатите све у ЛШ
посебно ми је драго због ове награде Видићу, и фанови и суиграчи га изабрали за најбољег играча :D
за 3 сезоне је остварио нешто што је сан свима који тренирају фудбал
сви знамо да је играч највише класе ал ово признање је посебна част
:klap:

Неманџа Виџит! ! :lol:
Ооо брате ...... мого је бар име да му изговори, глупи Енглези
:)

Poslednja izmena:
Неманџа Виџит! !
Ооо брате ...... мого је бар име да му изговори, глупи Енглези
A on za 3 godine nije mogao da nauci da govori engleski kako treba. Zasto bi se onda oni mucili sa njegovim imenom...

Inace, zasluzio je nagradu. Odlican igrac, ali za moj ukus trebao bi da bude manje prljav.

Sto se tice uporedjenja izmedju njega i Pepea - to vec ne mogu da uporedim. Ono sto je Pepe uradio je za zatvor.

Pa dobro, naravno da nije otisao da uci jezike, ali majku mu - zivis u toj zemlji 3 godine, 24X7 si okruzen ljudima koji govore engleski, svakodnevno ga slusas. Pa ja ne znam kako je uspeo da bas ovoliko ne nauci...

Back