Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Ко ће други него Немања Видић 
4' [1 - 0] N. Vidic
Manchester U. [1 - 0] Inter

4' [1 - 0] N. Vidic
Manchester U. [1 - 0] Inter

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Смучили су ми се српски тенисери. Ана и Ивана се сликала са НАТО зликовцем- Клинтоном. Ноле рекламира хрватске фирме...Malo da zameni tenisere,koji su očigledno izgubili volju za igru. Dok ovi gube,on pali i žari.![]()
куца у њима.Смучили су ми се српски тенисери. Ана и Ивана се сликала са НАТО зликовцем- Клинтоном. Ноле рекламира хрватске фирме...
Видић и Чавић су понос Србије. Српскокуца у њима.

NS GARI:Jer nemozes ti protiv Mancestera da stvoris 100prilika za gol,dobro je sto smo i napravili tih nekoliko odlicnih prilika jer je to tesko u ovako velikim mecevima...Po meni niko nemoze da kaze da su se obrukali,jednostavno nisu imali srece,propustili su sve svoje sanse,dok je Mancester znalacki iskoristio svoje dve sanse i to je to.Nista Walken sad posto smo ispali i jedni i drugi,sad se okrecemo borbi za skudeto...
Niste se obrukali ali iz ova dva meca(narocito iz prvog) se tacno videlo ono sto ti a i velika vecina interovaca ne zelite da priznate. Ovaj isti Mancester je bio pregazen od poluraspalog Milana kojem je to bila jedna od najgorih sezona u istoriji kluba.
To nije bio isti Mancester. Mancester od prosle sezone Milan bi mogao samo da pozdravi i toliko. I ne samo Milan, da ne razumes pogresno....Niste se obrukali ali iz ova dva meca(narocito iz prvog) se tacno videlo ono sto ti a i velika vecina interovaca ne zelite da priznate. Ovaj isti Mancester je bio pregazen od poluraspalog Milana kojem je to bila jedna od najgorih sezona u istoriji kluba.
Kad je taj nesto razumeo? On i Nevidljivi navijaju za Milan a naqrcili su se kada su ovi osvojili LS ali ne kazu da su trebali biti iskljuceni iz fudbala za sva vremena. Ni jednu titulu koju su osvojili nisu osvojili cisto nego mutnim radnjama. Mancester svoje osvaja fudbalom. Oni muvanjem i ulascima na mala vrata. Govnari zabarski i oni i njihovi navijasci!!!To nije bio isti Mancester. Mancester od prosle sezone Milan bi mogao samo da pozdravi i toliko. I ne samo Milan, da ne razumes pogresno....

I to je tacno. Zasto je Juve bio kaznjen izbacivanjem u II. ligu + novcano a njima su dozvolili da igraju u LS? Gde tu ima pravde ili logike? I da je ima ja je ne vidim....Kad je taj nesto razumeo? On i Nevidljivi navijaju za Milan a naqrcili su se kada su ovi osvojili LS ali ne kazu da su trebali biti iskljuceni iz fudbala za sva vremena. Ni jednu titulu koju su osvojili nisu osvojili cisto nego mutnim radnjama. Mancester svoje osvaja fudbalom. Oni muvanjem i ulascima na mala vrata. Govnari zabarski i oni i njihovi navijasci!!!![]()
![]()
![]()
I AC Milan isto.!!!I to je tacno. Zasto je Juve bio kaznjen izbacivanjem u II. ligu + novcano a njima su dozvolili da igraju u LS? Gde tu ima pravde ili logike? I da je ima ja je ne vidim....
Od Kalcopolija moje misljenje o Italijanskog ligi i timovima je znatno opalo. Ne da sam ih nesto gotivila pre toga, ali od tada ih ne podnosim. Nista tu nije cisto, Bog zna sta je jos namesteno i sta se jos namesta, samo sto se na nekom kola slome a neko igra u LS.
I zato cenim svaku ekipu koja svoje trofeje osvaja posteno. Uvek sam bila za to da ako se za bilo koju ekipu dokaze da se bavila mutnim poslovima, pa makar to bio i moj Celzi treba i mora da budu kaznjeni.
Pa te godine smo mi izvukli Milan i pukli a on osvojio LS.Kad sam rekla ovo za Juve, mislila sam da je Juve kaznjen a Milan ne.