Manchester United

Manchester-United-v-FC-Porto_3549.jpg

Nisi ti bas puno fubala gledao, a pogotovu Mancestera ...

u izvini sad cu da ja da gledam pre 5 godina sta je bilo
ja gledam sadasnju formu obe ekipe i kako igraju

u izvini sad cu da ja da gledam pre 5 godina sta je bilo
ja gledam sadasnju formu obe ekipe i kako igraju
Ako gledas sadasnju formu onda ga je Mancester poduvao od Liverpula 4-1 ... To znaci da nisu nepobedivi, i da moze da se igra sa njima ...

A tvoj post previse potcenjuje Porto, kao da je to ekipa iz trece indijske lige, a ne sampion Portugala, koji ima odlicne igrace u svojim redovima ...

A i cisto sumnjam da gledas Porto i da pratis njihovu formu ...

Kde se hraje nejlepší fotbal? Samozřejmě v Anglii, tvrdí Vidič

Gde se igra nalbolji fudbal? Naravno u Engleskoj tvrdi Vidic
113840-article-osvy7.jpg

Nemanja Vidič z Manchesteru United (vlevo dole) se raduje se svým spoluhráčem Rio Ferdinandem z branky do sítě Interu Milán.
foto: Paul Thomas, ČTK/AP
Kde se hraje nejlepší fotbal? Samozřejmě v Anglii, tvrdí Vidič

Proč v letošním ročníku fotbalové Ligy mistrů znovu dominují týmy z nejvyšší anglické ligové soutěže? Protože je nejlepší z lig na starém kontinentu. To si pro britský deník The Sun dovolil tvrdit stoper šampióna Premier League Manchesteru United Nemanja Vidič.

Poslednja izmena:
Mislim da ovo ništa ne govori.
Tadašnji United, i ovaj sada se potpuno razlikuju (tih godina je bio i 4. u grupi :eek:, a sada brani titulu). Uostalom ni Porto nije isti tj slabiji je.
Naravno, ne bih potcjenjivao Porto, ali ipak bi njegov prolazak u polufinale bio veliko iznenađenje.
Ne govori naravno, ali ne moze se reci da je Porto lagan protivnik kojeg ce 100% izbaciti ... I Viljareal je po mnogima uz Porto najslabiji od svih 8, a nisu primili gol od Mancestera u 4 utakmice ...

Glupo je potcenjivati Porto i Viljareal, nisu oni slucajno ovde ... A ona slika podseca samo da su iznenadjenja uvek moguca ...

Runiju 3 meča suspenzije?

BetaNapadaču Mančester Junajteda Vejnu Runiju preti suspenzija od 3 meča zbog isključenja na subotnjoj prvenstvenoj utakmici sa Fulamom.

Fudbaler je dobio drugi žuti karton u 88. minutu meča u kome je engleski šampion poražen rezultatom 2:0. Runi je crveni karton dobio poštošto je besno bacio loptu samo minut pošto su fudbaleri Fulama postigli svoj drugi gol na utakmici.

Napadač se tako pridružio saigraču Polu Skolsu koji je već u 17. minutu meča na ‘Krejven kotidžu’ dobio crveni karton jer je sa obe ruke zaustavio loptu na gol liniji, pa je tako ekipa Junajteda meč završila sa 9 igrača na terenu.

Dva žuta kartona na istoj utakmici automatski znače jedan meč suspenzije, ali je vrlo verovatno da će engleski internacionalac zbog svoje reakcije biti još strožije kažnjen.

Runi je prvo odbio da napusti teren i žustro protestvovao kod sudije Fila Dauda, da bi potom na putu ka svlačionici udario i korner zastavicu.

Zbog takvog ponašanja očekuje se da Fudbalska asocijacija poveća kaznu Runiju na 2 ili 3 meča suspenzije, u zavisnosti od toga šta bude sudija naveo u svom izveštaju.

To bi značilo da Runi neće moći da nastupi za Junajted na mečevima sa Aston Vilom, Sanderlendom i Evertonom.

Sigurno je da bi takva kazna predstavljala ozbiljan udarac šampionskim ambicijama ‘crvenih đavola’ pošto je tim sa ‘Old traforda’ u subotu, prvi put u poslednje četiri godine, doživeo dva uzastopna poraza.

Mančester Junajted svoj sledeći meč u Premijer ligi igra sa Aston Vilom, ali na tom meču trener Aleks Ferguson sigurno neće moći da računa na suspendovane Nemanju Vidića, Skolsa i Runija.

Back