crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
tu je Skolsu ponisten cist gol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Nisi ti bas puno fubala gledao, a pogotovu Mancestera ...
Ako gledas sadasnju formu onda ga je Mancester poduvao od Liverpula 4-1 ... To znaci da nisu nepobedivi, i da moze da se igra sa njima ...u izvini sad cu da ja da gledam pre 5 godina sta je bilo
ja gledam sadasnju formu obe ekipe i kako igraju
Arsenal ce vas da pocisti...

Ne mogu da verujem kako vam se otvorio put do finala![]()
![]()
Nisi ti bas puno fubala gledao, a pogotovu Mancestera ...
, a sada brani titulu). Uostalom ni Porto nije isti tj slabiji je.
Otvorio put do finala?
U osmini finala dobili Inter (prvak Italije). Gdje je tu otvoren put?
Sada Porto, istina lakši rival, ali da se razumijemo, ovo je već 1/4 LŠ, a tu sigurno svako može svakog da izbaci...

Ne govori naravno, ali ne moze se reci da je Porto lagan protivnik kojeg ce 100% izbaciti ... I Viljareal je po mnogima uz Porto najslabiji od svih 8, a nisu primili gol od Mancestera u 4 utakmice ...Mislim da ovo ništa ne govori.
Tadašnji United, i ovaj sada se potpuno razlikuju (tih godina je bio i 4. u grupi, a sada brani titulu). Uostalom ni Porto nije isti tj slabiji je.
Naravno, ne bih potcjenjivao Porto, ali ipak bi njegov prolazak u polufinale bio veliko iznenađenje.
A post sam verovatno napisao nakon zreba za 1/4 i izbegavanja Evropskih velikana
Ne samo Murinju ako aludiras na njega, nego i Karvalju, Dekou, P. Fereiri ...@Walken A nekome je to iznenadjenje napravilo karijeru jos zvjezdanijom...
Arsenal ce vas da pocisti...
oće k****
Fly Emirates, flYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Kakve veze ima kada si napisao post?
U 1/8 finala smo dobili jakog protivnika, sada slabijeg...
Ne vidim otkud ta glupost otvoren put ka finalu? Ako ne budu igrali kao do sada biće im više nego zatvoren.
Jeste,Inter redovno igra zavrsnicu Lige sampiona... vec godinama![]()

I neka im bude zatvoren

Opa,sta je to bilo sa Fulhamom juce?![]()