Manchester United

Malo da zameni tenisere,koji su očigledno izgubili volju za igru. Dok ovi gube,on pali i žari.:)
Смучили су ми се српски тенисери. Ана и Ивана се сликала са НАТО зликовцем- Клинтоном. Ноле рекламира хрватске фирме...

Видић и Чавић су понос Србије. Српско :heart: куца у њима.

Смучили су ми се српски тенисери. Ана и Ивана се сликала са НАТО зликовцем- Клинтоном. Ноле рекламира хрватске фирме...

Видић и Чавић су понос Србије. Српско :heart: куца у њима.

Pa tako nešto ste nedugo pričali i za tenisače.
Jel se to neko od njih odrekao Srbije, pa je u nemilosti? :dontunderstand:

Čestitke...fer,poštena,dinamična utakmica...lepi prizori s kraja utakmice srdačnim pozdravom Murinja i ser.F. i još lepši prizor pred milionskim auditorijumom pozdrav dva srbina u završnici LŠ Vidića i Stankovića :super:
Još kada bi Arsenal izšutirao rimljane eto prilike da se nevernim tomama zapuši usta činjenicom gde se igra najbolji fudbal i koja liga je najjača.

Cestitam Mancesteru jesu zasluzili prolaz,u dve utakmice su dokazali da su trenutno bolji i to je to.Ali da je bila bila rutinska pobeda???Pa i nije bas!Inter nije imao ni srece na ovoj utakmici,nekoliko odlicnih prilika su propustili,precka Ibrahimovica, i ona sansa kad je sutirao pored gola,pa stativa Adrijana,plus Stankovic je imao onu sansu...Tako da nije bas tako kao sto kazete,ali svakako zasluzen prolaz Mancestera

Pa donekle rutinska Gari ... Imao je Inter 3-4 odlicne sanse, ali je i Mancester pored 2 gola imao dve stopostotne sanse (O'Shea i Berbatov) ... Rutinska, jer su kontrolisali igru, Inter je jedino mogao na Ibru da ide dugim loptama i da ovaj spusta, a Ibra ne moze da se naigra pored Vidica i Ferdinanda ... Nijedan pojedinac u Interu nije odigrao iznad proseka (osim Zulia Cezara, koji ih je mnogo puta izvadio ove sezone), dok su u Mancesteru bili odlicni Gigs, Vidic, Runi i K. Ronaldo ...

Vijera bio potpuno izgubljen kod onog Vidicevog gola, namagarcio ga Nemanja na skolski nacin ... Gigs igrao kao mladic, i pravio budalama Interove igrace, i bio je najbolji igrac ovog dvomeca ...

Interu fali sredina, tj. kreativac, ofanzivni vezista ... Murinjo igra sa tri defanzivna vezna i ocekuje da ce pobediti na Old Trafordu ... Nelogicni potezi su i ubacivanje Muntarija dok je gubio 1-0, i ubacivanje Figa da preokrene mec ...

Pao je na glavnom zadatku ove sezone, posto je doveden da naprave nesto u LS ... Ali dobro, igrao je protiv sampiona Evrope i sveta, te ce mu verovatno to uzeti kao olaksavajucu okolnost ...

Sve u svemu nisu se obrukali, ali nisu ni mogli vise jer oni ovako igraju cele sezone ... Imali su par fantasticnih tekmi ove sezone, ali uglavnom igraju ovako kao protiv Mancestera ...

Pa bas to sto kazes Mancester je imao 4odlicne sanse,i od toga dao dva gola...A Inter je imao isto 4 dobre sanse ali nije dao nijedan gol!Ja nemam sta puno da zamerim Interu jer su stvorili nekoliko odlicnih sansi,e sad to sto nisu dali gol,*** nekad nece pa nece,Ibra i Adrijano nisu imali srece da daju gol i to je to...Ali Inter je igrao mnogo bolje nego u prvom mecu i to me hrabri...Ja ovo ne shvatam kao propast jer smo igrali sa Mancesterom koji je stvarno jak tim,uostalom nebi me cudilo da ponovo osvoje Ligu sampiona...Jos jednom cestitam Mancesteru zasluzili su prolaz,bili su bolji kad se pogledaju obe utakmice...Slazem sa za Vijeru da je ispao kreten Vidic ga je totalno nadmudrio u tom duelu i rutinski poslao loptu u mrezu,svaka mu cast stvarno je vrhunski igrac Vidic!Pa Walken ubacio je i Adrijana,to su vec tri napadaca,sta je trebalo da igra sa 6napadaca?Po meni Murinjo je skroz ok imao zamene,Muntarija je ubacio jer ima iskustvo igranja u premijer ligi(plus je dao gol Mancesteru na old trafordu kad je igrao za porstmaut),a Figa je ubacio zbog iskustva...Posle onih promasenih sansi Ibre ja sam znao da je kraj i da ispadamo...Jer nemozes ti protiv Mancestera da stvoris 100prilika za gol,dobro je sto smo i napravili tih nekoliko odlicnih prilika jer je to tesko u ovako velikim mecevima...Po meni niko nemoze da kaze da su se obrukali,jednostavno nisu imali srece,propustili su sve svoje sanse,dok je Mancester znalacki iskoristio svoje dve sanse i to je to.Nista Walken sad posto smo ispali i jedni i drugi,sad se okrecemo borbi za skudeto...

NS GARI:
Jer nemozes ti protiv Mancestera da stvoris 100prilika za gol,dobro je sto smo i napravili tih nekoliko odlicnih prilika jer je to tesko u ovako velikim mecevima...Po meni niko nemoze da kaze da su se obrukali,jednostavno nisu imali srece,propustili su sve svoje sanse,dok je Mancester znalacki iskoristio svoje dve sanse i to je to.Nista Walken sad posto smo ispali i jedni i drugi,sad se okrecemo borbi za skudeto...

Niste se obrukali ali iz ova dva meca(narocito iz prvog) se tacno videlo ono sto ti a i velika vecina interovaca ne zelite da priznate. Ovaj isti Mancester je bio pregazen od poluraspalog Milana kojem je to bila jedna od najgorih sezona u istoriji kluba.

Niste se obrukali ali iz ova dva meca(narocito iz prvog) se tacno videlo ono sto ti a i velika vecina interovaca ne zelite da priznate. Ovaj isti Mancester je bio pregazen od poluraspalog Milana kojem je to bila jedna od najgorih sezona u istoriji kluba.

ovo je mancester od prosle godine a ne iz one kada je izgubio od milana
igraci utakmice nemanja i gigs

To nije bio isti Mancester. Mancester od prosle sezone Milan bi mogao samo da pozdravi i toliko. I ne samo Milan, da ne razumes pogresno....

To nije bio isti Mancester. Mancester od prosle sezone Milan bi mogao samo da pozdravi i toliko. I ne samo Milan, da ne razumes pogresno....
Kad je taj nesto razumeo? On i Nevidljivi navijaju za Milan a naqrcili su se kada su ovi osvojili LS ali ne kazu da su trebali biti iskljuceni iz fudbala za sva vremena. Ni jednu titulu koju su osvojili nisu osvojili cisto nego mutnim radnjama. Mancester svoje osvaja fudbalom. Oni muvanjem i ulascima na mala vrata. Govnari zabarski i oni i njihovi navijasci!!! :evil: :evil: :evil:

Kad je taj nesto razumeo? On i Nevidljivi navijaju za Milan a naqrcili su se kada su ovi osvojili LS ali ne kazu da su trebali biti iskljuceni iz fudbala za sva vremena. Ni jednu titulu koju su osvojili nisu osvojili cisto nego mutnim radnjama. Mancester svoje osvaja fudbalom. Oni muvanjem i ulascima na mala vrata. Govnari zabarski i oni i njihovi navijasci!!! :evil: :evil: :evil:
I to je tacno. Zasto je Juve bio kaznjen izbacivanjem u II. ligu + novcano a njima su dozvolili da igraju u LS? Gde tu ima pravde ili logike? I da je ima ja je ne vidim....
Od Kalcopolija moje misljenje o Italijanskog ligi i timovima je znatno opalo. Ne da sam ih nesto gotivila pre toga, ali od tada ih ne podnosim. Nista tu nije cisto, Bog zna sta je jos namesteno i sta se jos namesta, samo sto se na nekom kola slome a neko igra u LS.:thumbdown:
I zato cenim svaku ekipu koja svoje trofeje osvaja posteno. Uvek sam bila za to da ako se za bilo koju ekipu dokaze da se bavila mutnim poslovima, pa makar to bio i moj Celzi treba i mora da budu kaznjeni.

I to je tacno. Zasto je Juve bio kaznjen izbacivanjem u II. ligu + novcano a njima su dozvolili da igraju u LS? Gde tu ima pravde ili logike? I da je ima ja je ne vidim....
Od Kalcopolija moje misljenje o Italijanskog ligi i timovima je znatno opalo. Ne da sam ih nesto gotivila pre toga, ali od tada ih ne podnosim. Nista tu nije cisto, Bog zna sta je jos namesteno i sta se jos namesta, samo sto se na nekom kola slome a neko igra u LS.:thumbdown:
I zato cenim svaku ekipu koja svoje trofeje osvaja posteno. Uvek sam bila za to da ako se za bilo koju ekipu dokaze da se bavila mutnim poslovima, pa makar to bio i moj Celzi treba i mora da budu kaznjeni.
I AC Milan isto.!!!
A Zvezdi nisu dozvolili da igra u Beogradu (bila je tada sampion sveta i imala ubedljivo najjaci tim u Evropi)samo zato da dva puta uzastopce ne bude sampion Evrope. Vadili su se na ratne prilike u Jugoslaviji. Kakve je to veze imalo sa Beogradom?

Poslednja izmena:

Back