ljudi ako navijate za United posetite srpski fan sajt http://manutd-serbia.sportsontheweb.net/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za sve navijače Mančester Junajteda sam pronašao jednu "slatku" sličicu.
(Sad će navijači Arsenala i Čelzija da se pobune.)
Od svih najviše simpatišem Arsenal, ali sličica je neodoljiva.![]()

Video sam istu ovakvu gif animaciju samo je na vrhu Arsenal(naravnoZa sve navijače Mančester Junajteda sam pronašao jednu "slatku" sličicu.
(Sad će navijači Arsenala i Čelzija da se pobune. )
Od svih najviše simpatišem Arsenal, ali sličica je neodoljiva.
Zanimljivo je kako nigde nema LiverpulaSlika je EXTRA...

Zanimljivo je kako nigde nema Liverpula![]()

mnogi koji na forumu glume neke fanove man.utd.nisu pogledali ni na tv utakmicu mancestera.Gledao sam 8 utakmica man.utd uzivo-mancester,birmingem,rim,zagreb,kijev,milano,glazgo v i bec.Dao sam preko 6000 evra za to zadovoljstvo ali nije mi zao.Mancester je moj zivot.Imam preko 60 slika sa igracima man.utd.-hjuz,kol,jork,smajhel,gigs,ronaldo,ferguson,runi,f il nevil,solskjer...imam 8 dresova-original,132 autograma igraca man.utd.,150 slika sa old traforda,imam sliku kako na treningu sutiram penal smajhelu. Ma o mancesteru ne dam nikom nista da kaze.Svi vi ste mala deca za mene sto se tice man.utd.Zato tisina i trazite dozvolu od mene za komentar o mancesteru.
Da li je to jedino što umeš da kažeš kad taj šaban da gol?pa mislim sta reci Ronaldo...pa ocekivalo se to od njega........
mnogi koji na forumu glume neke fanove man.utd.nisu pogledali ni na tv utakmicu mancestera.Gledao sam 8 utakmica man.utd uzivo-mancester,birmingem,rim,zagreb,kijev,milano,glazgov i bec.Dao sam preko 6000 evra za to zadovoljstvo ali nije mi zao.Mancester je moj zivot.Imam preko 60 slika sa igracima man.utd.-hjuz,kol,jork,smajhel,gigs,ronaldo,ferguson,runi,fil nevil,solskjer...imam 8 dresova-original,132 autograma igraca man.utd.,150 slika sa old traforda,imam sliku kako na treningu sutiram penal smajhelu. Ma o mancesteru ne dam nikom nista da kaze.Svi vi ste mala deca za mene sto se tice man.utd.Zato tisina i trazite dozvolu od mene za komentar o mancesteru.