Manchester United

INTER-SERBIA:
Да ли су сви навијачи Челсија тако бахати и пуни саможивости као и њихов тренер, газда и набеђени играчи?!ј, овако нешто лупити и остати жив?! Ужас.
Енглески фудбал пратим од своје девете године (сад имам 25), наравно одувек навијам на М.Јунајтед, али ми је Челси увек био симпатичан!! Увек, до ове мафијашко - примитивистичке феле која га сад предводи!
Kakve veze ima Roman (predpostavljam da si na njega mislio kad si rekao mafijaske) sa namernom povredom dva golmana? I Murinjo nije ni samoziv ni bahat. Dobro, mozda ponekad izgubi zivce ali ga bas zato i volim. Ne uklapa se u kalup ostalih,a ne postuje ni engleske kodekse ponasanja i zato je uvek bio "miljenik" novinara. :lol:
A volim i Junajted koji je moj drugi najomiljeniji tim.
@shoplifter Ja sam cula da je Kristijana njegov agent nudio barsi prosle godine ali ga oni nisu hteli jer su racunali da ce kupiti Anrija. On ih je ispalio,a sada Junajted nece dopustiti Ronaldu da ode ni za 120 000 000

JekaiGeorge:
Iskreno vise volim Junajted, ali se nadam da cete ih danas pobediti.
Mada sta ga znas, ako Arsen izvede one klince hehehe mozda in napunite sa 5:2. :-D
Da li ti to vradjas Tea?Pa on ce za vrlo kratko vreme biti jedan od najboljih napadaca sveta.Arsenal ima mlad tim ali ako biju sada, zamisli sta ce da rade za godinu,dve???
Ziveo Arsenal

alucard_hellsing:
Da li ti to vradjas Tea?Pa on ce za vrlo kratko vreme biti jedan od najboljih napadaca sveta.Arsenal ima mlad tim ali ako biju sada, zamisli sta ce da rade za godinu,dve???
Ziveo Arsenal
Ma ja sam odusevljena mladim igracima. Prosto su fantasticni. Za godinu-dve Arsen uopste ne mora da brine za zamene, uopste ne mora da trosi pare za igrace kad vec ima odlicne mlade igrace. Kamo srece da Celzi ima takve igrace nebi napadaci setali kroz njihovu odbranu.
Drzim vam palceve. :-)

alucard_hellsing:
JekaiGeorge, stvarno me iznenadjujes.Drago mi je sto imas tako lepo misljenje o Arsenalu.Ma ne mrzim ni ja Celzi toliko
Uvek sam imala lepo misljenje o Arsenalu, a ono se drasticno poboljsalo od onog Anrijevog odbijanja barse, od onako dobre pobede i igre mladih igraca i od danasnje pobede.
A i Arsen mi je postao simpaticniji dok je bio u onoj pobunjenickoj fazi :-D.

Уз мало среће је могло до + 7, овако се после тешког гостовања опет остало на истој разлици што није лоше. Срећом па Челзи лоше игра, па се киксеви могу покрити...

Back