Manchester United

Можда зато што је ово тема о Манчестеру, или није. или је можда твој кец и латинског, или Вождовац симбол 90-тих.. искулирај мало :)

Tokan:
Ja сам одлучио да не ратујем са женским светом, жене су, то ми довољно да схватим све што кажу.

Veruj mi i ja isto, iako imam mnogo šta da kažem. Devojke jednostavno fudbal nikada ne mogu shvatiti na način kao mi muškarci, pre svega je 95% njih navija za tim zbog igrača/trenera i njihovog izgleda.

@Dete Sunca U svakom slucaju se slazem sa tobom da imas pravo na svoje misljenje i da zato ne trebas da budes na bilo cijoj ignore listi. A kad bi se ljudi stavljali na ignore listu samo zato sto ne dele moje ili bilo cije misljenje svako bi pricao sam sa sobom. Nikog nisi vredjao, zato te bas briga ko nece sa tobom da razgovara.
Mozda su rema i sweetchick malo ostrije nastupili ali to je verovatno zato sto im se vec smucilo da vecina govori da je Celzi bezvredan klub samo zbog Abramovica i njegovih para ili zato sto misle da je Murinjo umisljeni gad. (ne kazem da si ti ovo rekao).
Bili kako bilo, ovde smo da se druzimo, razmenjujemo misljenja i da se zezamo, a ne da jedni drugima skacemo za vrat.
Pozz4you :-D

@Charger
Lepo kazes:"Moraju poceti nekako" . Sto ne znaci da i dalje navijamo za neki klub zbog igraca/trenera. Recimo u mom slucaju, za Celzi sam pocela da navijam zbog Murinja,a sada cak i da ode ja bi i dalje navijala za njih. Sa ili bez Murinja, navijala bi za Celzi.

@Tokan
Ti si takav sovinista da to nije normalno :lol: :lol: :lol:

DeteSunca:
Nisam hteo da do ovoga dođe, ali šta da se radi. Zaista mislim da je ova tema premala da bi se nekoga stavilo na ignore listu.
...
Jesam malo grubo nastupio, ali bio sam napadnut.
ako zaista mislis ovo sto si napisao, onda je sve ok... naravno da te nisam i necu staviti na ignore.... negde sam procitala da je to najveca uvreda koju mozes da kazes na forumu...
happy.gif

ako procitas za redom one poruke, kao sto sam ja juce, mislim da bi pomislio isto sto i ja...

provo: man u is on fire, samo da chelsi ne pobedi...

a tek drugo: Curice (nista me ne moze iznervirati vise od toga) nisam ja nikakav vatreni navijač Uniteda. Uopšte ne navijam za Man U. Jednostavno Chelsea mi je odvratan i gomila novokomponovanih vatranih navijača, kao što si i ti sama...
pa sad reci kako bi ti protumacio ove redove upucene od osobe za koju nikada nisi cuo i koja nikada nije za tebe cula....

Take it easy... Malo smo odlutali od teme.
Skolari savetovao K.Ronaldu da karijeru nastavi u barsi jer je po njegovom misljenju to idealni klub za Kristijana gde moze da postane najbolji igrac na svetu. Nije nego...
Da sam ja na njegovom mestu nikada ne bi otisla iz Junajteda.

Aли ће он у сваком случају да оде, он је тај тип играча који жели велику славу, велики град, неко ин место, типа Реал, Барса, Милан и слично. За разлику од њега, Руни ми делује као да би сто година остао у Манчестеру.

I ja mislim tako. Mada ako je pametan nece otici. Neka samo pogleda sta se desilo sa Bekamom. Pojela ga je slava i sada ide da igra za tamo neki Americki klub. Da je ostao u Junajtedu imao bi sve i ostao bi koliko-toliko normalan. Skols, Gigs, Nevil svi su ostali i bas im je super. Junajted je bas klub u kome bi komotno neko mogao da ostane citav zivot.

sweetchick:
ako zaista mislis ovo sto si napisao, onda je sve ok... naravno da te nisam i necu staviti na ignore.... negde sam procitala da je to najveca uvreda koju mozes da kazes na forumu...
happy.gif

ako procitas za redom one poruke, kao sto sam ja juce, mislim da bi pomislio isto sto i ja...

provo: man u is on fire, samo da chelsi ne pobedi...

a tek drugo: Curice (nista me ne moze iznervirati vise od toga) nisam ja nikakav vatreni navijač Uniteda. Uopšte ne navijam za Man U. Jednostavno Chelsea mi je odvratan i gomila novokomponovanih vatranih navijača, kao što si i ti sama...
pa sad reci kako bi ti protumacio ove redove upucene od osobe za koju nikada nisi cuo i koja nikada nije za tebe cula....
Napisao sam da Chelsea ne pobedi jer bi Premiership, kojeg držim za najbolju ligu na svetu, postao dosadan kada bi trofej ostajao kod istog tima.

Curice i ovo ostalo sam napisao da bih te iznervirao... :D Uspelo je, jel' da? :D
Nije moje da ocenjujem kad će i ko navijati za neki klub.

Kronaldo mi liči na nekog ko bi u našoj ligi igrao, ako bi ga to proslavilo!

Inače, čuo sam da se Ferguson kladio sa Kronaldom da ovaj neće postići 15 golova u sezoni(što je ovaj to upravo i uradio). To je bilo negde kad je bio onaj skandal na SP koji Englezi nikad neće oprostiti Kronaldu. Mudar taj Fergi, igrao da namerno izgubi, ali je dobio 15 golova i prvo mesto u Premier ligi.

Mnogo sam se juce nervirala kad su mu glupi brazilski navijaci zvizdali. Kako im nikad ne dosadi i kako im nije zao da mu stalno zvizde. Mnogo me nervira sto mu na svakom,ali na svakom, stadionu sem Old Trafforda zvizde. Kao da je on najgori, kao da samo simulira preksrsaje..Idioti sugavi. On je odlican igrac,a osim toga neverovatno brz i jedini nacin da ga zaustave jeste da ga potkace po nogama.

rema:
Pa englezi su "povredjeni" posle onog svetskog i onog duela Runija i njega, rasprave i crvenog kartona.To mislim da mu nece nikada oprostiti.Ludi englezi,sta ces :)
Ma povredjeni, nije nego. A sto nisu bili povredjeni kad ona stena od coveka (runi) pokusa da ubije nekog. Zasto tada nisu povredjeni? Svako ko ima malo mozga shvatice da je onaj zivcani idiot i zasluzio crveni karton. Kristijano uopste nije mogao da utice na odluku sudije. Ja mislim da je on odlican igrac i ako ne bude nesto zeznuo u buducnosti bice sigurno jedan od najboljih ako ne i najbolji. Igra fantasticno.

JekaiGeorge:
Ma povredjeni, nije nego. A sto nisu bili povredjeni kad ona stena od coveka (runi) pokusa da ubije nekog. Zasto tada nisu povredjeni? Svako ko ima malo mozga shvatice da je onaj zivcani idiot i zasluzio crveni karton. Kristijano uopste nije mogao da utice na odluku sudije. Ja mislim da je on odlican igrac i ako ne bude nesto zeznuo u buducnosti bice sigurno jedan od najboljih ako ne i najbolji. Igra fantasticno.
Neko ne voli Runija, ha :D ? Njih dvojica su u paketu odlična. Mada više cenim Runija jer je zreliji igrač. Drugim rečima - u svom timu radije bih imao Runija nego Ronalda.

Back