Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Ja сам одлучио да не ратујем са женским светом, жене су, то ми довољно да схватим све што кажу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smijem ti ništa na ovo odgovoriti, jer ću završiti na još nečijoj ignore listi.Tokan:Ja сам одлучио да не ратујем са женским светом, жене су, то ми довољно да схватим све што кажу.

Otvori temu...dunga:ma dete sunca, sto ne pricate malo o francuskom,holandskom, belgijskom.........fudbalu, za chelsea (i Bodirogu) je cula i moja baba
Tokan:Ja сам одлучио да не ратујем са женским светом, жене су, то ми довољно да схватим све што кажу.
Alex.L:pre svega je 95% njih navija za tim zbog igrača/trenera i njihovog izgleda.

ako zaista mislis ovo sto si napisao, onda je sve ok... naravno da te nisam i necu staviti na ignore.... negde sam procitala da je to najveca uvreda koju mozes da kazes na forumu...DeteSunca:Nisam hteo da do ovoga dođe, ali šta da se radi. Zaista mislim da je ova tema premala da bi se nekoga stavilo na ignore listu.
...
Jesam malo grubo nastupio, ali bio sam napadnut.
Napisao sam da Chelsea ne pobedi jer bi Premiership, kojeg držim za najbolju ligu na svetu, postao dosadan kada bi trofej ostajao kod istog tima.sweetchick:ako zaista mislis ovo sto si napisao, onda je sve ok... naravno da te nisam i necu staviti na ignore.... negde sam procitala da je to najveca uvreda koju mozes da kazes na forumu...![]()
ako procitas za redom one poruke, kao sto sam ja juce, mislim da bi pomislio isto sto i ja...
provo: man u is on fire, samo da chelsi ne pobedi...
a tek drugo: Curice (nista me ne moze iznervirati vise od toga) nisam ja nikakav vatreni navijač Uniteda. Uopšte ne navijam za Man U. Jednostavno Chelsea mi je odvratan i gomila novokomponovanih vatranih navijača, kao što si i ti sama...
pa sad reci kako bi ti protumacio ove redove upucene od osobe za koju nikada nisi cuo i koja nikada nije za tebe cula....

DeteSunca:Ne da će se svako složiti sa mnom, ali podseća me na Totija.

Mislio sam na koncept kako se zaustavlja i kako ga svi ostali mrze. Volim je i malog Ronalda. Biće valjda nešto od njega i u budućnosti.ZzZzZz:Ne vredjaj Totija![]()
Ma povredjeni, nije nego. A sto nisu bili povredjeni kad ona stena od coveka (runi) pokusa da ubije nekog. Zasto tada nisu povredjeni? Svako ko ima malo mozga shvatice da je onaj zivcani idiot i zasluzio crveni karton. Kristijano uopste nije mogao da utice na odluku sudije. Ja mislim da je on odlican igrac i ako ne bude nesto zeznuo u buducnosti bice sigurno jedan od najboljih ako ne i najbolji. Igra fantasticno.rema:Pa englezi su "povredjeni" posle onog svetskog i onog duela Runija i njega, rasprave i crvenog kartona.To mislim da mu nece nikada oprostiti.Ludi englezi,sta ces![]()
Neko ne voli Runija, haJekaiGeorge:Ma povredjeni, nije nego. A sto nisu bili povredjeni kad ona stena od coveka (runi) pokusa da ubije nekog. Zasto tada nisu povredjeni? Svako ko ima malo mozga shvatice da je onaj zivcani idiot i zasluzio crveni karton. Kristijano uopste nije mogao da utice na odluku sudije. Ja mislim da je on odlican igrac i ako ne bude nesto zeznuo u buducnosti bice sigurno jedan od najboljih ako ne i najbolji. Igra fantasticno.