Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
Али им је главни спонзор пропао па и клуб са њима...Elvin:ti su svojevremeno za krespa i verona dobili jedno tri puta više od te cifre...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али им је главни спонзор пропао па и клуб са њима...Elvin:ti su svojevremeno za krespa i verona dobili jedno tri puta više od te cifre...
Kakve veze ima Roman (predpostavljam da si na njega mislio kad si rekao mafijaske) sa namernom povredom dva golmana? I Murinjo nije ni samoziv ni bahat. Dobro, mozda ponekad izgubi zivce ali ga bas zato i volim. Ne uklapa se u kalup ostalih,a ne postuje ni engleske kodekse ponasanja i zato je uvek bio "miljenik" novinara.INTER-SERBIA:Да ли су сви навијачи Челсија тако бахати и пуни саможивости као и њихов тренер, газда и набеђени играчи?!ј, овако нешто лупити и остати жив?! Ужас.
Енглески фудбал пратим од своје девете године (сад имам 25), наравно одувек навијам на М.Јунајтед, али ми је Челси увек био симпатичан!! Увек, до ове мафијашко - примитивистичке феле која га сад предводи!

ali ga oni nisu hteli jer su racunali da ce kupiti Anrija. On ih je ispalio
Definitivno. A posebno me je zadivila njegova izjava:" Ponuda za prelazak je bila i vise nego primamljiva, ali nisam mogao da ostavim svog trenera, svoje suigrace i nase navijace na cedilu. Dok god mogu da trcim zelim da trcim u dresu Arsenala.". Kratko i jasno. Tako se voli klub.Alex.L:Kralj!!!
Murinjo iz dana u dan pokazuje sabanizam dostojan jednog Saulica.JekaiGeorge:I Murinjo nije ni samoziv ni bahat. Dobro, mozda ponekad izgubi zivce ali ga bas zato i volim. Ne uklapa se u kalup ostalih,a ne postuje ni engleske kodekse ponasanja i zato je uvek bio "miljenik" novinara.![]()
Ovo je tema o Junajtedu, tako da ovde ne treba da raspravljamo o Murinju. A osim toga necu ni da se raspravljam oko bilo cega sa tobom. Kraj price.Frederick House:Murinjo iz dana u dan pokazuje sabanizam dostojan jednog Saulica.
Lepo receno.Svaka cast.Frederick House:Murinjo iz dana u dan pokazuje sabanizam dostojan jednog Saulica.
Ili kako ce oni sutra da napune Arsenal.alucard_hellsing:Lepo receno.Svaka cast.
A ako cemo o mancesteru hajde da pricamo o tome kako ce da ih sutra napuni ARSENAL
Voleo bi da Mancester pobedi ali mi smrdi na podelu bodovaJekaiGeorge:Ili kako ce oni sutra da napune Arsenal.
Iskreno vise volim Junajted, ali se nadam da cete ih danas pobediti.Alex.L:Pa sad sumnjam da ćemo ih razbiti, ali mislim da će biti gol razlike za nas, sad da li 1:0, 2:1, 3:2...
Da li ti to vradjas Tea?Pa on ce za vrlo kratko vreme biti jedan od najboljih napadaca sveta.Arsenal ima mlad tim ali ako biju sada, zamisli sta ce da rade za godinu,dve???JekaiGeorge:Iskreno vise volim Junajted, ali se nadam da cete ih danas pobediti.
Mada sta ga znas, ako Arsen izvede one klince hehehe mozda in napunite sa 5:2. :-D
iz tvojih usta u Bozije usi...JekaiGeorge:Iskreno vise volim Junajted, ali se nadam da cete ih danas pobediti.
Mada sta ga znas, ako Arsen izvede one klince hehehe mozda in napunite sa 5:2. :-D
Ma ja sam odusevljena mladim igracima. Prosto su fantasticni. Za godinu-dve Arsen uopste ne mora da brine za zamene, uopste ne mora da trosi pare za igrace kad vec ima odlicne mlade igrace. Kamo srece da Celzi ima takve igrace nebi napadaci setali kroz njihovu odbranu.alucard_hellsing:Da li ti to vradjas Tea?Pa on ce za vrlo kratko vreme biti jedan od najboljih napadaca sveta.Arsenal ima mlad tim ali ako biju sada, zamisli sta ce da rade za godinu,dve???
Ziveo Arsenal
Uvek sam imala lepo misljenje o Arsenalu, a ono se drasticno poboljsalo od onog Anrijevog odbijanja barse, od onako dobre pobede i igre mladih igraca i od danasnje pobede.alucard_hellsing:JekaiGeorge, stvarno me iznenadjujes.Drago mi je sto imas tako lepo misljenje o Arsenalu.Ma ne mrzim ni ja Celzi toliko