bole_pfc
Zainteresovan član
- Poruka
- 208
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ee i usput dje mi je tema u kojoj si vidio ovo????
Ko je ovo? Da nije Sionko?68Charger440+6:Manchester na +6.
Manchester U. [3 - 2] Reading
33' [1 - 0] O.G. Solskjær
38' [1 - 1] I. Sonko
58' [2 - 1] C. Ronaldo
77' [3 - 1] C. Ronaldo
90' [3 - 2] K. Richardson L. Lita
Pa zato sam i pitao jer nisam bio, niti sam sada, mnogo upućen u sastave stranih timova. Tu i tamo ponekog znam. :sad: I to zahvaljujući vama što postujete. :-D68Charger440+6:Zar Sionko nije u Glazgov Rangers?
JekaiGeorge:Upravo taj.Majmun.
Kao sto rece Alex nisam rasista. Bas me briga koja mu je boja koze, bitno je da igra fer.Tokan:Jeл мајмун зато што је црн или што је (не)намерно повредио голмана?
JekaiGeorge:Kao sto rece Alex nisam rasista. Bas me briga koja mu je boja koze, bitno je da igra fer.
Nije bilo namerno?! Dva golmana u 4 min. i jos mozes da kazes da nije bilo namerno?
JekaiGeorge:@Tokan Izvini, izvini, izvini.... Trebaju mi naocare. A sigurno znam da su oba golmana namerno povredjena. Kad vec ne mogu da pobede onda bar da nanesu maksimalno stete. A sto je najgore i uspelo im je.
и да не буде да сам неки намћор и идиот, срећна ти нова и нек први буде твој мање омиљени клуб у Енглеској Hvala.Srecna i tebi Nova godina i da prvi bude moj malo omiljeniji klub na ostrvu :-D.Tokan:Не требају ти цвике, само пази шта пишеш, и пиши са мање страстии да не буде да сам неки намћор и идиот, срећна ти нова и нек први буде твој мање омиљени клуб у Енглеској
![]()