Manchester United

Tokan:
Jeл мајмун зато што је црн или што је (не)намерно повредио голмана?
Kao sto rece Alex nisam rasista. Bas me briga koja mu je boja koze, bitno je da igra fer.
Nije bilo namerno?! Dva golmana u 4 min. i jos mozes da kazes da nije bilo namerno?. Tacno se videlo da je bilo namerno.I prvi i drugi put. Igrali su kao tipican seljacki tim bez trunke fer pleja. Kad su Fereiru oborili, dok je lezao pored aut linije ni jedan majmun iz te nazovi ekipe se nije setio da izbaci loptu da mu se ukaze pomoc. To se ne desava na utakmicama Celzi-Arsenal ili Junajted-Celzi. U stvari retko kad se desi na ostrvu. Onaj majmun koji je povredio Ceha mogao je da ga preskoci,kao sto se i obicno desava a ne da mu zarije krampone u glavu.

JekaiGeorge:
Kao sto rece Alex nisam rasista. Bas me briga koja mu je boja koze, bitno je da igra fer.
Nije bilo namerno?! Dva golmana u 4 min. i jos mozes da kazes da nije bilo namerno?

Ја написао да је он ненамерно повредио голмана? Погледај ти боље шта сам написао, ставио сам у заграду " не" jeр нико па ни ти не знаш да ли је намерно или случајно повредио голмана. И нису повређени у 4 минута већ је Чех повређен спочетка утакмице, а Кудићини касније....

JekaiGeorge:
@Tokan Izvini, izvini, izvini.... Trebaju mi naocare. A sigurno znam da su oba golmana namerno povredjena. Kad vec ne mogu da pobede onda bar da nanesu maksimalno stete. A sto je najgore i uspelo im je.

Не требају ти цвике, само пази шта пишеш, и пиши са мање страсти :) и да не буде да сам неки намћор и идиот, срећна ти нова и нек први буде твој мање омиљени клуб у Енглеској ;)

Tokan:
Не требају ти цвике, само пази шта пишеш, и пиши са мање страсти :) и да не буде да сам неки намћор и идиот, срећна ти нова и нек први буде твој мање омиљени клуб у Енглеској ;)
Hvala.Srecna i tebi Nova godina i da prvi bude moj malo omiljeniji klub na ostrvu :-D.

Back