miki7878
Zainteresovan član
- Poruka
- 269
O čemu ti?
'Ajde Grizzly i Spurs, al' je l' to i ti sad želiš da budeš karikatura?
Nemoj tako, dok si ti visio po "nasem " forumu, nisi izigravao karikaturu, a sada kad ja malo peckam odmah "pece", jel da?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O čemu ti?
'Ajde Grizzly i Spurs, al' je l' to i ti sad želiš da budeš karikatura?
Ne bi valjalo da uzmemo da pravimo analize... Onda bi se vidjelo na kakvim se osnovama gradi uspjeh u Mancesteru(misli se naravno na Junajted...ni slucajno na Siti koji nije namjestio nijednu utakmicu ni na koji nacin, ni slucajno, ni namjerno)...
Ali srecom sve to ide uzajamno... Prvo su vas raskrinkali u rodjenom gradu...pa je prisutna nevidjena anomalija da znatno vise ljudi iz Mancestera navija za Siti i pored svih titula Junajteda... Polako ce vas raskrinkati svi...
Ova pobjeda Sitija koja se desila prekjuce je prva u nizu onih koje ce ljudima otvoriti oci... I nece to biti otvaranje ociju u smislu para vrti gdje burgija nece...vec u smislu da je ulaganje u igrace(koliko god ono bilo veliko) mnogo zdravije i bolje za sport nego ulaganje u podmicivanje sudija...
P.S.
Bas me nesto cudi zasto je pored Kapela juce sjedio FArguson(na utakmici Arsenal - Liverpul)... Mozda lobira da kapiten Engleske bude Rio Ferdinand...a mozda je to samo kolegijalnost...![]()
Слични се сличнима радују, јадни мали са јадним малима. 
Или к'о што неко рече, ћеш само да добрано испереш да посветли стари Челзијев са именом Рајт-Филипс на леђима, да уштедиш паре? 
Nemoj tako, dok si ti visio po "nasem " forumu, nisi izigravao karikaturu, a sada kad ja malo peckam odmah "pece", jel da?

Izuzetno važna utakmica...posebno kada se uzme u obzira da Arsenal sjutra gostuje Totenhemu kojem je pobjeda više nego potrebna.United team: Van der Sar; O'Shea, Smalling, Vidic, Evra, Nani, Carrick, Anderson, Giggs, Rooney, Hernandez.
Subs: Kuszczak, Evans, Fabio, Gibson, Park, Valencia, Owen.
O čemu ti?
A to što ćeš da pecneš da Ferguson namješta tekme...vjeruj mi, samo nastavi
Nego mi žao što ćeš ući u to izabrano društvo (Grizzly, Spurs) a nisi tako djelovao.

Naravno, Čelzi je uvijek tu, ali gledam trenutno stanje, ko nam je bliži...
Uostalom, imamo po utakmicu i sa Čelzijem i sa Arsenalom, a ovaj pad forme nije mogao doći u nezgodnije vrijeme.

Јадни мали који навија за јадни мали клуб из великог града налази главну утеху за неуспешну сезону у одавно демантованој пропагандној лажи јадног малог клуба из Манчестера.Слични се сличнима радују, јадни мали са јадним малима.
Кад купујеш небо-плави дрес?Или к'о што неко рече, ћеш само да добрано испереш да посветли стари Челзијев са именом Рајт-Филипс на леђима, да уштедиш паре?
In your bitter blue world,
You don't go to Wembley,
You don't win no cups,
You hate Man United,
And pray for **** ups,
In your bitter blue world.
ПС Фердинанд је већ капитен, и то откако је онај твој направио срање над срањима.

Takodje, treba biti i covjek... A vas golman, Evra i ponovo Vidic to nijesu...
Ти ћеш неком да спочитаваш ко је човек? Ти, пун злобе, зависти и мржње? Ти, који си навијачки еквивалент оних лузера са Стормфронта и сличних сајтова који за све лоше што се дешава криве некакву само њима познату "јеврејску заверу" и који своје шовинистичке фантазије продају као божанску истину? Шта је следеће, Џон Тери брачни саветник? Роман Абрамович учитељ етике у пословању?
Једноставно, ти си нико и ништа потпуни non-entity, као и клуб за који навијаш. Твоје увлачење у буљу Ливерпулу и Манчестер Ситију то најбоље показује.

Истина боли, јел'тако?