Но, да ми не заборавимо оно што следује већ сутрадан...Први у, надајмо се, низу мечева на Вемблију: полуфинале ФА купа, дерби против Ситија.
Прво неке опште примедбе...Одлуком да се убудуће и полуфинала купа играју на Вемблију ФА је додатно девалвирала некада највећу светковину Енглеског фудбала, финале и наставила са уништавањем традиција које су енглески фудбал чиниле јединственим. Једна од њих, поред финала ФА купа су била и полуфинала, која су по традицији играна на неутралном терену у граду мање-више подједнако удаљеном од градова из којег су долазили ривали. Иако заиста постоје објективне околности које отежавају наставак те праксе, као што је смањени капацитет стадиона услед увођења искључиво седења и самим тим смањен број стадиона који могу да буду домаћини полуфинала, ФА је једноставно кренула линијом најмањег отпора у доношењу ове одлуке. Ми смо комотно могли да играмо са Ситијем на Арсеналовом Емирејтсу док су Болтон и Стоук могли на Енфилд роуд, на пример. Овако како је сада, финале и полуфинала ФА купа су добрано изгубили на својој јединствености и самим тим на дражи.
(Хммм, баш иронично да сам на данашњи дан одлучио да напишем ову тираду)
Елем, легендарна застава на Стретфорд Енду каже 35 година, колико је прошло од последњег трофеја Ситија. Пола милијарде евра уложених у играче се код њих свело на сутрадан као последњу прилику да ове сезоне скину ту заставу. И у том циљу нису бирали средства, што се види по смешној суспензији Рунија оркестриране од стране председника ФА, декларисаног навијача и бившег функционера Ситија који, по сопственим речима, "очајнички жели да Сити успе". Но, како народна пословица каже,
карма из а бич па се тако њима повредио Тевез (пљуц) и дефинитивно га неће бити сутра.

Стога, без обзира што им победа треба више него нама, сутра треба очекивати њихов бункер са циљем да се избоксују пенали. Инфериорнији су у сваком погледу и то добро знају.
Са наше стране волео би да видим од почетка Нанија и Валенсију заједно, са Чикаритом у шпицу, док би Бербатов ушао по потреби. Рио тешко да ће успети да наступи, али са Смолингом зиме нема. Остало је мање-више извесно...
In '76, oh it is true
a trophy was won
by a team in blue
so in honour
of that date
we sing a song
they all f*cking hate
35 years
f*ck all
35 years
f*ck all
35 years