Manchester United

Runi se kaje zbog psovanja u kamere

Runi se još jednom izvinio zbog psovanja u kamere posle hettrika kojim je preokrenuo rezultat na meču protiv Vest Hema. Tvrdi da u tom trenutku nije znao šta radi i da su ga ponele emocije.
Reprezentativac Engleske i prva zvezda Junajteda već je "odležao" jednu utakmicu kazne zbog psovanja u kamere u toku meča sa Vest Hemom, nakon što je svojim hettrikom vratio Junajted iz mrtvih i praktično sam doneo nova 3 boda Đavolima.

"Što se tiče tog incindenta, u tom trenutku nisam bio svestan šta sam uradio. Emocije su bile jače od mene, bilo je to oslobađanje energije nakon što ste postigli 3 gola kojima ste svoj tim vratili u utakmicu.

Nakon utakmice, čim sam shvatio šta sam uradio, izvinio sam se. Naravno da je bilo pogrešno to što sam uradio, ali ostaje samo da prihvatim kaznu i nastavim dalje. Nadam se da će momci uspeti da u subotu odigraju i za mene i da nas uvedu u finale." - rekao je Runi u intervjuu koji je dao TalkSportu danas.

Junajted će bez Runija u timu u subotu u polufinalu FA kupa igrati na Vembliju protiv gradskog rivala, Sitija.

Zanimljivo je da su navijači Junajteda prošlog vikenda izbrojali 12 situacija u kojima su kamere zabeležile kako igrači Premijer lige psuju i uredno te situacije prijavili savezu. Savez, naravno, nije reagovao.
:mrgreen:

De Gea potpisao za Mančester Junajted!
Jedan od najtalentovanijih golmana na planeti David De Gea potpisao je petogodišnji ugovor sa nama, tako prenosi "Daily Mail"!

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1376667/Manchester-United-sign-David-De-Gea.html

EXCLUSIVE

Manchester United have agreed a £17.8million deal for Atletico Madrid goalkeeper David De Gea.

Sportsmail revealed last month that Sir Alex Ferguson had identified the 20-year-old as the replacement for Edwin van der Sar and the clubs have now reached an agreement which will see De Gea sign a five-year deal at Old Trafford.
34ht6xu.jpg

De Gea narrowly missed out on a place in Spain’s World Cup squad last summer but is considered the long-term replacement for current No 1 Iker Casillas

United are aware that paying so much for such a young player is a gamble but are convinced by the 6ft 3in star’s quality and have chosen him ahead of Schalke’s Manuel Neuer, Inter Milan’s Julio Cesar and Ajax’s Maarten Stekelenburg.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...r-United-sign-David-De-Gea.html#ixzz1JRmN5ubz

Pa nije baš neproveren, smatra se najboljim mladim golmanom na planeti.
Priznajem, ja sam ga gledao samo par puta pa ne mogu baš da se upustim u diskusiju, ali delovao mi je vrlo sigurno i obećavajuće, uzimajući u obzir njegove godine.
Visok je, kažu da je odličan u situacijama 1 na 1 (shoot stopper), da dobro ceni let lopte i komanduje u šesnaestercu, da ima izvanredne reflekse, a usput ima još mnogo prostora za napredak u klubu kakav je Mančester Junajted jer tek mu je 20 ;)
Elem, sad čitam da je Atletiko Madrid demantovao glasine o ovom transferu, tako da još uvek nije ništa sigurno, ali ja se najiskrenije nadam da će do transfera doći, jer mi se čini da je perspektivniji i od Nojera a posebno od precenjenog Stekelenburg-a, sa kojima nas takođe povezuju.

VDS je živa legenda i dokaz koliko su zapravo godine relativan ali i ograničavajući pojam. Ja prosto ne vidim nijedan drugi razlog zbog kojeg on ne bi nastavio da brani, i siguran sam da bi klub i navijači sa oduševljenjem prihvatili produžetak ugovora.
Ali, mora se misliti i na porodicu i na sebe, a 40 godina stvarno nije malo.
On svoju blistavu karijeru privodi kraju na najbolji mogući način i ostaće upamćen kao jedan od najboljih golmana u istoriji ovog kluba. :)

Биће одлично ако доведемо Де Геу. Има велики потенцијал и можда с њим решимо питање голмана за наредних 10-15 година.

Поред голмана, на лето ће требати бар два централна везна, од којих би један одмах требало да ускочи у стартних 11. Реално, ту смо убедљиво најтањи.

Но, да ми не заборавимо оно што следује већ сутрадан...Први у, надајмо се, низу мечева на Вемблију: полуфинале ФА купа, дерби против Ситија.

Прво неке опште примедбе...Одлуком да се убудуће и полуфинала купа играју на Вемблију ФА је додатно девалвирала некада највећу светковину Енглеског фудбала, финале и наставила са уништавањем традиција које су енглески фудбал чиниле јединственим. Једна од њих, поред финала ФА купа су била и полуфинала, која су по традицији играна на неутралном терену у граду мање-више подједнако удаљеном од градова из којег су долазили ривали. Иако заиста постоје објективне околности које отежавају наставак те праксе, као што је смањени капацитет стадиона услед увођења искључиво седења и самим тим смањен број стадиона који могу да буду домаћини полуфинала, ФА је једноставно кренула линијом најмањег отпора у доношењу ове одлуке. Ми смо комотно могли да играмо са Ситијем на Арсеналовом Емирејтсу док су Болтон и Стоук могли на Енфилд роуд, на пример. Овако како је сада, финале и полуфинала ФА купа су добрано изгубили на својој јединствености и самим тим на дражи.

(Хммм, баш иронично да сам на данашњи дан одлучио да напишем ову тираду)

Елем, легендарна застава на Стретфорд Енду каже 35 година, колико је прошло од последњег трофеја Ситија. Пола милијарде евра уложених у играче се код њих свело на сутрадан као последњу прилику да ове сезоне скину ту заставу. И у том циљу нису бирали средства, што се види по смешној суспензији Рунија оркестриране од стране председника ФА, декларисаног навијача и бившег функционера Ситија који, по сопственим речима, "очајнички жели да Сити успе". Но, како народна пословица каже, карма из а бич па се тако њима повредио Тевез (пљуц) и дефинитивно га неће бити сутра. :per: Стога, без обзира што им победа треба више него нама, сутра треба очекивати њихов бункер са циљем да се избоксују пенали. Инфериорнији су у сваком погледу и то добро знају.

Са наше стране волео би да видим од почетка Нанија и Валенсију заједно, са Чикаритом у шпицу, док би Бербатов ушао по потреби. Рио тешко да ће успети да наступи, али са Смолингом зиме нема. Остало је мање-више извесно...

In '76, oh it is true
a trophy was won
by a team in blue
so in honour
of that date
we sing a song
they all f*cking hate

35 years
f*ck all
35 years
f*ck all
35 years
f*ck all
35 years
f*ck all

Spencer, odličan tekst, samo ja mislim da će Berbatov definitivno početi meč i da će biti jedan od najboljih aktera na terenu.
Čitam sad da je Fergi na oficijalnom sajtu najavio i mogućnost da Anderson započne meč, tako da bi tim možda mogao i ovako da izgleda:

---------------VDS----------------
O'Shea--Smalling-Vidić--Evra
-----Carrick------Scholes-------
Valencia---Anderson--Nani---
----------Berbatov---------------

Катастрофа! Играли смо пола сата, после тога буквално нисмо постојали!

Бербатов! :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash: ******, како промаши оно! :dash::dash::dash::dash::dash: А што је још горе, после се сморио и није га било нигде. Керик! :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash: Сколс! :dash::dash::dash::dash:

Само Ван дер Сару прелазна оцена, остали испод сваке критике! Ферги да им да фен третман под хитно, у Њукаслу има да добију како знају и умеју!

И застава је још увек на месту! Треба да добију Болтон/Стоук па да је скинемо! А пошто је у питању Сити...:per:

Poslednja izmena:
Loše, jako loše - Ne pamtim kad smo slabije odigrali drugo poluvreme. Ma od trenutka kada je Berbatov ono promašio znao sam da ne može da ispadne na dobro.
Koncentrišimo se na Premijer ligu i LŠ, u utorak gostujemo Newcastle-u i ta utakmica se mora dobiti jer raspored postaje sve teži i teži!

Ne bi valjalo da uzmemo da pravimo analize... Onda bi se vidjelo na kakvim se osnovama gradi uspjeh u Mancesteru(misli se naravno na Junajted...ni slucajno na Siti koji nije namjestio nijednu utakmicu ni na koji nacin, ni slucajno, ni namjerno)...
Ali srecom sve to ide uzajamno... Prvo su vas raskrinkali u rodjenom gradu...pa je prisutna nevidjena anomalija da znatno vise ljudi iz Mancestera navija za Siti i pored svih titula Junajteda... Polako ce vas raskrinkati svi...
Ova pobjeda Sitija koja se desila prekjuce je prva u nizu onih koje ce ljudima otvoriti oci... I nece to biti otvaranje ociju u smislu para vrti gdje burgija nece...vec u smislu da je ulaganje u igrace(koliko god ono bilo veliko) mnogo zdravije i bolje za sport nego ulaganje u podmicivanje sudija...

P.S.
Bas me nesto cudi zasto je pored Kapela juce sjedio FArguson(na utakmici Arsenal - Liverpul)... Mozda lobira da kapiten Engleske bude Rio Ferdinand...a mozda je to samo kolegijalnost...:hahaha1:

Back