Manchester United

Ne bi valjalo da uzmemo da pravimo analize... Onda bi se vidjelo na kakvim se osnovama gradi uspjeh u Mancesteru(misli se naravno na Junajted...ni slucajno na Siti koji nije namjestio nijednu utakmicu ni na koji nacin, ni slucajno, ni namjerno)...
Ali srecom sve to ide uzajamno... Prvo su vas raskrinkali u rodjenom gradu...pa je prisutna nevidjena anomalija da znatno vise ljudi iz Mancestera navija za Siti i pored svih titula Junajteda... Polako ce vas raskrinkati svi...
Ova pobjeda Sitija koja se desila prekjuce je prva u nizu onih koje ce ljudima otvoriti oci... I nece to biti otvaranje ociju u smislu para vrti gdje burgija nece...vec u smislu da je ulaganje u igrace(koliko god ono bilo veliko) mnogo zdravije i bolje za sport nego ulaganje u podmicivanje sudija...

P.S.
Bas me nesto cudi zasto je pored Kapela juce sjedio FArguson(na utakmici Arsenal - Liverpul)... Mozda lobira da kapiten Engleske bude Rio Ferdinand...a mozda je to samo kolegijalnost...:hahaha1:

Јадни мали који навија за јадни мали клуб из великог града налази главну утеху за неуспешну сезону у одавно демантованој пропагандној лажи јадног малог клуба из Манчестера. :hahaha: Слични се сличнима радују, јадни мали са јадним малима. :rotf:

Кад купујеш небо-плави дрес? :per: Или к'о што неко рече, ћеш само да добрано испереш да посветли стари Челзијев са именом Рајт-Филипс на леђима, да уштедиш паре? :hahaha:

In your bitter blue world,
You don't go to Wembley,
You don't win no cups,
You hate Man United,
And pray for **** ups,
In your bitter blue world.

ПС Фердинанд је већ капитен, и то откако је онај твој направио срање над срањима.

Poslednja izmena od moderatora:
Popcorn_spongebob.gif
kingofpopcorn.gif

Slobodno nastavite sa svadjom :mrgreen:

O čemu ti?

A to što ćeš da pecneš da Ferguson namješta tekme...vjeruj mi, samo nastavi :mrgreen:
Nego mi žao što ćeš ući u to izabrano društvo (Grizzly, Spurs) a nisi tako djelovao.

prvo...coveku ne treba niko da kaze da je sudija vetar u ledja Man Utd....to najbolje znamo bar mi sto navijamo za Tottenham....onda..dalje...miki nije bebac....on zna i mene i GRIZLIJA a i tebe...zato cuti i pokri se sa usi.....a ovo je forum...svako hoce da ubaci svoje misljenje...samo sto ti to nemozes da shvatis i svakog neistomiljenika nazivas karikaturom a svaki njegov post bunilom, buncanjem i tako dalje....a to govori o tebi licno ;)

Sa ovakvom igrom ćemo se žestoko namučiti da osvojimo titulu.
Umjesto da večeras manje više riješimo stvar, opet igramo bez ideje, a Kerik i Anderson na sredini kao da ne znaju šta rade...a prostora su imali sasvim dovoljno, obzirom da su oko Nanija uvijek bila bar dva igrača (najčešće i tri).

Sada, posle Liverpula, možemo da se nadamo i da će Totenhem da odradi posao za nas, tj. da se ova prednost koju imamo ne spusti ispod 6 bodova.

"Naravno, Čelzi je uvijek tu, ali gledam trenutno stanje, ko nam je bliži.."

Arsenal je samo prividno najblizi. Od kako je krenula 2011 ne mogu da se spoje. Jednostavno, njihovi igraci nemaju karakter i volju za pobedom a trener ne cini nista po tom pitanju.

Posle onog poraza u finalu kupa protiv Birmingema, njihovi igraci jos ne mogu da se psiholoski oporave. Vera u sebe i pobedu je vrlo bitna kod svih sportista, a oni to trenutno nemaju.

"Uostalom, imamo po utakmicu i sa Čelzijem i sa Arsenalom, a ovaj pad forme nije mogao doći u nezgodnije vrijeme."

Imate vrlo nezgodan raspored, dosta utakmica strpano u mali vremenski prostor. Videcemo koliko ce moci da rotira tim Ferguson i da odrzi kvalitet.

Централни део средине терена нам је рак-рана целе сезоне...Ипак, и данас је било прилике да се добије, само да смо мало били спретнији. Нема разлога за панику. Тек ако не добијемо Евертон за викенд се треба забринути мало.

Naravno, Čelzi je uvijek tu, ali gledam trenutno stanje, ko nam je bliži...:)
Uostalom, imamo po utakmicu i sa Čelzijem i sa Arsenalom, a ovaj pad forme nije mogao doći u nezgodnije vrijeme.

Челзи дочекујемо на Олд Трафорду и нема разлога за страх од њих док год им не наступа Мартин Аткинсон. Арсенал...Тја, они су Арсенал. ;)

Ja sam još pod utiskom poraza od građana, cijela ekipa mi je djelovala bezvoljno...a to ne mogu da shvatim, znajući koliko je to važan meč bio.
Zato sam se nadao da ćemo danas vidjeti bolji ManUTD, a dobili smo neku sličnu ''igru''...naravno da smo mogli da pobijedimo, ona Gigsova prilika je bila teža za promašiti nego za pogoditi, ali svejedno...

Јадни мали који навија за јадни мали клуб из великог града налази главну утеху за неуспешну сезону у одавно демантованој пропагандној лажи јадног малог клуба из Манчестера. :hahaha: Слични се сличнима радују, јадни мали са јадним малима. :rotf:

Кад купујеш небо-плави дрес? :per: Или к'о што неко рече, ћеш само да добрано испереш да посветли стари Челзијев са именом Рајт-Филипс на леђима, да уштедиш паре? :hahaha:

In your bitter blue world,
You don't go to Wembley,
You don't win no cups,
You hate Man United,
And pray for **** ups,
In your bitter blue world.

ПС Фердинанд је већ капитен, и то откако је онај твој направио срање над срањима.

Ferdinand je proslost... Kapiten je Dzon Teri - najbolji kapiten iz najboljeg kluba!
I odmah je krenulo Engleskoj...dok ne dodju kod mene u goste:D

Reci da je Celzi mali klub je toliko smijesno...da se cak i ti smijes poslije takve izjave...:hahaha1:
O Sitiju i engleskoj ligi nemoj da mi pricas... Propaganda Sitija pri vasoj je nula... Prema tome...oni jesu klub sa najvise navijaca u svom gradu...

Mozda se slicni slicnima raduju... To govori da vi nijeste slicni Sitiju, ni Celziju...i drago mi je zbog toga... Gazda Sitija je covjek koji je ulozio 750 miliona u svoj klub... A vasi ulazu u FA i sudijsku organizaciju...

Zna se koji je moj tim...
Ali znam i sta je pravo ulaganje u sport... Mozda se barata sa astronomskim ciframa ali ipak se odrzao moral... Oni(Mancester Siti) mogu da se ne kvalifikuju za LS... A vi nijeste dovoljno veliki klub da se ne kvalifikujete... A i za to je potrebna velicina... Zato je npr. Liverpul barem za koplje ispred vas... Ova moja prica ne bi vazila da vi bolje igrate od Liverpula...ali to sto gledam na vasim utakmicama je cemer i jad po svakom pitanju... Uporedite kako je Liverpul igrao protiv tog istog Sitija za pocetak... Iz toga zakljucujemo da prvi na tabeli nijeste zaslugom, vec mutnim radnjama... I zato ne treba da strepite da li ce vasi igraci proigrati, vec da li ce sudije i dalje da vas odrzavaju(ili je i njima dosadilo)...
Izvinjavam se Berbatovu, Gigsu, Fabiu, Ferdinandu i Hargrivsu(Jer nije bas da je sve nula... I nemojte da mislite da sam nekog zaboravio...Hernandeza jos nijesam dovoljno upoznao pa necu da komentarisem)... Vidic dobro igra ali psihopate ne spadaju u domen igraca kojima cu ja da tapsem... Takodje, treba biti i covjek... A vas golman, Evra i ponovo Vidic to nijesu...

Rajt-Filips je sjajan igrac(za svaku pohvalu!), i meni veoma drag(pogotovo od kada je igrao za nas)... Ako budem imao priliku kupicu njegov dres...

Takodje, treba biti i covjek... A vas golman, Evra i ponovo Vidic to nijesu...

Ти ћеш неком да спочитаваш ко је човек? Ти, пун злобе, зависти и мржње? Ти, који си навијачки еквивалент оних лузера са Стормфронта и сличних сајтова који за све лоше што се дешава криве некакву само њима познату "јеврејску заверу" и који своје шовинистичке фантазије продају као божанску истину? Шта је следеће, Џон Тери брачни саветник? Роман Абрамович учитељ етике у пословању?

Једноставно, ти си нико и ништа потпуни non-entity, као и клуб за који навијаш. Твоје увлачење у буљу Ливерпулу и Манчестер Ситију то најбоље показује.

Ти ћеш неком да спочитаваш ко је човек? Ти, пун злобе, зависти и мржње? Ти, који си навијачки еквивалент оних лузера са Стормфронта и сличних сајтова који за све лоше што се дешава криве некакву само њима познату "јеврејску заверу" и који своје шовинистичке фантазије продају као божанску истину? Шта је следеће, Џон Тери брачни саветник? Роман Абрамович учитељ етике у пословању?

Једноставно, ти си нико и ништа потпуни non-entity, као и клуб за који навијаш. Твоје увлачење у буљу Ливерпулу и Манчестер Ситију то најбоље показује.

Joooj:hahaha1:
Nemam stvarno vremena sad da odgovorim... Svraticu:mrgreen:

Ovo postaje dosadno...
Oko 330 minuta nijesu mogli da daju gol, a zatim ga daju i opet je sumnjiv...opet je mogao da se sudi ofsajd... Opet je mogao da se sudi barem jedan penal protivnickoj ekipi...a ne bi bilo neposteno ni da su bila dva...
I dalje sudije najbolje igraju za Mancester...

Back