Manchester United

Ma dobar je Strajnić, prosto mi ga je žao bilo koliko ga je pogodilo ''Spasi Srbiju i ubij se, Borise, Borise'' kada je bio derbi na JNA.

Jaaadan :(

P.S. I da, mislim da smo i prošle godine komentarisali te njegove gluposti u vezi Kerika :mrgreen:

Nije isključeno da se dva puta ove godine radujemo na Vembliju ;)
Odlična igra i zalaganje, 10/10.
Ono što je najbitnije, Runi se vraća u svoju staru formu, danas je opet bio fantastičan. Njegova pas igra ove sezone je na nivou najboljih svetskih veznih igrača i samo neka nastavi tako.
Dajte Šalke da se igramooo :D

PS- Opet ovaj Strajnić lupeta o Keriku kao "Prosečnom i lošem igraču iz kojeg samo Ferguson može izvući ono što je prikazao u dvomeču". Kako ga više nije sramota da svake godine istu priču prosipa
fypifr.jpg

prosijecan jeste , narocito kad vidis kako su se klubovi grizli za njega na pocetku karijere...takvih kao kerik imas u PL dosta...i da, samo ferguson moze od prosijecnog igraca da napravi prilicno korisnog, korektnog, nothing special a da ga svi ne razapnu.zato je ferguson genije.
al odradjuje posao kerik. odrzava.

Žao mi je što je neko od naših morao da završi takmičenje ali mi je drago što je Vidić prošao pošto Mančester ima veće šanse za osvajanje LŠ.
Mančester sveukupno odličan, stavljeni su na muke na početku oba poluvremena ali čim su preuzeli sredinu terena odmah postavljaju stvari na svoje mesto.
U svakom napadu su delovali konkretno, kao da imaju nekoliko rešenja na meniju što je prosto izluđivalo odbranu Čelsija.
Izdvojio bih Runija, možda i igrača utakmice, uz neprevaziđenog Rajana Gigsa, naravno kao glavne aktere meča.
Oduševio me je Park, trčao je napred nazad, pokrivao, krao lopte, uklizavao a onda je posle svega toga i postigao gol. Maestralno.

Jedina enigma u ekipi Čelsija mi je ta što nije bilo Davida Luiza.
Tores - kriminalan, Lampard - trudi se, želi ali ne može, možda su i godine učinile svoje.
Drogba i Ramireš (do crvenog) su jedine svetle tačke u ekipi Čelsija uz Maludu koji je umeo kad-kad da bljesne.

prosijecan jeste , narocito kad vidis kako su se klubovi grizli za njega na pocetku karijere...takvih kao kerik imas u PL dosta...i da, samo ferguson moze od prosijecnog igraca da napravi prilicno korisnog, korektnog, nothing special a da ga svi ne razapnu.zato je ferguson genije.
al odradjuje posao kerik. odrzava.

Kerik je izuzetno čudan igrač gde njegovo psihičko stanje determiniše njegovu igru na terenu.
Često je bezvoljan, bez želje za borbom, kontaktom, ali kada je naoštren gospodari sredinom terena.

Jedina enigma u ekipi Čelsija mi je ta što nije bilo Davida Luiza.
Tores - kriminalan, Lampard - trudi se, želi ali ne može, možda su i godine učinile svoje.
Drogba i Ramireš (do crvenog) su jedine svetle tačke u ekipi Čelsija uz Maludu koji je umeo kad-kad da bljesne.

I Tores i Luiz su ove sezone igrali u Evropi za druge klubove, a samo jednog mogu da registruju da igra za njih (pošto su u januaru prešli).
Izbor je očigledno pao na Toresa.

Tako bar ja mislim.

ГИГС!!!!

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Значи, да не верујеш да постоји читава генерација младих навијача Јунајтеда који не знају за тим без њега! И још дуго има да буде ту! Поред њега, Руни полако досеже форму из претходне сезоне! У прави час!

Што се Челзија тиче, изостанак Мартина Аткинсона се поново показао као ненадокнадив хендикеп! :per: Још један EPIC FAIL за Тореса! :hahaha: А наш други гол 30 секунди после њиховог изједначења...Мислим да се то зове coitus interuptus. :per::mrgreen:

А сада да згазимо малог досадног комшију и поставимо га на место! :rtfm:

Ja cepam samo ovaj još od 2003/04 i čuvenog Anatolija Todorova :mrgreen:

Auuu covece kako je taj cepao mreze...stvarno ne znam da li je ikada bilo boljeg golgetera na menadzeru..... finishing 20, ostalo nije bitno.........

Ne znam kako vama ali meni su Borielo i Boby Zamora davali po 30 golova u sezoni iako si imali slabe ocene i finishing oko 13 o.0 ne znam sto mi sad to palo na pamet...ne moze da skodi...osim ako mile ne pocne opet da se buni za spam...ne znam sto mu to toliko smeta :)

cestitke Rajanu Gigsu, stvarno je matori svaka vast :klap: ko staro vino

@SRV
Tores nije igrao u Ligi sampiona prije nego sto je stigao u Celzi, a Luiz jeste... Zato Tores moze da igra, a Luiz ne...

upravo to, tim koji igra LS ima pravo da registruje jednog igraca koji je te godine igra u LE
pre neku godinu Real je doveo dvojicu koji su igrali LE (tad Kup UEFA), ali je samo jedan mogao da igra

Razbijen Celsi po ko zna koji put...nekada davno sam to ponovio a ponovcu opet...BANANA EKIPA bila i ostala...i nikad ali pazite NIKAD nece osvojiti LS.

Zao mi je Baneta, dobar je igrac ne znam koji ce djavo u Celsiju...

Back