Spencer
Ističe se
- Poruka
- 2.035
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://img3.imageshack.us/f/56573960.png@Walken
Vidic sam pokazuje na liniju, a po pravilima penal je ako se prekrsaj napravi na liniji sesnaesterca... Vidic ocigledno ne zna pravila...a bogomi ni ti... Ali sto je najzalosnije ni sudija...jer Vidicu nije dao crveni, i to u dva navrata...
http://img3.imageshack.us/f/56573960.png
Podhitno kod oftamologa Grizli, izgleda da redukcija logike i objektivnosti ostavlja posledice i na čulnu percepciju ...
Obrati pažnju na udaljenost skočnog zgloba (desnog Kolovog), i logičnom konstatacijom da je to mesto faula, doći ćeš do zaključa da je faul malo van 16-erca, pa makar Vidić pokazivao na liniju peterca ... I Nemci su protiv Engleza sudiji sugerisali da lopta nakon Lampardovog šuta nije prešla gol liniji, pa te ja onda pitam ko je tu u pravu - Nemci, ili usporeni snimak koji ne može da zavara zdrave oči?O tome ti i pricam...sve to ti fali...
Vidljivo je da Vidic stoji na liniji... Vidljivo je da nakon toga pokazuje na liniju kako bi se iskupio za prekrsaj(a poenta je da ne zna da je prekrsaj na liniji penal, kao ni ti)... Ali baba je snila sto bi bila rada...pa tako i ti pricas ono sto ti odgovara, a ne ono sto se desilo...
Izvinjavam se sto sam ti se obratio... Necu vise.
P.S.P.S.
Usput da se malo edukujes... Pravilno je reci oftalmologija, a ne oftamologija...
Nemojte da ja krenem latinski...@Lapsus Clavis
Ja mislim da si neiskren i u prvom, i u drugom dijelu svog posta...
Za ono za sta se odnosi prvi dio posta cak ni FArguson nije nasao zamjerku, ali ti jesi...jer prikolica od Kolovog Forda je bila van sesnaesterca i zbog toga to nije penal(u svakom drugom slucaju bi rekao da jeste penal, ali sada se mora braniti neodbranjivo...u pitanju su ``visi`` interesi)...
U drugom dijelu posta se obistinilo ono sto sam i mislio...od nekih ljudi ne treba ocekivati previse jer jednostavno nijesu materijal(iako cvrsto vjerujem da svaki covjek jeste materijal uvijek mi neko opovrgne to misljenje, ali ja i dalje vjerujem)... Izostaviti slovo L bas tamo gdje ga izostavljaju oni koji ne znaju kako se pise ta rijec tesko da moze biti koincidencija... Ali u tvom slucaju je i Farsa ostecena protiv Celzija...pa je zato i ovo slucajnost, i osim toga i moja greska jer trazim dlaku u jajetu, umjesto neznanje i tvoja greska...
Zato sam i rekao da ne namjeravam da nastavljam pisaniju... Moras pronaci drugog sagovornika...ako uopste i mozes nekog da pronadjes...
P.S.
Interesantno je da si opet pogrijesio kod izraza ``u koji si veoma dobro upucen``...
Kaze se lapsus clavis, a ne lapsus calvis... Naravno, ovo je jos jedan lapsus clavis... Izvinjavam se sto sam opet popravio ``stamparsku gresku``...
Dva meča kazne za Runija
Izgleda da FA pokušava na sve načine da englesko prvenstvo učini zanimljivijim. Vejn Runi ima 24 sata da se žali na odluku saveza da ga kazni sa 2 utakmice neigranja zbog psovanja u kamere na meču sa Vest Hemom.
Fudbalski savez Engleske baš trenira strogoću nad Junajtedom. Nakon 5 mečeva kazne za Fergusona zbog kritike suđenja, sada je na red došao i Vejn Runi.
Engleski reprezentativac je kažnjen sa 2 meča suspenzije zato što je opsovao u kamere nakon postignutog gola u meču protiv Vest Hema. Procena Saveza je da je to apsolutno nedopustivo, pa će Junajted po svoj prilici ostati bez svog napadača na mečevima protiv Fulama u prvenstvu, i mnogo važnije na meču protiv Sitija u polufinalu FA Kupa.
Ova odluka saveza će izazvati nove polemike na Ostrvu. Naravno, navijači Junajteda podsećaju da su prema njihovom klubu kazne uvek prestroge, dok navijači ostalih klubova uživaju u novim mukama koje su zadesile četu sa Old Traforda.
Runi ima pravo žalbe na odluku saveza, a konačna presuda će biti doneta pred meč Lige šampiona protiv Čelsija.
Ako ti se pokvari prikolica, neće ceo kamion nositi na remont, nego samo taj deo ... Ako golman igra rukom van kaznenog, sudija mora dati karton, pa makar mu svi ostali delovi tela bili u šesnaestercu ...@Lapsus Clavis
Ja mislim da si neiskren i u prvom, i u drugom dijelu svog posta...
Za ono za sta se odnosi prvi dio posta cak ni FArguson nije nasao zamjerku, ali ti jesi...jer prikolica od Kolovog Forda je bila van sesnaesterca i zbog toga to nije penal(u svakom drugom slucaju bi rekao da jeste penal, ali sada se mora braniti neodbranjivo...u pitanju su ``visi`` interesi)...
Prosudu o mom materijalu su doneli daleko obrazovaniji i inteligentniji ljudi od tebe, koji su za to ovlašćeni, tako da bolje da se ti držiš tvog zanimanja da glumioš genija, pusti nekog drugog da to zaista i bude ... A i loše glumiš mogu ti reći, pošto učim režiserski posao, saznao sam i neke osnove glume ...U drugom dijelu posta se obistinilo ono sto sam i mislio...od nekih ljudi ne treba ocekivati previse jer jednostavno nijesu materijal(iako cvrsto vjerujem da svaki covjek jeste materijal uvijek mi neko opovrgne to misljenje, ali ja i dalje vjerujem)... Izostaviti slovo L bas tamo gdje ga izostavljaju oni koji ne znaju kako se pise ta rijec tesko da moze biti koincidencija... Ali u tvom slucaju je i Farsa ostecena protiv Celzija...pa je zato i ovo slucajnost, i osim toga i moja greska jer trazim dlaku u jajetu, umjesto neznanje i tvoja greska...
ja sagovornika na ovom forumu imam podosta, a iskustvo u profesiji me je naučilo da prepoznam ko je inteligentan a ko nije, i svi sa kojima normalno komuniciram pripadaju skupu inteligentnih ... A to su najčešće oni sa kojima ti ne možeš da nađeš zajednički jezik ...Zato sam i rekao da ne namjeravam da nastavljam pisaniju... Moras pronaci drugog sagovornika...ako uopste i mozes nekog da pronadjes...
Jebbiga, nisam ni očekivao da shvatiš da je taj lapsus namerno napravljen kako bi potvrdio samo njegovo značenje ...P.S.
Interesantno je da si opet pogrijesio kod izraza ``u koji si veoma dobro upucen``...
Kaze se lapsus clavis, a ne lapsus calvis... Naravno, ovo je jos jedan lapsus clavis... Izvinjavam se sto sam opet popravio ``stamparsku gresku``...
Bas se govori o tome da ce proci bez kazne...
Ipak vjerujemo svi da nece...jer je za istu stvar Drogba bio kaznjen nakon polufinala Lige sampiona 2009. godine(samo sto je to bilo nepravedno jer je covjek imao cime da bude iznerviran, a ovdje se radi o cistom nevaspitanju)...
P.S.
Naravno da kontrolise FA...jer ne biste opepelili u posljednjoj utakmici da nije bilo sudije(ili nekoga ciji je on potrcko ili zvizdalo...kako se uzme)...
Koliko nas ova FA gura u poslednje vrijeme, prosto me je blam![]()
“I would like to thank our wonderful fans for their backing. They have been fantastic in their support, which has never wavered even during the most difficult times. I have been touched by their kindness and enthusiasm. I have supported Manchester City since I was a boy and I am desperate for us to succeed.”
The man who is so offended by Rooney’s swearing that he felt a two match ban was an appropriate punishment, worked for French Connection before joining City’s board and was behind their controversial range of t-shirts which included: “fcuk this”, “hot as fcuk”, “mile high fcuk”, “fcuk me”, “fcuk her”, “too busy to fcuk”, “fcuk football”, “fcuk fashion”, “fcuk fear” and “fcuk on the beach”.
Očekujem povoljan rezultat večeras.
-------------------VDS-----------------------
--Fabio --- Vidic-Ferdinand--Evra
---------Carrick - Scholes------------
-----Valencia - Park-----Nani---
-------------Rooney--------------
Ipak sa dva špica igramo...Nani na klupi...United team: Van der Sar, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Park, Giggs, Rooney, Hernandez.
Subs: Kuszczak, J Evans, Smalling, Scholes, Gibson, Nani, Berbatov.
Shrek za 0:1Koliko utakmica je banovan zbog onog psovanja? Od vrlo bitne je vaznosti da saznam tu informaciju (ode mi fantazi tim u q ako ne saznam xD )