Manchester United

Ma nije nista...ja sam uzivo gledao cirkus...hteo sam da se ispovracam na sred teren....kakav haos...decko vise nemoze da igra fudbal a operaciju imao...sad ima neku sipku na nogu....
a za ovo be...malo se vise poseko Nani..nista opasno... ;)

Ferguson merka Bejla i Modrića

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson želi da tokom letnjeg prelaznog roka u redove tima sa “Old Trafroda” dovede zvezde Totenhema, Velšanina Gereta Bejla i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

Prema pisanju britanskih medija, Bejl i Modrić su po Fergusonu idealna rešenja za pozicije na kojima su trenutno veterani, Rajan Gigs uz levu aut liniju i Pol Skols u sredini terena.

Iako će i Gigs ali i Skols po svoj prilici ostati naredne sezone u Junajtedu, isti izvori navode da menadžer Junajteda planira da ipak krene u poteru za tandemom Totenhema ne bi li uneo živost u vezni red koji se pokazao kao slabiji deo tima u nedavnim neuspesima.

Al' ste se nalozili sve vam ebem :mrgreen:

Sir Alex Ferguson admits he has "not had an easy week" as he faces up to Manchester United's FA Cup quarter-final with Arsenal at Old Trafford tomorrow.
http://www.independent.co.uk/sport/...ough-week-with-manchester-united-2239129.html

Nani ruled out until April following Jamie Carragher tackle
Sir Alex Ferguson has confirmed star winger Nani will not return to action until after this month's international break
"It is difficult to say exactly when he will be ready to return but we won't get him back for the Bolton match next Saturday."

Ferguson also confirmed neither Rio Ferdinand nor Park Ji-sung, whose recoveries from calf and hamstring injuries respectively are taking longer than anticipated, are set for a comeback this weekend.

Antonio Valencia's return is also on hold, although the Ecuador star did feature in a closed-doors game earlier this week and Ferguson does not feel it will be long before he is plunged back into the fray.

"Antonio is difficult to assess because he has been out for such a long time," said Ferguson.

"He has been training very well and is taking part in a few practice matches between the players.

"It is deciding when we can put him into the cut and thrust of a game. There is a question mark over the timing but at some point, we are going to have to try it.

"It won't be tomorrow. Hopefully it will be quite soon."

It means Ferguson could have up to 10 senior players missing tomorrow, although skipper Nemanja Vidic is back from suspension and the United boss has vowed to play his strongest team.

"A quarter-final tie against Arsenal is always an exciting game," he said.

"It is an opportunity to get to the semi-final, so we will be doing our best and we will play our best available team.

To sam i ja sad video :eek: pa oni nece moci da se sastave? ko ce da organizuje igru? Gibson? Rodney? Oshej :hahaha: pa to bi bilo ko nama Bonera da bude plej :rotf: dobro,ajde znam da ce on igrati defanzivnog ali Ferguson je bas potcenio Arsenal ... :confused: ili je vec sredio nesto sa sudijama :per:
kontam da se najvise uzda u dobru formu cicarita,da ce on nesto da uvalja.....ali arsenal izlazi u jakom sastavu,nece to biti bas tako lako.... u svakom slucaju nadam se da ce biti dobra utakmica.

Poslednja izmena:
Kakav problem u glavi imaju ovi iz Arsenala kad igraju protiv Mancestera.......izgleda mi da za njih nema nista gore nego kad igraju protiv njih ili Celzija, ko da bi radije predali nego da igraju.....Ferguson podmladak da izvede opet bi ih dobili

Сити нас чека у полуфиналу на Вемблију!!!!

Хтео сам их у финалу, али може и овако...Иначе, после икс година финале се игра пре краја лигашке сезоне, 14. маја.

United team: Van der Sar, O'Shea, Brown, Smalling, Evra, Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Rooney, Hernandez.
Subs: Kuszczak, Fabio, Rafael, Gibson, Valencia, Obertan, Berbatov.

Veliki problemi, dakle...Vidića nema ni na klupi.
Nani je u timu, pitanje je koliko je tačno spreman za ovu utakmicu, ali je očigledno morao igrati.
Kerik i Skols na sredini, nadam se da će ovu tekmu dobro odigrati, red bi više bio :lol:

FA oldučila - pet mečeva kazne za Fergija!

Fudbalska Asocijacija Engleske danas je objavila da će trener Mančester Junajteda morati da propusti pet mečeva svoje ekipe zbog vređanja sudije Martina Etkinsona.
Aleks Ferguson je dobio oštru kaznu zbog vređanja sudije Martina Etkinsona na utakmici protiv Čelzija koju su "Crveni Đavoli" izgubili 2-1.

Trener Mančestera je kažnjen sa pet mečeva suspenzije i sa dodatnih 30.000 funti!

Disciplinska komisija Fudbalske Asocijacije Premijer Lige donela je odluku da Fergusona kazni sa tri meča ali je kazna naknadno povećana na pet utakmica zabrane zbog sličnog prekršaja koji je trener Mančestera načinio pročlog oktobra.

Kazna stupa na snagu 22. marta. i Ser Aleks ima 48 sati da uloži eventualnu žalbu na odluku disciplinske komisije.

Ako kazna počinje 22. marta, Fergi će propustiti West Ham, Fulham, Man City, Everton i Arsenal...:roll:

U pravu si Splatt, i ja mislim da je ovo samo farsa, zna se da je Fergi glavni u FA :lol:

Kad ima najvecu glavu
kreza.gif

Back