GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Ja sam odavno rekao da se vi samo borite da udjete u prva 4...tako da ovo jeste samo farsa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E *** sad vam nece produzavati utakmice po 5 minuta kad krene Fergi da dize ruku i kucka na sat![]()
Evo prilike da Evans pokaže šta zna...u katastrofalnoj je formi bio, onda se povrijedio, ali sada je u prvih 11...nadam se da će iskoristiti priliku.United XI: Van der Sar; W Brown, Smalling, J Evans, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Nani; Rooney, Hernandez.
Subs: Kuszczak, Owen, Berbatov, Park, Fabio, Gibson, Gill.
reče komentator, i to je i najbolji mogući komentar utakmice.Never ever write Manchester United off
Daglas Kosta u Junajtedu?
Po svemu sudeći, Aleks Ferguson je krenuo u obnavljanje tima pre nego što se očekivalo. Daglas Kosta je večeras bio u Junajtedovoj loži, što najverovatnije znači da su pregovori u završnoj fazi.
Junajted je na jedvite jade došao do pobede nad Boltonom, i to sa igračem manje i bez nekoliko standardnih prvotimaca. Berbatov je doneo 5 bodova prednosti Đavolima pred finiš sezone, ali je navijače Junajteda obradovala i informacija da je meč iz klupske lože u društvu zvaničnika kluba posmatrao i Daglas Kosta, mladi vezista Šahtjora o kome se već duže špekuliše kao o potencijalnoj meti Junajteda i Čelsija i koji je na Fergusonovom radaru već 4 godine.
Daglas Kosta je karijeru počeo u Gremiu, da bi sa 19 godina prešao u ukrajinski Šahtjor za koji je u 28 mečeva postigao 8 golova. Transfer Brazilca u Šahtjor je Ukrajince koštao 6 miliona evra, a očekuje se da ga neće pustiti u Englesku bez 30 miliona. Sa druge strane, Daglas Kosta nije nepoznati klinac koji bi mogao da provede dan u Junajtedu i da se javno pojavi na utakmici, a da pregovori između dve strane nisu daleko odmakli, pa je veoma verovatno da je Ferguson već doneo odluku o prvom pojačanju za narednu sezonu.
Pored Koste, Junajted je zainteresovan i za Ešli Janga, krilo Aston Vile i jednog od najboljih asistenata lige u poslednjih nekoliko sezona, Čileanca Sančeza, kao i za mladog Rodvela iz Evertona sa kojim je po glasinama već sve završeno.
United team: Kuszczak; Fabio, Smalling, Vidic, Evra; Valencia, Gibson, Carrick, Giggs, Park; Rooney.
Subs: Amos, Owen, Anderson, Berbatov, Chicharito, Nani, Gill.
Pa evo pogledaj samo koliko se Grizzly smorio, od muke mu opet sudije krive, a ja danas pisao o tome kako će Ferguson ponovo biti suspendovan, koliko su nas samo sudije osakatile u prvih 45Овакве победе психолошки убијају не само противника са утакмице, већ и конкуренте за титулу, од којих ниједан није данас успео да добије на папиру слабије противнике.
Pa evo pogledaj samo koliko se Grizzly smorio, od muke mu opet sudije krive, a ja danas pisao o tome kako će Ferguson ponovo biti suspendovan, koliko su nas samo sudije osakatile u prvih 45![]()