Manchester United

A najvishe mi je ishao na q... komentator, koji baksuz od choveka! Kako je rekao da je sudjenje bez greshke, odmah je David Luiz napravio faul za crveni, a sudija okrenuo glavu, zatim je spomenuo i da je Nemanja jedini igrach Manchestera koji je odigrao svaku utakmicu ove sezone, i eto ti ga na, dobi chovek crveni i sushi se protiv ''Crvenih'' na Enfildu.

A najvishe mi je ishao na q... komentator, koji baksuz od choveka! Kako je rekao da je sudjenje bez greshke, odmah je David Luiz napravio faul za crveni, a sudija okrenuo glavu, zatim je spomenuo i da je Nemanja jedini igrach Manchestera koji je odigrao svaku utakmicu ove sezone, i eto ti ga na, dobi chovek crveni i sushi se protiv ''Crvenih'' na Enfildu.

svaka cast na zapazanje komso :ok: to sto ti komentator moze napravi nemoze nijedan sudija...

A ti kvazikrucijalni statistichki podaci o tome u kom periodu daju najvishe golova, u kom ih primaju, odakle ih najcheshce daju, odakle primaju, toliko doprinosi da fudbal postane dosadan. Ocu utakmice bez komentatora, sve ih nataknem na q... ocu da slusham navijache

Ако бих тражио позитивне стране рекао бих да ако ништа друго одређени ће форумаши у наредних 10 година ћутати о судијама. Али чак је и то илузија с обзиром на то колико образа имају...

Мартин Аткинсон најбољи појединац Челзија, класично суђење по задатку...

Ja vam vec dugo pricam da ste prosjecan klub ali sudije vas guraju u top 4... Vecu mi draz ima mec protiv Fulama...nego protiv vas... Ali golcine Luiza i Lamparda su ipak bile neprocjenjive...koliko zbog golova, toliko i zbog slavlja!:D

SQUID ima dobar potpis - ``Najveca mudrost je u saznanju da nemas pojma.`` Problem je sto ovi iz Mancestera nijesu mudri...:mrgreen:

P.S. Stvarno mi je zao sto se Vidic nije upisao petom...:D

P.P.S. Najjaci stos se desio danas... Sjedimo drug i ja u kladionici...i kaze on da ce biti iz 2 u 1... Ja mu kazem da ne bih volio to da gledam pa iako ce Celzi da pobijedi u toj varijanti... On ustaje i stavlja euro na to... Onda je pogledao naslovnu stranu kvota iz Meridiana...i na njoj je bio Vidic... Kaze on onda da ce Vidic da dobije crveni... A meni je sada samo zao sto i na to nije stavio barem euro:D Cisto da ne bude da ja nijesam nista pogodio... Ja sam rekao da ce Ivanovic da bude asistent( preslab sam u poredjenju sa drugom:hahaha1: )...:D

P.P.S. O kako ste losi...kako ste saaaaaaaaaaaamo loooooooooosi, loooooooooooosiiii, looooooooooooooooooosiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D

Vidic je bio odlican do kraja kad je dobio crveni,stavio je Toresa u dzep.Ali stvarno je napravio glupost sa tim drugim zutim,jer ga je dobio u 92 minutu,pa sad nece igrati protiv Liverpula.
Dobar mec,pun trcanja i borbe.

Uglavnom ja i dalje mislim da Arsenal nema sanse za titulu,pre ce Celzi stici Mancester nego Arsenal:mrgreen:

'De si GRIZZLY, čovječe? :D
Jesi li komentarisao suđenje, nisam još pogledao? :mrgreen:
Pa jebbiga, kad ide na štetu Mančestera, suđenje je onda bez greške, dok je za suđenje u drugom smeru odgovoran Ferguson ...

Suđenje u celoj PL je očajno, ali naravno, od Grizlija i Spursa ćemo čuti kako samo Mančesteru pomažu, i kako zbog toga Ferguson uzima titule ...

Od svih liga, PL sam gledao najviše ove godine i ubedljivo najgore suđenje je kod njih, čak su se i Žabari dosta popravili u odosu na pre ...

Elem, Bane odličan ali mnogo nervozan, Luiz sjajan i njih dvojca izvukoše pobedu (uz sudiju naravno, jer i penal je delovao prestrogo, pošto takve faulove nije sudio Mančesteru), ostali prosek ... Kod Mančestera jedino Vidić odigrao vrhunski do pred sam kraj kad je izgubio živce ... I Van Der Sar je imao par majstorskih intervencija ...

Povredio im se Van Persi, a uz Fabregasa on im je glavni igrač, a u poslednjih par godina oni su u trci za titulu dok se neko od njih dvojce ne povredi ... Tako da ne znam da li postoji velika šansa da se taj scenario promeni ...

Meni su oni ulivali povjerenje sve do ovog finala u Liga kupu...čak ni kada su ispustili vođstvo od 4:0 nisu mi djelovali kao ekipa koja neće do kraja biti u borbi za titulu, koliko posle izgubljenog finala.
Jeste da Liga kup nema neku naročitu težinu, ali je to ipak trofej koji igračima dosta znači, posebno ako će se sa njim prekinuti višegodišnji post.

Uostalom, ManUtd je u sezoni 2005/2006 osvajanjem Liga kupa nagovijestio fantastične rezultete koji su uslijedili u narednih nekoliko godina.

Back