peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.861
Kosmička karma? 
Smiješno.

Smiješno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kosmička karma?
Smiješno.

A najvishe mi je ishao na q... komentator, koji baksuz od choveka! Kako je rekao da je sudjenje bez greshke, odmah je David Luiz napravio faul za crveni, a sudija okrenuo glavu, zatim je spomenuo i da je Nemanja jedini igrach Manchestera koji je odigrao svaku utakmicu ove sezone, i eto ti ga na, dobi chovek crveni i sushi se protiv ''Crvenih'' na Enfildu.
to sto ti komentator moze napravi nemoze nijedan sudija...Takodje je rekao da je Runi zadnjih 50 golova dao unutar sesnesterca i 10 minuta kasnije daje gol van njega. Aca idiot.
A ti kvazikrucijalni statistichki podaci o tome u kom periodu daju najvishe golova, u kom ih primaju, odakle ih najcheshce daju, odakle primaju, toliko doprinosi da fudbal postane dosadan. Ocu utakmice bez komentatora, sve ih nataknem na q... ocu da slusham navijache

slazem se
pogotovo mi na kuurac ide onaj Pedja Strajnic...bio bi ga svaki dan..

''Prokletstvo Tores'' se nastavlja.![]()

Шта, оно да није освојио ниједан трофеј? Наставља се, наставља...![]()

Mislio sam za Vidića.![]()

Pa pogriješio si, pošto je Vidić Toresa stavio u džep na par poslednjih tekmi.
Bez ako dovodiš u vezu crveni karton i igranje Toresa, iako Tores sa tim nema veze?![]()

)...Nenamjeran udarac...trebao je žuti da dobije, ili ako je strožiji sudija crveni.
O ovoj naknadnoj kazni bi bilo smiješno i govoriti.
http://soccer-portal.org/video/5838-rooney-elbow-mccarthy-wigan.html
Ko to ima obraza da kaze da ovdje nema namjere i da ovo nije za crveni?! Strasno...
Ko to ima obraza da kaze da ovdje nema namjere i da ovo nije za crveni?! Strasno...

Ти некоме о образу да причаш? Иди сервисирај Тореса! Или Торес тебе...Не знам, међу вама рент-бојсима је то наизменично...

Pa jebbiga, kad ide na štetu Mančestera, suđenje je onda bez greške, dok je za suđenje u drugom smeru odgovoran Ferguson ...'De si GRIZZLY, čovječe?
Jesi li komentarisao suđenje, nisam još pogledao?![]()
Povredio im se Van Persi, a uz Fabregasa on im je glavni igrač, a u poslednjih par godina oni su u trci za titulu dok se neko od njih dvojce ne povredi ... Tako da ne znam da li postoji velika šansa da se taj scenario promeni ...Uglavnom ja i dalje mislim da Arsenal nema sanse za titulu,pre ce Celzi stici Mancester nego Arsenal![]()
Povredio im se Van Persi, a uz Fabregasa on im je glavni igrač, a u poslednjih par godina oni su u trci za titulu dok se neko od njih dvojce ne povredi ... Tako da ne znam da li postoji velika šansa da se taj scenario promeni ...