Manchester United

Хух, на тренутак сам помислио да игра неки други тим а не Јунајтед. Никад али никад нисам видео да се оволико бране од неких полукрш екипа. А гледам их од 92-е могу да кажем редовно. Задњих пар сезона слабије. Да ли је то због великог броја утакмица у сезони или шта, не знам. Имају фонд играча као мало ко. Ово је било кроз иглене уши.
Јесте Сплат91, оно је био Невилов пенал али и њима је могао дати неки црвени опуштено.

Уз минималну труд остварен циљ против Стоука, мада могло је и без да се прими гол и помало стрепи...

Следи ФА куп и меч са "скаузерима"...Иако је само трећа рунда то је за њих као финале и не треба сумњати да ће подићи форму! z:((

Гледао сам синоћ Арсенал и Shitty...Вала, ако од једног од та два изгубимо титулу треба да се самоубијемо. Shitty је потрошио пола милијарде евра да би играо бункерчину, а Арсенал благу представу није имао како да их пробије. "Рент-бојси" од вечерас треба да размишљају о томе како да избегну Лигу Европе следеће сезоне, о титули не треба више да сањају...

Гледао сам синоћ Арсенал и Shitty...Вала, ако од једног од та два изгубимо титулу треба да се самоубијемо. Shitty је потрошио пола милијарде евра да би играо бункерчину, а Арсенал благу представу није имао како да их пробије. "Рент-бојси" од вечерас треба да размишљају о томе како да избегну Лигу Европе следеће сезоне, о титули не треба више да сањају...

Meni nesto pade na pamet da ste i vi igrali bunkercinu protiv tog Arsenala...
Ali vas je boginja Fortuna pogledala...pa je Park, ne zna ni on sam kako, dao gol...

Ako je ko mali klub u Engleskoj...to je Mancester Junajted...jer im sudije odradjuju uspjehe vec godinama...
Ostalih malih klubova nema...prema tome, vi ste najmanji klub u Engleskoj...

Ali vas je boginja Fortuna pogledala...pa je Park, ne zna ni on sam kako, dao gol...

Ako je ko mali klub u Engleskoj...to je Mancester Junajted...jer im sudije odradjuju uspjehe vec godinama...

polar-bear-face-palm_thumbnail1.jpg

Разумем кад је неко субјективан, али ово је већ претерано :zroll:. Могао сам ја то исто да причам за Интер ових година, чак сам имао и више разлога али једноставно та прича не пије воду. Манчестер и Ливерпул су неколико светлосних година испред Челзија по величини (историји, трофејима, легендама...), реалност је таква била за некога сурова или неz:mrgreen:

Разумем кад је неко субјективан, али ово је већ претерано :zroll:. Могао сам ја то исто да причам за Интер ових година, чак сам имао и више разлога али једноставно та прича не пије воду. Манчестер и Ливерпул су неколико светлосних година испред Челзија по величини (историји, трофејима, легендама...), реалност је таква била за некога сурова или неz:mrgreen:

Kao i Zvezda. :D

Mancester ne mogu da smislim, ali oni su definitivno hiljadama svetlosnih godina daleko od "malog kluba".

Mancester ne mogu da smislim, ali oni su definitivno hiljadama svetlosnih godina daleko od "malog kluba".
I ja ih isto ne podnosim, došlo je do toga da navijam za Siti u PL od svih kandidata, ali ovo što Grizli piše više nije ni smešno, ni tužno ni žalosno ... Ok je da neko malo podjebava na svakih 20 postova, ali njemu je sad svaki post takav i sve što od njega možeš pročitati se svodi na isto i bukvalno zagadi svaku temu nebulozama ...

Vjeruj mi da nije;)
Za Liverpul cu ja reci da je veliki klub...tu nema problema... Iako ih ne volim uopste...
A sa Mancesterom nije taj problem(ljubavi i mrznje)...problem je kako oni dobijaju utakmice... Iako imaju neke vrhunske igrace...iako su cesto od kad ih ja gledam imali leprsavu igru zahvaljujuci prije svega sjajnim krilima... Ogavni su... I stvarno jesu mali klub...jer svoje uspjehe duguju sudijama...

Раније је постојао један лондонски клуб који није освајао титуле али су били са шлифом илити срцем. Играо Ђ.Ф. Зола за њега. Сада је то већи лондонски клуб са доста пара али без шарма. А и титула.

Раније је постојао један лондонски клуб који није освајао титуле али су били са шлифом илити срцем. Играо Ђ.Ф. Зола за њега. Сада је то већи лондонски клуб са доста пара али без шарма. А и титула.

Veliki sarmeri, sta ste vi osvojili prosle sezone a sta mi? Kad pricas, pricaj sa nekim pokricem...

Veliki sarmeri, sta ste vi osvojili prosle sezone a sta mi? Kad pricas, pricaj sa nekim pokricem...

United

Премијер лига: 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09

ФА куп: 1909, 1948, 1963, 1977, 1983, 1985, 1990, 1994, 1996, 1999, 2004.
Лига куп:1991–92, 2005–06, 2008–09, 2009–10
Лига шампиона:1967–68, 1998–99, 2007–08
Куп победника купова:1990–91
Интерконтинентални куп:1999
Светско клупско првенство:2008

Chelsea

Premijer liga-1955,2004/2005,2005/2006,2009/2010
FA Kup-1970,1997,2000,2007,2009
Liga Kup- 1965., 1998., 2005, 2007.
FA Charity Shield/Community Shield-1956, 2000, 2005, 2009.
Full Members Cup-1986, 1990
Kup Pobednika Kupova-1971, 1998.
Evropski Super kup-1998.
FA Youth Cup- 1960., 1961.

Ево покрића.
18-7
11-5

Ако погледаш боље, видећеш да сам одговорио и на твоје питање а успут нам освежио сећање.
Освојили смо Лига куп. Стварно мало за највећи клуб. ;)

Back