Potpuno nezasluzena pobeda, ali je WBA sam kriv sto je promasio penal. Inace, ne mogu da se otmem utisku da sudije uvek blaze sude Junajtedu, kao kod onog starta Nevila, kada je bio nedosudjen cist penal za WBA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Гледао сам синоћ Арсенал и Shitty...Вала, ако од једног од та два изгубимо титулу треба да се самоубијемо. Shitty је потрошио пола милијарде евра да би играо бункерчину, а Арсенал благу представу није имао како да их пробије. "Рент-бојси" од вечерас треба да размишљају о томе како да избегну Лигу Европе следеће сезоне, о титули не треба више да сањају...

Meni nesto pade na pamet da ste i vi igrali bunkercinu protiv tog Arsenala...
Ali vas je boginja Fortuna pogledala...pa je Park, ne zna ni on sam kako, dao gol...
Ako je ko mali klub u Engleskoj...to je Mancester Junajted...jer im sudije odradjuju uspjehe vec godinama...
Ostalih malih klubova nema...prema tome, vi ste najmanji klub u Engleskoj...
Ako je ko mali klub u Engleskoj...to je Mancester Junajted...jer im sudije odradjuju uspjehe vec godinama...
. Могао сам ја то исто да причам за Интер ових година, чак сам имао и више разлога али једноставно та прича не пије воду. Манчестер и Ливерпул су неколико светлосних година испред Челзија по величини (историји, трофејима, легендама...), реалност је таква била за некога сурова или не
Разумем кад је неко субјективан, али ово је већ претерано. Могао сам ја то исто да причам за Интер ових година, чак сам имао и више разлога али једноставно та прича не пије воду. Манчестер и Ливерпул су неколико светлосних година испред Челзија по величини (историји, трофејима, легендама...), реалност је таква била за некога сурова или не
![]()
I ja ih isto ne podnosim, došlo je do toga da navijam za Siti u PL od svih kandidata, ali ovo što Grizli piše više nije ni smešno, ni tužno ni žalosno ... Ok je da neko malo podjebava na svakih 20 postova, ali njemu je sad svaki post takav i sve što od njega možeš pročitati se svodi na isto i bukvalno zagadi svaku temu nebulozama ...Mancester ne mogu da smislim, ali oni su definitivno hiljadama svetlosnih godina daleko od "malog kluba".
Разумем кад је неко субјективан, али ово је већ претерано. Могао сам ја то исто да причам за Интер ових година, чак сам имао и више разлога али једноставно та прича не пије воду. Манчестер и Ливерпул су неколико светлосних година испред Челзија по величини (историји, трофејима, легендама...), реалност је таква била за некога сурова или не
![]()
Kao i Zvezda.
Mancester ne mogu da smislim, ali oni su definitivno hiljadama svetlosnih godina daleko od "malog kluba".

Meni nesto pade na pamet da ste i vi igrali bunkercinu protiv tog Arsenala...
Ali vas je boginja Fortuna pogledala...pa je Park, ne zna ni on sam kako, dao gol...
Раније је постојао један лондонски клуб који није освајао титуле али су били са шлифом илити срцем. Играо Ђ.Ф. Зола за њега. Сада је то већи лондонски клуб са доста пара али без шарма. А и титула.
Раније је постојао један лондонски клуб који није освајао титуле али су били са шлифом илити срцем.
Veliki sarmeri, sta ste vi osvojili prosle sezone a sta mi? Kad pricas, pricaj sa nekim pokricem...