GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
To je jedna utakmica, nije jedna u nizu dobrih koje su potrebne da bi forma dobila prelaynu ocenu ...
Da, da mogli ste naravno, samo eto, urota protiv Čelsija nam je uskratila to zadovoljstvo ...
Čelsi može da rastrgne sitnu boraniju poput par premierligaških klubova, i Čelsiju ne može da se desi da rastave jedan Real na najprostije moguće faktore ... A koliko ja znam Barsa je sa rezervnim timom lagano dobila Rubin i šta sad?
Naravno da nije, Deportivo je veliki klub... Protiv Sitija su bili manje više kompletni pa ih je razvalio ...
Naravno, Brus je takođe deo zavere pa je bio prinuđen da vam uvalja 3 komada u Londonu ...
To nije jedna utakmica...vec dvije... Pricao sam o utakmici sa Birmingemom...ali ti ni ne pratis Premijer ligu...vec samo kontriras... Problem je u tome sto se ne radi ni o dvije, vec o vise utakmica...u kojima nam je falila samo sreca...ali sve ce se to izravnati...polako...
Da, da...urota... Ovako moram i dalje da gledam na prvom mjestu nekoga ko to mjesto ne zasluzuje...
Nijesmo imali prilike da sameljemo Real...ali zato jesmo samljeli Farsu(nazalost, celavko nam je dosao glave)
To uopste nije bila lagana utakmica(sa Rubinom)... Ocigledno je nijesi gledao...jer bi znao kako je Farsa postigla prvi gol...
Volim ove tvoje fazone... Da...Deportivo je veliki klub...isto kao i Farsa...
To je Karlo castio svog zemljaka da se lakse prilagodi na novu ligu, a i Teri je morao nekako da izravna racune sa svojim starim prijateljem(utakmica je svakako bila praznik za oci)...
To je jedan od rijetkih klipova koji moze da uvrijedi taj aksiom...
Upravo o tome ti pricam... Konacno pocinjes da odmotavas klupko... Vidjecemo kako ce Sanderlend da se ponasa na Old Trafordu... Da li ce izvesti dva napadaca?!

... I da, Iniesta nije ćelav, malo je proćelav ali ćelav nije ...