Manchester United

To je jedna utakmica, nije jedna u nizu dobrih koje su potrebne da bi forma dobila prelaynu ocenu ...

Da, da mogli ste naravno, samo eto, urota protiv Čelsija nam je uskratila to zadovoljstvo ...

Čelsi može da rastrgne sitnu boraniju poput par premierligaških klubova, i Čelsiju ne može da se desi da rastave jedan Real na najprostije moguće faktore ... A koliko ja znam Barsa je sa rezervnim timom lagano dobila Rubin i šta sad?

Naravno da nije, Deportivo je veliki klub :D ... Protiv Sitija su bili manje više kompletni pa ih je razvalio ...

Naravno, Brus je takođe deo zavere pa je bio prinuđen da vam uvalja 3 komada u Londonu ...

To nije jedna utakmica...vec dvije... Pricao sam o utakmici sa Birmingemom...ali ti ni ne pratis Premijer ligu...vec samo kontriras... Problem je u tome sto se ne radi ni o dvije, vec o vise utakmica...u kojima nam je falila samo sreca...ali sve ce se to izravnati...polako...

Da, da...urota... Ovako moram i dalje da gledam na prvom mjestu nekoga ko to mjesto ne zasluzuje...

Nijesmo imali prilike da sameljemo Real...ali zato jesmo samljeli Farsu(nazalost, celavko nam je dosao glave):D
To uopste nije bila lagana utakmica(sa Rubinom)... Ocigledno je nijesi gledao...jer bi znao kako je Farsa postigla prvi gol...

Volim ove tvoje fazone... Da...Deportivo je veliki klub...isto kao i Farsa...z:mrgreen:
To je Karlo castio svog zemljaka da se lakse prilagodi na novu ligu, a i Teri je morao nekako da izravna racune sa svojim starim prijateljem(utakmica je svakako bila praznik za oci)...:D

To je jedan od rijetkih klipova koji moze da uvrijedi taj aksiom...;) Dobro si nasao gresku najboljem lijevom beku na svijetu... Njegove klipove svakodnevno gleda Evra i trudi se da nesto nauci(a ti si krenuo Evrinim stopama)...:D

Upravo o tome ti pricam... Konacno pocinjes da odmotavas klupko... Vidjecemo kako ce Sanderlend da se ponasa na Old Trafordu... Da li ce izvesti dva napadaca?!

To nije jedna utakmica...vec dvije... Pricao sam o utakmici sa Birmingemom...ali ti ni ne pratis Premijer ligu...vec samo kontriras... Problem je u tome sto se ne radi ni o dvije, vec o vise utakmica...u kojima nam je falila samo sreca...ali sve ce se to izravnati...polako...
Kao što ti ne pratiš Barsu već samo kontriraš, jer ako zaista misliš kao i ovaj ludak onda ti nešbridžis prepušta svoju titulu na ovom forumu :D...

Nijesmo imali prilike da sameljemo Real...ali zato jesmo samljeli Farsu(nazalost, celavko nam je dosao glave):D
To uopste nije bila lagana utakmica(sa Rubinom)... Ocigledno je nijesi gledao...jer bi znao kako je Farsa postigla prvi gol...
Da, samleli je tako što se 20 minuta pred kraj, sa igračem više, grčevito branili i sabili u sopstveni 16-erac :rotf: ... I da, Iniesta nije ćelav, malo je proćelav ali ćelav nije ...

Barsa nije postigla prvi gol koliko se sećam, nego je to bio autogol ... I to još rukom ...

Volim ove tvoje fazone... Da...Deportivo je veliki klub...
Kao i mi ove tvoje o veličini Čelsija :D ... Deportivo npr. nije morao da potroši budžet NASE da bi bio prvak svoje zemlje, i to u konkurenciji Reala i Barse ... Neko drugi je morao to u svojoj ligi ...

To je jedan od rijetkih klipova koji moze da uvrijedi taj aksiom...;)
... jedan od retkih klipova te utakmice ... Inače ih ima koliko ti duša ište ...

Kao što ti ne pratiš Barsu već samo kontriraš, jer ako zaista misliš kao i ovaj ludak onda ti nešbridžis prepušta svoju titulu na ovom forumu :D...

Da, samleli je tako što se 20 minuta pred kraj, sa igračem više, grčevito branili i sabili u sopstveni 16-erac :rotf: ... I da, Iniesta nije ćelav, malo je proćelav ali ćelav nije ...

Barsa nije postigla prvi gol koliko se sećam, nego je to bio autogol ... I to još rukom ...

Kao i mi ove tvoje o veličini Čelsija :D ... Deportivo npr. nije morao da potroši budžet NASE da bi bio prvak svoje zemlje, i to u konkurenciji Reala i Barse ... Neko drugi je morao to u svojoj ligi ...

... jedan od retkih klipova te utakmice ... Inače ih ima koliko ti duša ište ...

Ne bi se reklo da ne pratim...vec te jos i navodim na to sta se desavalo na utakmicama...
Mislim isto sto i Endi Grej...:deda:

Samo se ti sjecas te utakmice na taj nacin... Iz toga se moze zakljuciti da si veliki navijac Farse... :zcool:

Ne sjecas se ti toga uopste, jer to nijesi ni gledao...vec si se edukovao u medjuvremenu od kada sam ti napisao post... Ti si rekao za tu utakmicu da je Farsa lagano dobila... To se zove nebuloza...
Sve ono sto ja pricam ima barem neko utemeljenje...ova tvoja prica nije imalo nikakvo...:zroll:

Ne znam koji vi...?! Vjerovatno ti i mozda oni koji pate zbog toga sto im njihov tim ne moze zbog Celzija u prvi plan... Nijesam znao da u konkurenciju spada i tim pajaca i cirkusanata...zvani Farsa...z:ddm:

Ako za nasu odbranu ima klipova o greskama koliko ti dusa iste...zamisli koliko ih ima za Mancesterovu...:zroll: O Farsinoj ih ni nema puno...oni ni nemaju odbranu...:hahaha1:

Mene samo interesuje odakle onom ludaku motiva da već 25 godina bude na vrhu i ostavlja mrvice konkurentima, čisto da bi PL bila zanimljiva i da gledanost ne bi bila ravna kulturno-obrazovnom programu u Srbiji ...

Da, to je zaista fascinantno.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/79924-Raspade-se-i-Manchester-United!!!?p=9636839&viewfull=1#post9636839
Baš se sjećam kako sam se smijao kada sam pročitao post na koji sam u ovom gore linku odgovorio...ali baš taj pogled sa vremenske distance može još bolje da potvrdi kolika je tačno Ferguson veličina.

Da, to je zaista fascinantno.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/79924-Raspade-se-i-Manchester-United!!!?p=9636839&viewfull=1#post9636839
Baš se sjećam kako sam se smijao kada sam pročitao post na koji sam u ovom gore linku odgovorio...ali baš taj pogled sa vremenske distance može još bolje da potvrdi kolika je tačno Ferguson veličina.
Manu ne može nikako da propadne, ni sa Fergusonom a ni bez njega ... Mogu da imaju krizu par sezona, ali da propadnu nema šanse ...

Elem, stvarno i ja počinjem da verujem u ove urote protiv Čelsija, jer gle čuda Manu je danas pobedio Sanderlend kući, i stvarno ne znam kako se to dogodilo ... Veliko iznenađenje, dobro je što me sneg omeo u tome da skoknem do kladže ... Šteta što prvenstvo nije regularno inače bi Sanderlend odrao i Mančestera u gostima ...

Ево, Гризли, испуњавамо ти жељу па плачемо...Тешко нам је око срца када видимо да се неки људи смрзавају на -6 са тенденцијом даљег пада температуре. z:cry:

Но, шта те брига, лига је и тако намештена. Ево синоћ Марк Клатенбург по налогу оног злог Фергусона није свирао 76 пенала за сироти несрећни Челзи. z:cry: Неправда, па то ти је!

Ево, Гризли, испуњавамо ти жељу па плачемо...Тешко нам је око срца када видимо да се неки људи смрзавају на -6 са тенденцијом даљег пада температуре. z:cry:

Но, шта те брига, лига је и тако намештена. Ево синоћ Марк Клатенбург по налогу оног злог Фергусона није свирао 76 пенала за сироти несрећни Челзи. z:cry: Неправда, па то ти је!

Sinoc je manje-vise sve bilo korektno...osim nase igre...;)

'бем ти живот, како не докрајчисмо Брум на време?????z:((z:(( Вечерас смо морали да добијемо како год знамо, била је то једна од оних утакмица! Имао сам осећај да ће се нешто слично догодити, некако смо деловали превише лежерно и самоуверено позади.

Него, јел' сте ви свесни да смо први на табели иако смо ове сезоне до сада само једном победили у гостима!?:eek::eek::eek:

Луда сезона, стварно!

Back