Manchester United

Ivanovica sam imao do pre 2 nedelje u fantazi timu ali je Celzi tada belezio lose rezultate, i ja kao, ajde da pojacam svoj napad. Zao mi je sto ga nisam ponovo doveo ali nemam bodova posto sam sve spiskao ne srednji red i napad xD Videcu da napravim neku kombinaciju, pa makar izgubio cetri boda :D

Реалан резултат. Мало смо морали да се повучемо на крају због оног идиота Рафаела али Spuds-и нису ни пришли голу чак ни тада(изузев једног шута Ван Дер Варта). Овде је крај њиховим шампионским амбицијама, до краја сезоне се кољу са Челзијем за 4. место. Титула се решава између нас, Арсенала и Ситија.

Bogami ja uopste ne bi izbacivao Citi iz konkurencije za titulu,igraju odlicno,jos sad kad im je dosao Dzeko bice to paklena ekipa.Ni Celzi ja ne bi jos uvek skroz izbacio iz trke,ima jos puno meceva...

Ех, паклена екипа...у одбрани што вреде су Лескот и Забалета, средина им је најјача Милнер, Бери, Филипс, Ј. Туре. У нападу ништа посебно обзиром на масу пара коју су потрошили, Адебајор, Белами ништа посебно а Тевез је сенка како је играо у комшилуку. Видећемо да ли ће се Џеко уклопити. Није фора накуповати гомилу играча, треба то и уклопити у тим.
Челси је иста прича.
А Арсенал има одличног, врхунског тренера који зна да од просечног играча извуче максимум. Види га онај мали турчин Насри шта ради.

Ево овако, врлине и мане конкурената...

Арсенал - врлине: разрађен систем игре без обзира ко наступа, често супериоран у односу на било ког ривала, брзина са којом се размењују пасови и стиже до противничког гола, врхунски играчи у средини и нападу...

Арсенал - мане: голман, неефикасност и психолошка лабилност. Често не умеју да дотуку противника. Створе 100 шанси, дају само један гол, а онда противник изједначи, макар и случајно, и Арсенал се распадне.

Манчестер Сити - врлине: по два играча скоро подједнаких квалитета на свакој позицији у тиму, Тевез, Силва и Балотели способни да реше или преокрену ток утакмице...

Манчестер Сити - мане: Средина терена без правог креативца(можда Јаја Туре ту мало одскаче), претерано ослањање на индивидуални квалитет, сумњиви односи у екипи, недостатак храбрости у дуелима са директним конкурентима и ...у питању је Манчестер Сити, они увек нађу начин да зајебу ствар, то им је у генима. Како је једном изјавио њихова легенда Франсис Ли: "Да постоји трофеј за учињене грешке освајали бисмо га сваке сезоне." (изгуглајте фразу "typical City").

Ех, паклена екипа...у одбрани што вреде су Лескот и Забалета, средина им је најјача Милнер, Бери, Филипс, Ј. Туре. У нападу ништа посебно обзиром на масу пара коју су потрошили, Адебајор, Белами ништа посебно а Тевез је сенка како је играо у комшилуку. Видећемо да ли ће се Џеко уклопити. Није фора накуповати гомилу играча, треба то и уклопити у тим.
Челси је иста прича.
А Арсенал има одличног, врхунског тренера који зна да од просечног играча извуче максимум. Види га онај мали турчин Насри шта ради.

Заправо, Ситијева одбрана је уз нашу најбоља у лиги. А Тевез им је донео бар 10 бодова ове сезоне.

Заправо, Ситијева одбрана је уз нашу најбоља у лиги. А Тевез им је донео бар 10 бодова ове сезоне.

Видим да је гол разлика само +6 у корист Јунајтеда. Али, упореди Тевеза код нас и њих. Нисам нешто претерано пратио сити али видим да то није то. Што си написао горе сигурно ће да киксну а то је разлика између просечних и добрих. Сети се само кад смо ономад и теоретски завршили првенство већ у Марту.

Челси је иста прича.

Odbrana i nije tako loša...Leskot, Zabaleta, Ričards, Kolo Ture...Boateng...i još Kolarov...

Sredina im je dobra...

A s napadom imaju problema...iako imaju odlične napadače...Baloteli, Adebajor, Tevez, Džeko...Baloteli često povređen, Tevez nije dobar sa Manćinijem...ostaje Džeko...

Siti ima odličan tim...i veliki su konkurenti za titulu...

Belami je otišao...

Back