Manchester United

Kao što je poznato da Messija Arsenalu uvalja 4 komada bez problema i rutinski odradi šampiona te zemlje ... MOžda Liverpool ne može u Evropu, ali može da išamara Čelsi kad god mu se ćefne ... Skoro si gledao, nemoj da te podsećam ...

Nisam štrecao, znao sam da će dati taj gol kad-tad, jer Čelsi nema tu auru pobednika, ne znaju da se nose sa time ... Imaju na poklon pehar LŠ-a, sami odlučuju o tome, a oni se usseru (tačnije kapiten) u odlučujućem momentu ... Kosmička pravda za rent-a-boyse ...

Ovo je već poprilično jadno, čak i sa tvoje strane ... Frustracije su toliko jake da je to zapanjujuće ...

Da je Evans njemu uradio ono sto je Drogbi...karijera bi mu bila zavrsena(a Drogba je dobio zuti...zato sto nije ustao odmah)... Jednom dao 4 gola...pa sta sad?! I Berbatov je dao 5 boljoj odbrani, pa nikom nista... Liverpul je mala maca za Celzi...mogu da nas pobijede samo kad ih pustimo... Vas bi stalno samarali, nego nemaju priliku...
Celzi nema auru pobjednika?!:hahaha1: Ajde da si rekao Celzi nema auru zlikovca, lopova...ili tako nesto... Ali...Celzi nema auru pobjednika?!:hahaha1: Mnogo bi nam bila i ta Liga sampiona... Ne bismo znali kud udaramo... Ovako je barem promasio...i castio ove djavolcice da se raduju... A mi cemo svoje Lige sampiona osvajati u nizu kada dodje vrijeme za to... A vrijeme se blizi, blizi...

Ispasce da sam ja jadan... A poenta je da su jadni oni koje komentarisem(mislim na Barsine patuljke...pardon, Farsine patuljke)...

Poslednja izmena:
Da je Evans njemu uradio ono sto je Drogbi...karijera bi mu bila zavrsena(a Drogba je dobio zuti...zato sto nije ustao odmah)... Jednom dao 4 gola...pa sta sad?! I Berbatov je dao 5 boljoj odbrani, pa nikom nista... Liverpul je mala maca za Celzi...mogu da nas pobijede samo kad ih pustimo... Vas bi stalno samarali, nego nemaju priliku...
Drogba je poznat kao najveći simulator fudbala u poslednjih 50 godina, tako da verujem da ga je Evans malo dotakao a ovaj odmah dobio napad epilepsije ...

A Messi je imao jednu priliku da igra sa njima ... Pa nešto mnogo puštate Liverpul, a ja bih pre rekao da oni puštaju vas ... Već dva puta su vas pustili u LŠ-a da dogurate do finala, ali džaba ... Kad je neko luzer ....

Celzi nema auru pobjednika?!:hahaha1: Ajde da si rekao Celzi nema auru zlikovca, lopova...ili tako nesto... Ali...Celzi nema auru pobjednika?!:hahaha1: Mnogo bi nam bila i ta Liga sampiona... Ne bismo znali kud udaramo... Ovako je barem promasio...i castio ove djavolcice da se raduju... A mi cemo svoje Lige sampiona osvajati u nizu kada dodje vrijeme za to... A vrijeme se blizi, blizi...
Pa nema jebbbote ... Imali ste sve u svojim rukama i ćorak ... Titule možete uzeti jedino kad se Ferguson zasiti i kad sudije useru ... Vreme koje se bliži je vreme kad će Romanu prekurčitti što je uzeo mali klub da vodi, što nije uzeo Liverpul npr., a onda će biti problem naći novce da bi se kupovao uspeh ...

Ispasce da sam ja jadan... A poenta je da su jadni oni koje komentarisem(mislim na Barsine patuljke...pardon, Farsine patuljke)...
Pa jeste, jedno ja kad ne voliš nekog igrača, a sasvim drugo ove nebuloze što ti pričaš ... Ni ja ne volim Cronalda, ali je uz Mesija daleko najbolji igrač na svetu i bilo bi jadno da ja osporavam njegove fudbalske na osnovu tih antipatija ...

Walken na osnovu cega ti govoris da je Celzi luzerski klub?Zato sto je nesrecno izgubio finale LS?Ti nesto njemu govoris da nije objektivan,ali ti nisi isto..I kako to titule mogu uzeti kad Fergi ode kad su sad sampioni i osvajaci duple krune u Engleskoj?Malo si konfuzan...

Nije fer da tako govoris jer sta je onda Juve?Koliko je ono bese Juventus izgubio finala LS?Mislim da drzite rekord po tome, 7 finala,dve titule i 5 poraza u finalima...Po tebi to onda znaci da ste i vi luzerski klub i da nematte sampionsku auru...

Celzi je od dolaska Abramovica jedna od najkonstantnijih ekipa i redovno osvajaju trofeje,nisu imali srece koja je potrebna da uzmu LS.ali docice i taj dan

Sto se tice zlatne lopte Snajder je definitivno zasluzuje vise od Inieste i Messija bez obzira sto je prvi dao go u finalu svetskog...
Ne znam o cemu pricamo za Messija kad covek nije dao gol na svetskom a navodno je svetsko najvaznije(to je bilo opravdanje sto Milito nije u izboru)
Ni Milito ni Messi nisu dali gol na svetskom ali Milito je imao bolju sezonu od Messija dao je 30 golova,manje od Messija,ali sve najbitnije golove je dao...Izbacio tu istu Barsu sa Interom i pokupio 4 trofeja u ovoj sezoni,a evo sad ima sansu i za peti..

Snajder je bio najbolji igrac Intera uz Milita dao 5 golova na svetskom i morao je biti medju prva tri...

Znam da ne volis Inter a da volis Barsu i to razlog sto pises ovako...Niko ne kaze da Cavi na primer nije zasluzio da bude tu gde jeste,ali neki drugi su definitivno zasluzili vise od Messija i Inieste...

Poslednja izmena:
Walken na osnovu cega ti govoris da je Celzi luzerski klub?Zato sto je nesrecno izgubio finale LS?Ti nesto njemu govoris da nije objektivan,ali ti nisi isto..I kako to titule mogu uzeti kad Fergi ode kad su sad sampioni i osvajaci duple krune u Engleskoj?Malo si konfuzan...

Nije fer da tako govoris jer sta je onda Juve?Koliko je ono bese Juventus izgubio finala LS?Mislim da drzite rekord po tome, 7 finala,dve titule i 5 poraza u finalima...Po tebi to onda znaci da ste i vi luzerski klub i da nematte sampionsku auru...

Celzi je od dolaska Abramovica jedna od najkonstantnijih ekipa i redovno osvajaju trofeje,nisu imali srece koja je potrebna da uzmu LS.ali docice i taj dan

Sto se tice zlatne lopte Snajder je definitivno zasluzuje vise od Inieste i Messija bez obzira sto je prvi dao go u finalu svetskog...
Ne znam o cemu pricamo za Messija kad covek nije dao gol na svetskom a navodno je svetsko najvaznije(to je bilo opravdanje sto Milito nije u izboru)
Ni Milito ni Messi nisu dali gol na svetskom ali Milito je imao bolju sezonu od Messija dao je 30 golova,manje od Messija,ali sve najbitnije golove je dao...Izbacio tu istu Barsu sa Interom i pokupio 4 trofeja u ovoj sezoni,a evo sad ima sansu i za peti..

Snajder je bio najbolji igrac Intera uz Milita dao 5 golova na svetskom i morao je biti medju prva tri...

Znam da ne volis Inter a da volis Barsu i to razlog sto pises ovako...Niko ne kaze da Cavi na primer nije zasluzio da bude tu gde jeste,ali neki drugi su definitivno zasluzili vise od Messija i Inieste...

Од Месија да, од Инијесте не. Меси је Барселонин лепо украшени излог, права роба у складишту Барселоне је Инијеста. Он је тај који чини њену игру кратких пасова могућом.

Ne kapiram zašto se na Unitedovoj temi kmeči o malom klubu iz Londona koji pokušava da nađe svoje mjesto pod Suncem?

Ja se izvinjavam sto sam pisem ovde o temi koja nije direktno vezana za Man.United.ali hteo sam samo da odgovorim na neke Walkenove postove...

Inace ne volim to da radim,da kvarim temu drugima.

Sto se tice Uniteda,dokle god budete imali Ser Fergija bicete u vrhu engleskog i evropskog fudbala.Moram da priznam da vam malo zavidim jer toliko godina imate takvog trenera i zahvljajuci njemu ste osvojili sve ove trofeje:D

Koliko dobar trener znaci najbolji primer je moj Inter...Murinjo je uz Fergija najbolji trener na svetu i cim smo ga izgubili,igraci su pali psihicki...

Na konju ste sve dok Ferguson bude tu.Bice zaista vraski tesko naci mu zamenu

To je sve sprdnja, jer Grizli je poznat kao daleko najneobjektivniji korisnik u ovom delu foruma, pa čisto malo zajebancije, jer samo malo pređi preko njegovih postova i vidćeš kako je svaka Čelsijeva pobeda junačka, svaka Mančesterova sa određenom dozom nezasluženosti, kad se Mančesteru svira penal to je krađa, kad se svira Čelsiju to je skoro nemoguće jer su svi protiv njih itd. itd. ... Iskreno me zabole i za Manu i za Čelsi, ne navijam ni za jedne ni za druge, ali na te njegove nebuloze odgovaram sa zajebancijom ...

Opet, to je bila parodija na Grizlijeve postove, naravno da ne mogu na osnovu jedne tekme i to penala da zaključim tako nešto ... Mada što se tiče Juvea u Evropi, nisi daleko od istine ...

Ma OK, neka dođe ako ljudi zasluže, nemam ja ništa sa tim, ali ove priče što Grizli piše ni pas sa maslom ne bi pojeo ...

Za Iniestu se slažem da je Snajder mogao umesto njega, ali umesto Mesija nije mogao jer jebbiga, jeste on iritantan, ali onakva sezona je nenadjebiva a ovo je individualna nagrada ... Gol na svetskom nije jedino merilo jebbiga, najbitnije je kako igrač odigra, a Mesi je sve duele osim četvrtfinala irgao odlično ... Zakazao je u golovima ali to se nije osetilo do susreta sa Nemačkom gde su svi zakazali a ne samo on, i naravno najveći krivac za to je skoro pa perfektna Nemačka ...

Pa dobro, nisi rekao ništa novo osim da je sramota što Milito nije na popisu ... Ali i dalje mi je neshvatljivo da vi mislite da igrač koji ima daleko najbolju individualnu sezonu u proteklih 15-20 godina ne zaslužuje top3???

Pa dobro, slažem se sa tim, ali se ne slažem da je ovaj izbor sramota, jer su ovo jedina tri igrača koji zaslužuju nagradu jednako kao Snajder ... Da je Snajder umesto bilo koga ne bih reč rekao, svaki od njih četvorice zaslužuje nagradu na svoj način, a digli ste frku oko izbora kao da su Raća Petrović, Groso i Adriano u izboru ...

Nema to veze sa mojim pisanjem, jel treba da nacrtam to da Snajder takođe zaslužuje da bude tu??? Pa igrači Intera su pokupili sve nagrade u LŠ-a i ja nikad nisam rekao da je to sramota, a po tebi bi trebao jer ne volim Inter ...

Целу недељу сам молио Светог Оца Николаја, крсну славу моју, да ми одложи меч са Челзијем да могу да га гледам и услишио ми је молитве! :super:

Arapski šeik nudi tri milijarde evra za kupovinu Mančester junajteda

Kraljevska porodica Katara neće tako lako odustati od namere da postane vlasnik Mančester junajteda. Klub sa “Old Traforda” je trenutno u rukama američkih biznismena Malkolma Glejzera i njegovih sinova Brajana, Džoela i Avrama, koji su preko svojih zastupnika poručili da gigant nije na prodaju.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropsk...ijarde-evra-za-kupovinu---Mancester-junajteda

Sudijska nepravda je evidentna... Opet je uradjeno onako kako je trazio Ferguson...

Fergusona je strah od nase forme, a ne od sudija... Mada kad god budemo igrali...mreza ce vam biti puna...
Živ se usro čovek od ekipe koja u poslednjih 7 mečeva u Premier ligi 1 pobedu, 3 remija i 3 poraza ... Sa druge strane Manu nije poražen 14-15 mečeva ... Sada ti objasni tvojim činjenicama ko koga treba da se plaši ...

Inace, Ferguson kmeci...ja ne kmecim... Ja samo iznosim cinjenice... ;)
Činjenice koje su potpuno oprečne istini :D ...

Elem, ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti (teža povreda Vidića), Ferguson opet uzima PL lagano i opet dokazuje da PL nije ništa zanimljivija od Primere ...

Nisam ni ja gledao u tom pravcu, nego te pitam u kakvoj je to formi Čelsi bio pred derbi kad Manu treba da ih se plaši? Da li ti stvarno misliš da bi Čelsi napunio Manu sa onakvom formom, uzevši pritom u obzir da Nemanja perfektno drži odbranu Mančestera i da su jedna od najboljih odbrana u Evropi?

Celzi je bio u formi u kojoj ima posjed lopte od 62% na Vajt Hart Lejnu... Cijeli tim je na okupu i samo cekaju da nekoga rastrgnu...
Vec vise od 8 godina Mancester nema sta da trazi na nasem terenu(od osnivanja Premijer lige izjednacen je skor u svim medjusobnim duelima)... Uvijek ce imati cega da se plase...

Opste poznato je da ove sezone i Siti ima jacu odbranu...tako da je njihova odbrana nebitna(sa nasom ne bi mogli ni da se poredjuju da nije doslo do pada rezultata koji si ti vec pomenuo)...

Poslednja izmena:
Celzi je bio u formi u kojoj ima posjed lopte od 62% na Vajt Hart Lejnu... Cijeli tim je na okupu i samo cekaju da nekoga rastrgnu...
62% poseda protiv Totenhema je nikakvo merilo forme ... I Barsa kad je u kurton formi ima taj posed lopte, ali im ne znači ništa jer su napadi jalovi ... Kad Čelsi bude konkretizovao taj posed u više tekmi zaredom onda će biti u formi ...

Jedno je čekati da nekoga rastrgnu, a drugo je da li oni to mogu ... Čelsi može da rastrgne ispodprosečne klubove poput Vigana ili VBA, i to je to, nemaju oni kadar da to ponove i protiv ozbiljnijih ekipa ... To u Evropi samo Barsa ima ...

Vec vise od 8 godina Mancester nema sta da trazi na nasem terenu(od osnivanja Premijer lige izjednacen je skor u svim medjusobnim duelima)... Uvijek ce imati cega da se plase...
Ni Real na Riazoru nije pobedio 20 godina sve do prošle sezone (ili ove), tako da tradicija može da se prekine u svakom trenutku, i kad igrači izađu na teren ona nema toliki uticaj ... Džabe vam sva tradicija ako je Teri povređen i odbrana 50% slabija, a Mančester u sjajnoj formi ...

Opste poznato je da ove sezone i Siti ima jacu odbranu...tako da je njihova odbrana nebitna(sa nasom ne bi mogli ni da se poredjuju da nije doslo do pada rezultata koji si ti vec pomenuo)...
Siti niste dobili, tako da je njihova odbrana bitna i itekako može da se poredi sa Čelsijevom koja nije ništa bolja od Junajtedove ... Sad kad su konsolidovali odbranu nakon loših izdanja početkom sezone, to im je najmanja briga, jer brane se perfektno i u tome su među najjačima u Evropi ...

62% poseda protiv Totenhema je nikakvo merilo forme ... I Barsa kad je u kurton formi ima taj posed lopte, ali im ne znači ništa jer su napadi jalovi ... Kad Čelsi bude konkretizovao taj posed u više tekmi zaredom onda će biti u formi ...

Jedno je čekati da nekoga rastrgnu, a drugo je da li oni to mogu ... Čelsi može da rastrgne ispodprosečne klubove poput Vigana ili VBA, i to je to, nemaju oni kadar da to ponove i protiv ozbiljnijih ekipa ... To u Evropi samo Barsa ima ...

Ni Real na Riazoru nije pobedio 20 godina sve do prošle sezone (ili ove), tako da tradicija može da se prekine u svakom trenutku, i kad igrači izađu na teren ona nema toliki uticaj ... Džabe vam sva tradicija ako je Teri povređen i odbrana 50% slabija, a Mančester u sjajnoj formi ...

Siti niste dobili, tako da je njihova odbrana bitna i itekako može da se poredi sa Čelsijevom koja nije ništa bolja od Junajtedove ... Sad kad su konsolidovali odbranu nakon loših izdanja početkom sezone, to im je najmanja briga, jer brane se perfektno i u tome su među najjačima u Evropi ...

Posjed lopte od 62% u gostima protiv Totenhema je izuzetno mjerilo forme... Uporedices sa svima koji im budu dosli u goste u Ligi sampiona... Kada npr. pogodis 2 precke i stativu i imas preko 15 suteva na gol, a izgubis utakmicu sa 1-0 a protivnicka ekipa je imala samo jedan sut...to ne znaci da nijesi u formi...nego da ti fali srece...

Mogli smo da rastrgnemo Mancester, ali sad je lako pricati...sacekacemo 1. mart... A prije toga cemo Plavce pogledati...pa vec u ponedjeljak... Srecom ne moramo puno da cekamo...:D Celzi moze da rastrgne bilo koga...ukljucujuci naravno i tu Farsu... To su vec dokazali... Farsa nije dokazala...jer ne moze da rastrgne ni Mancester, ni Liverpul, ni Celzi...a naleti li joj Totenhem spisak ce i da se prosiri... Koliko ja znam, ravnopravno sa Farsom igra Rubin iz Kazanja...a Kopenhagen cak moze i da dominira...

Celzi nije Deportivo... Ako kazes...da su Teri, Aleks, Esijen, Lampard i Drogba povrijedjeni...onda bih mogao da kazem da imaju dobre sanse da nas pobijede na nasem terenu... Ali opet je tesko moguce...

Nijesmo dobili Siti...protiv nas su se branili sa 11 igraca...:D Isto je odradio i Liverpul... Moram priznati da im je dobra taktika...daje rezultat...:D Mozda i Ferguson nesto izvuce ako ih prekopira...:hahaha1: Nasa odbrana je najbolja na svijetu...nije se lako sa nama poredjivati(to nije stvar ukusa, to je cinjenica)...;)

Nije mnogo proslo od kad im je furilo sa svake strane na Vila Parku...vidjecemo sad protiv Sanderlenda kakvi su...osim ako ih ne casti bodove stari Junajtedlija Stiv Brus...z:mrgreen:

Posjed lopte od 62% u gostima protiv Totenhema je izuzetno mjerilo forme... Uporedices sa svima koji im budu dosli u goste u Ligi sampiona... Kada npr. pogodis 2 precke i stativu i imas preko 15 suteva na gol, a izgubis utakmicu sa 1-0 a protivnicka ekipa je imala samo jedan sut...to ne znaci da nijesi u formi...nego da ti fali srece...
To je jedna utakmica, nije jedna u nizu dobrih koje su potrebne da bi forma dobila prelaynu ocenu ...

Mogli smo da rastrgnemo Mancester, ali sad je lako pricati...sacekacemo 1. mart... A prije toga cemo Plavce pogledati...pa vec u ponedjeljak... Srecom ne moramo puno da cekamo...:D
Da, da mogli ste naravno, samo eto, urota protiv Čelsija nam je uskratila to zadovoljstvo ...

Celzi moze da rastrgne bilo koga...ukljucujuci naravno i tu Farsu... To su vec dokazali... Farsa nije dokazala...jer ne moze da rastrgne ni Mancester, ni Liverpul, ni Celzi...a naleti li joj Totenhem spisak ce i da se prosiri... Koliko ja znam, ravnopravno sa Farsom igra Rubin iz Kazanja...a Kopenhagen cak moze i da dominira...
Čelsi može da rastrgne sitnu boraniju poput par premierligaških klubova, i Čelsiju ne može da se desi da rastave jedan Real na najprostije moguće faktore ... A koliko ja znam Barsa je sa rezervnim timom lagano dobila Rubin i šta sad?

Celzi nije Deportivo... Ako kazes...da su Teri, Aleks, Esijen, Lampard i Drogba povrijedjeni...onda bih mogao da kazem da imaju dobre sanse da nas pobijede na nasem terenu... Ali opet je tesko moguce...
Naravno da nije, Deportivo je veliki klub :D ... Protiv Sitija su bili manje više kompletni pa ih je razvalio ...

Nije mnogo proslo od kad im je furilo sa svake strane na Vila Parku...vidjecemo sad protiv Sanderlenda kakvi su...osim ako ih ne casti bodove stari Junajtedlija Stiv Brus...z:mrgreen:
Naravno, Brus je takođe deo zavere pa je bio prinuđen da vam uvalja 3 komada u Londonu ...

Back